تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):همه خوبى‏ها و بدى‏ها در مقابل توست و هرگز خوبى و بدى واقعى را جز در آخرت نمى‏بينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820956209




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

180 تن ریشه شیرین بیان در رفسنجان برداشت شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

180 تن ریشه شیرین بیان در رفسنجان برداشت شد رفسنجان - ایرنا - رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری رفسنجان گفت: بیش از 180 تن ریشه گیاه دارویی شیرین بیان به ارزش یک میلیارد و 800 میلیون ریال سال گذشته از زمین های کشاورزی رفسنجان برداشت و به استان های فارس، کرمان و اصفهان ارسال شد.


ˈعباس گلچینˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شیرین بیان از گیاهان دارویی خودرو است که کمتر کاشت می شود و در حال حاضر بیش از 400 نفر روز به طور مستقیم یا غیرمستقیم در مدت زمان برداشت فعالیت می کنند.
وی گفت: زمان برداشت این گیاه در اراضی کشاورزی فصل بهار است ولی در اراضی کشاورزی رفسنجان در تمام فصول سال قابل برداشت است.
وی اضافه کرد: قسمت های مورد استفاده گیاه شیرین بیان، ساقه زیرزمینی و ریشه آن است که موجب شیرینی این گیاه می شود و ترکیب موجود در ریشه های گیاه به نام اسید گلیسریک است و چندین برابر شکر معمولی شیرینی دارد.
گلچین خاطرنشان کرد: این گیاه در منطقه رفسنجان در اراضی کشاورزی رویش دارد و کشاورزان این گیاه را به عنوان گیاه مزاحم و علف هرز می شناسند که برای از بین بردن آن متحمل هزینه های فراوانی می شدند.
وی اظهار کرد: در چند سال گذشته با احداث کارخانه های فرآوری شیرین بیان در کرمان، اقدام به خرید این گیاه با ارزش می شود.
وی افزود: گونه های گیاهی خوراکی، دارویی و صنعتی در رفسنجان مانند بومادران، خاکشیر، کلپوره، آویشن، آلاله، ریواس، آنغوزه شیرین و انغوزه تلخ است و این پوشش گیاهی در رفسنجان در مناطق سرچشمه، ارتفاعات راویز و ارتفاعات شرق نوق و کوه های خنامان و مناطق دشت کشکوییه یافت می شود.
مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری رفسنجان با اشاره به اینکه با فرارسیدن فصل بهار انواع گونه های گیاهی در رفسنجان برداشت می شود، تصریح کرد: گونه های گیاهی صنعتی در این شهرستان نظیر گون، کتیرا و اشتیان (اشلون) است.
وی مساحت کل اراضی این شهرستان را 830 هزار هکتار عنوان کرد و گفت: از این میزان، 450 هزار هکتار مرتع، 17هزار هکتار جنگل مصنوعی (تاغ)، 32 هزار هکتار جنگل مخروبی شهرستان و 24 هزار هکتار بیابان است.ک/3
7440/8154/2624
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




03/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن