تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826958536




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابهام در آينده امکانات درماني بيمه‌شدگان تأمين اجتماعي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۴:۳۶ب.ظ)
شماره ششم رفاه منتشر شد ابهام در آينده امکانات درماني بيمه‌شدگان تأمين اجتماعي شماره ششم هفته‌نامه «رفاه»، نشريه تخصصي بررسي مسائل اجتماعي ايران، منتشر شد.
به گزارش خبرگزاري موج، اين شماره از هفته‌نامه، با توجه به ابلاغ سياست‌هاي كلي بخش سلامت، به بررسي واكنش‌هاي پيدا و پنهان وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادهاي متأثر از اين سياست‌ها پرداخته و به‌صورت وي‍ژه موضوع ابهام در زمينه آينده امكانات درماني متعلق به سازمان تأمين‌اجتماعي به عنوان دومين توليد و ارائه‌كننده خدمات سلامت در كشور را زير ذره‌بين برده است.
در سرمقاله اين شماره از هفته‌نامه مي‌خوانيم: «حالا ديگر عنصر شناخته‌شده‌اي است در رفتار ما قبيله‌گرايي و حقيقت‌پنداري آنچه مي‌پنداريم به نفع قبيله خودمان است. در جهاني كه حداكثرسازي منافع عمومي، روش رسيدن به منافع حداكثري فردي است، درك ناكردن زيان‌هاي اين رفتار درد بزرگي است. بزرگ‌تر مي شود اين درد، هنگامي‌كه در ابعاد ملي، در پيكره دولت و سازمان‌هاي بزرگش شاهد رفتارها و تصمصمات قبيله‌گرايانه باشيم.»
در لابلاي مطالب منتشرشده در اين شماره از هفته‌نامه رفاه، مي‌توان نوعي ابهام فزاينده در زمينه وظايف و مأموريت‌هاي دو وزارتخانه دخيل در امر سلامت و بيمه‌هاي اجتماعي و درماني را دريافت آنجا كه يكي از مديران ارشد سازمان تأمين‌اجتماعي با اعلام آمادگي اين سازمان براي مشاركت همه‌جانبه در تحقق سياست‌هاي كلي حوزه سلامت كشور، انتزاع احتمالي بخش درمان از پيكره واحد سازمان تأمين‌اجتماعي و ادغام و الحاق امكانات و ظرفيت‌هاي درماني اين سازمان در ساير حوزه‌هاي بخش سلامت را با توجه به سازوكار تأمين منابع اين سازمان و تعلق اين امكانات به كارگران بيمه‌شده و نيز تصريح قوانين و روح كلي حاكم بر سياست‌هاي كلان حوزه سلامت منتفي مي‌داند؛ اما كارگران و نمايندگان تشكل‌هاي صنفي كارگري از نگراني جامعه كارگري در اين زمنيه خبر مي‌دهند و همزمان وزيري كه به‌تازگي متولي حوزه سلامت شده است نيز اگرچه به صراحت در اين زمينه سخن نمي‌گويد اما بر تجميع منابع سلامت و يكپارچگي بيمه‌ها به‌عنوان يكي از ثمرات سياست‌هاي ابلاغي تأكيد مي‌كند.
موضوع توصيه كميسيون حمايت از توليد مجلس درباره اصلاح ساختار صندوق‌هاي بازنشستگي، موضوع ديگري است كه در اين شماره از هفته‌نامه «رفاه» مورد توجه قرار گرفته است. اين توصيه كه در روزهاي نخست سال جاري در صحن علني مجلس و در قالب گزارش اين كميسيون درباره نحوه اجرايي اصل 44 قانون اساسي مطرح شد، اما از سوي بسياري از رسانه‌ها و نيز فعالان اجتماعي و اقتصادي مورد غفلت قرار گرفت، يكي از نخستين و جدي‌ترين نقدهاي يكي از اركان حاكميت در زمينه كاهش نفوذ و دخالت دولت در ساختار صندوق‌هاي بازنشستگي است. در گزارش كميسيون ويژه حمايت از توليد، تأكيد شده است كه ساختار نهادهاي عمومي بخصوص صندوق‌هاي بازنشستگي بايد بهگونهاي اصلاح شود كه نفوذ دولت در ساختار اين نهادها كاهش يابد.
تأكيد بر اصلاح ساختار صندوقهاي بازنشستگي و كاهش نفوذ دولت در اين صندوقها در حالي از سوي كميسيون ويژه حمايت از توليد مجلس مورد تأكيد قرار گرفته كه در سالهاي اخير، شاهد افزايش نفوذ دولت در اين صندوقها بودهايم.
در سالهاي اخير ساختار سهجانبهگرايي كه براساس تجارب جهاني و توصيه سازمانهاي تخصصي بين‌المللي، مناسب‌ترين شيوه براي اداره صندوقهاي بازنشستگي و بيمه اجتماعي است، به شدت تضعيف شده است. تا قبل از چند نوبت اصلاح اساسنامه سازمان تأميناجتماعي در دولتهاي نهم و دهم، در شوراي‌عالي تاميناجتماعي بهعنوان عاليترين مرجع سياستگذاري و نظارت در اين حوزه، 6 نماينده از دولت و 6 نفر از نمايندگان كارگران و كارفرمايان حضور داشتند كه در پي اين اصلاحات، كل اعضاي هيأتامناي تامين‌اجتماعي كه از مهمترين نهادهاي سياستگذاري و نظارتي درحوزه صندوقهاي بازنشستگي كشور است به 9 نفر كاهش يافته كه 6 نفر نماينده دولت و 3 نفر نماينده كارگران و كارفرمايان در آن عضويت دارند و به اين ترتيب، در عمل دولت تصميمگير و سياستگذار اصلي اين صندوقها است.
مطالب اين نشريه همچنين در سايت اختصاصي اين هفته‌نامه نيز به نشاني www.refahweekly.ir در دسترس علاقمندان قرار دارد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن