تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن نیک را از هر کسی ، هر چند به آن عمل نکند ، فرا گیرید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815589885




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لالایی‌ها واگویه‌های مادرانه هستند/مجموعه«لالایی‌ها» منتشر می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و ادب > ادیبات ایران
لالایی‌ها واگویه‌های مادرانه هستند/مجموعه«لالایی‌ها» منتشر می‌شود
شاعر مجمموعه«لالایی‌ها» که همراه با نت و سی‌دی منتشر می‌شود، لالایی‌ها را واگویه‌های مادرانه خواند و افزود: آنچه بچه‌ها را جذب می‌کند ریتم است نه کلام. بچه با ضرباهنگ کلام مادر به خواب می‌رود و واگویه‌های مادر و گفتن از شادی‌ها و غم‌هایش ادامه پیدا می‌کند.



جمال‌الدین اکرمی، شاعر و نویسنده کودک و نوجوان از انتشار مجموعه «لالایی‌ها» به همراه سی‌دی و نت از سوی «خانه ادبیات» خبر داد و افزود: در این کتاب، مجموعه 10 لالایی برای کودکان آمده است. این لالایی‌ها با نت همراه است تا کودکان علاقه‌مند به موسیقی بتوانند تمرین کنند و اگر دلشان خواست لالایی‌ها را با نت بیاموزند. نویسنده کتاب پژوهشی«کودک تصویر»، لالایی‌ها را واگویه‌های مادرانه دانست و افزود: آنچه بچه‌ها را جذب می‌کند ریتم است نه کلام. بچه با ضرباهنگ کلام مادر به خواب می‌رود و واگویه‌های مادر و گفتن از شادی‌ها و غم‌هایش ادامه پیدا می‌کند. مادر، آرزوهای خود را در قالب لالایی بیان می‌کند و به طرح و تصویر نوستالژی‌های خود می‌پردازد. «ملکه نیزارها»، یکی دیگر از کارهای جمال‌الدین اکرمی است که از سوی خانه ادبیات منتشر می‌شود. پیله‌ای باز می‌شود و از دل آن، به‌جای پروانه، یک دخترک بندانگشتی متولد می‌شود. حیوانات جنگل می‌خواهند برایش خانه بسازند و....این داستان را حسن عامه‌کن تصویر کرده است. مجموعه«لالایی‌ها» و«ملکه نیزارها» را انتشارات خانه ادبیات منتشر می‌کند. جمال‌الدین اکرمی، همچنین از انتشار داستان فانتزی«خانم آقای کلاه دودی» خبر داد و افزود: این داستان، ماجرای دو کارخانه شکلات‌سازی و اسباب‌بازی‌های جنگی و رقابت این دو کارخانه باهم را روایت می‌کند. گرچه در پایان، این کارخانه شکلات‌سازی است که برنده می‌شود و کارخانه دیگر ناچار می‌شود دست از ساخت اسباب‌بازی‌های جنگی بردارد و به جای ان فشفشه و عروسک تولید کند. به گفته نویسنده «خانم آقای کلاه دودی» در این داستان به بومی‌سازی فضاها توجه ویژه شده است. تلاش نویسنده این بوده که داستانی بنویسد که در عین داشتن فضای فانتزی با نوجوانانی که در چهارگوشه ایران زندگی می‌کنند ارتباط بگیرد و به الگوی داستان‌های غربی نزدیک نشود. «خانم آقای کلاه دودی» از جمال‌الدین اکرمی را انتشارات محراب قلم منتشر می‌کند.  


۱۳۹۳/۱/۳۱ - ۱۰:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن