تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 19 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تكميل روزه به پرداخت زكاة يعنى فطره است، همچنان كه صلوات بر پيامبر (صلى الله عليه و آل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814595176




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

16 اکیپ ناظر مزارع گندم بیجار را کنترل می کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

16 اکیپ ناظر مزارع گندم بیجار را کنترل می کنند بیجار - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیجار گفت: هر سال در آغاز فصل بهار کارشناسان شبکه مراقبت، مزارع گندم را تحت نظر دارند و امسال نیز تعداد 16 اکیپ با همراهی 15کارشناس، وضعیت مزارع گندم را تحت کنترل و مراقبت دارند.


مهندس رحمت اله عفیفی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تعداد 9 اکیپ از طرف دستگاه های دولتی و 7 اکیپ هم از طرف بخش خصوصی، کار نظارت را آغاز کرده اند و به طور روزانه وضعیت مزارع گندم شهرستان را کنترل می کنند و گزارش روزانه را تحویل جهاد کشاورزی می دهند.
به گفته وی آفات سن گندم، هم اکنون در حال ورود به میان مزارع گندم است و برای مقابله با آن تمام مالکان اراضی ساماندهی شده اند تا با کنترل میزان ورود و ریزش سن مادر، زمان مناسب برای سم پاشی تعیین و در یک فرصت سه تا چهار روزه که مرحله مهمی است کشاورزان سم پاشی را شروع کنند.
مدیر جهاد کشاورزی بیجار گفت: در سال گذشته زراعی در مرحله اول 637 هکتار و در مرحله دوم سه هزار و 600 هکتار مورد سم پاشی قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه امسال 160 هزار هکتار از اراضی شهرستان بیجار زیر سطح کشت قرار گرفت گفت: شهرستان بیجار با توجه به موقعیت جغرافیایی، دارای زیستگاه مناسب برای زیست این آفت است و به منطقه سن خیز در استان کردستان شهرت دارد، ولی در اختصاص اعتبارات مربوط به این موضوع، توجه کافی صورت نمی گیرد و شهرستان بیجار که به عنوان انبار غله ایران شهرت دارد، همیشه با کمبود اعتبار مواجه است.
مهندس عفیفی ادامه داد: حدود یک هزار و 100 دستگاه سم پاشی (دستگاه توریولانر) در اختیار کشاورزان شهرستان است ولی با توجه به گستردگی وسعت جغرافیای مزارع بیجار که بیشترین وسعت جغرافیای استان را دارد نیاز بیشتری به وسایل سم پاشی وجود دارد تا در فرصت مناسب، سم پاشی به اتمام برسد و خسارات کمتری بوجود آید.
وی گفت: به طور مرتب، فعالیت اکیپ های ناظر، تحت نظارت و کنترل روزانه قرار دارد و این اکیپ ها در برابر اقدامات خود حتی بعد از برداشت گندم نیز مسوول و پاسخگو هستند.
مدیر جهاد کشاورزی بیجار ادامه داد: با تلاش اکیپ های ناظر و همکاری کشاورزان، گندم سال زراعی گذشته با کمترین افت (2 درصد) برداشت شد که در نوع خود و در مقایسه با شهرستان های همجوار بی نظیر بود.
مهندس عفیفی با توصیه به کشاورزان برای توجه به آموزش های مربیان و کارشناسان و رعایت اصول زراعت و مقابله با آفات گندم گفت: بهتر است همراه سم پاشی آفت سن گندم، از دیگر سموم مقابله با علف های هرز نیز استفاده شود تا از تکرار ورود به مزارع و مضاعف شدن هزینه سم پاشی خوداری شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیجار در پایان توصیه کرد: سم از مراکز مطمئن خرید گردد، از خرید سموم تاریخ گذشته و غیر استاندارد خودداری شود و زمان مناسب و اثرگذار برای سم پاشی که سه تا چهار روز است، رعایت شود.
وی از کشاورزان خواست بعد از سم پاشی، ظروف آنرا در محلی دور از منابع آبی و مسیر حرکت دام و انسان دفن نمایند تا از خطراتی که حیات را تهدید می کند در امان باشیم.ک/4
7350/533
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




30/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن