واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: حاتمی کیا: رهبری خیلی نسبت به من و فیلم «چ» محبت داشتند/وقتی سایتها را میخواندم احساس میکردم چقدر منفور شدهام
ابراهیم حاتمی کیا نیز در انتهای برنامه در سخنانی گفت: در کرمان بودم و قرار شد در بین جمع بسیار محدودی صحبت کنم و با خود گفتم که در جمع ما که خبرنگاری نیست و کل جمع 8 نفر بودیم. صحبت شد از همه چیز و من هم گفتم هر آنچه که فکر می کردم در یک جمع خصوصی می توان بر زبان آورد.
آفتاب: به گزارش «انتخاب»، وی افزود: روز بعد از ان به تهران رسیدم و دیدم که سخنی از من تیتر روزنامه شده است. در آن جمع من معترض بودم که چرا ایرج قادری وارد سینما شده است و چه اتفاقی در سینما رخ داده که این جریان و او به عنوان نماد آن وارد عرصه سینما شده است.
حاتمی کیا ادامه داد: البته خیلی هم دوست ندارم در این سایتها حضور داشته باشم ولی بعد به خود می گویم که چاره ای ندارم و باید این فضا را حفظ کرد. باید گفت و تاکید کرد که ما از کجا آمده ایم و برای چه آمده ایم و چه می خواهیم بگوییم که اگر اینها را نگوییم مرتکب اشتباهی بزرگ شده ایم.
**کم دیدم قلمی که از یک زبان دل سوز ارزشی حرف بزند
وی خاطرنشان کرد: داشتم نقدهای دانشجویان درمورد فیلم "چ" را مطالعه می کردم. کم دیدم قلمی که از یک زبان دل سوز ارزشی حرف بزند. بیشتر از تکنیک حرف زده می شود.
حاتمی کیا گفت: بچه های این سن و سال که تازه وارد این حوزه می شوند مثل من که در آن سالها وارد شدم. ولی در آن سالها جنگ بود و جای ما صراحتا مشخص بود و جاها هم مشخص بود و اصطلاحا همه چیز با هم هماهنگ بود. جنگ 8 سال هم طول کشید و بیشترین قدرت را به ما اهدا می کرد.
وی افزود: ولی این وضع برای بچه های امروز چگونه است. مثل بچه های روایت فتح و آقا مرتضی فیلم هایی که ساخته شد که رفتند دنبال بچه های جنگ و قصه های خیلی قشنگ و مستندهای خیلی خوبی ساخته شد. اما از یک جایی شروع شد که داریم همش غصه می خوریم و یک غم نوستالاژیک ما را گرفته است. وضع به گونه ای بود که انگار دیگر به حال و آینده نمی خواهیم فکر کنیم.
حاتمی کیا تصریح کرد: آنچه که به بچه های روایت فتح معترض بودم این بود که باید در مستندهای خود وارد بحث روز شوید و باید اینکه نسل سینمای بعد از جنگ الان چه می کند را تعقیب کنید. باید همه حرفه های انها را در همه شاخه ها و جاهای مختلف تعقیب کنید.
** پای حرفتان بایستید و از چیزی وحشت نکنید
وی ادامه داد: معتقدم که آن مدرسانی که می خواهند درس و جهت بدهند اگر دغدغه ای نداشته باشند بی فایده است. امیدوارم که نسلی که باید از اینجا شکل بگیرد که البته نمونه هایی از آنها هستند و یکی از آنها من و خیلی از عزیزانی که اینجا هستند که بیاستند پای یک حرف هایی و وحشت نکنند از چیزهایی که می گذرد و هجمه ای که هست.
* روز خوبی بود دو روز پیش وقتی فهمیدم می توانم برای فیلم "چ" خدمت آقا بروم
حاتمی کیا افزود: ابراهیم حاتمیکیا در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه دو روز قبل برای ساخت فیلم «چ» خدمت مقام معظم رهبری رسیده است، توضیح داد: دو روز قبل فهمیدم که برای فیلم «چ» میتوانم هنگام نماز خدمت آقا برسم و خیلی خوشحال شدم. ایشان پس از نماز خیلی نسبت به من و فیلم «چ» محبت داشتند و با چهرهای بشاش درباره شهید چمران و فیلم «چ» صحبت کردند و نسبت به چمرانی که ساخته شده بود هم علاقهمند بودند. واقعا باید بگویم از این محبت ایشان به شدت شاد و خوشحال شدم. آن روز دو خبر خوب برای من پیش آمد، یکی خبر دیدار آقا و دیگر نظرسنجی وزارت ارشاد از مردم درباره سینما.
وی گفت: ده نمکی کتک خورش در این مسائل مربوط به سایت های خبری است و من تازه دارم این چیزها را یاد می گیرم. وقتی سایتها را میخواندم احساس میکردم چقدر منفور شدهام اما نباید توسط این جماعت صندلی نشین مقابل مانیتور و دست به کیبردها و لحظه لحظه ادعاها و نظر دادن گمراه شویم.
حاتمی کیا تصریح کرد: اینها در جامعه سپاه بزرگی ندارند و فقط گمراه کننده هستند. صدای آنها چون لحظه به لحظه شنیده می شود به نظر بزرگ می آید ولی اینگونه نیست و وقتی در جامعه حاضر می شویم می بینیم که از این خبرا نیست.
وی ادامه داد: قضیه چیز دیگری است و اگر رویم شود می گویم که شبیه خانه تیمی است. آن همه خانه تیمی که از طریق اینترنت با هم ارتباط انها قوی می شود و فکر می کنند که جامعه هم همینگونه است. که اینگونه نبوده و واکنش هایی که در انتخاب های مختلف ایران رخ داد نشان داد که خیلی نمی شود روی اینها حساب باز کرد. ماها هم باید مواظب باشیم تا با این چیزها گمراه نشویم. از چیزی که فکر می کنیم باید مصر باشیم در گفتن آن دست نکشیم.
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]