تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من براى (احياى) مكارم و نيكى‏هاى اخلاقى مبعوث شدم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813164178




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای جلوگیری از حساسیت‌های دندانی چه نکاتی را رعایت کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
برای جلوگیری از حساسیت‌های دندانی چه نکاتی را رعایت کنیم؟

برای جلوگیری از حساسیت‌های دندانی چه نکاتی را رعایت کنیم؟
یک دندانپزشک به مردم توصیه کرد برای جلوگیری از حساسیت‌های دندانی، دندان‌های خود را به صورت عمودی و نه افقی، مسواک کنند.
به گزارش نامه نیوز، دکتر سید مسعود احمدی ابهری، در گفت وگو با ایسنا، علائم حساسیت‌های دندانی را حساسیت به سرما، گرما، غذای ترش و تند و اسیدی برشمرد که به صورت دردهای گذرا و ایجاد حالت تیر کشیدن دندان‌ها، بروز می‌کند.

وی با اشاره به اینکه حساسیت‌های دندانی به علت پوسیدگی زیاد که به عصب نزدیک شده، اتفاق افتاده و باعث تحریک عصب می‌شود، گفت: افرادی که دندانهایشان را سفید می‌کنند یا غذاهای خاص، خیلی ترش و تند استفاده می‌کنند در درازمدت به این دردها دچار می‌شوند.

وی افزود: بعد از اینکه مشخص شد آیا پوسیدگی نزدیک به عصب است یا خیر، اگر پوسیدگی به عصب نزدیک بود، باید رفع شود بعضی حساسیت‌های بالای دندانی به سرما و گرما، در برخی افراد مشکل ایجاد می‌کند.

این دندانپزشک، سائیدگی مینا در اثر مسواک زدن‌های افقی یا کم مسواک زدن و عدم رعایت بهداشت دهان و دندان را از عوامل ایجاد حساسیت‌های دندانی دانست و توضیح داد: عدم رعایت بهداشت دهان و دندان باعث ایجاد دهان اسیدی می‌شود. همچنین اسیدی شدن دهان می‌تواند ناشی از خوردن مرکبات زیاد و ترشیجات باشد. به طور مثال بسیاری از افراد دوست دارند لیمو را گاز بزنند که باعث اسیدی شدن دهان می‌شود.

احمدی ابهری با اشاره به اینکه برخی افراد پرکردگی‌هایی در دندان خود دارند که باعث ایجاد پوسیدگی‌های ثانویه می‌شود، گفت: ممکن است ما متوجه این پوسیدگی‌ها نباشیم اما حساسیت دندان ناشی از این پوسیدگی یا پرکردگی لق باشد.

وی ادامه داد: برخی پوسیدگی‌ها خیلی مشهود نبوده و نزدیک بهم هستند. این پوسیدگی‌ها علامت زیادی دارند و ممکن است فرد حتی با یک خندیدن، دهانش دچار خنکی شده و درد را حس کند.

وی با بیان اینکه این درد ممکن است جمعی یا فقط مربوط به یک دندان باشد، تاکید کرد: اگر به صورت کلی باشد، حساسیت زیادی است و باید رفع شود.

وی درباره درمان حساسیت‌های دندانی گفت: برای رفع این حساسیت‌ها از خمیر دندان‌های ضد حساسیت استفاده شود و توصیه می‌شود ترشی کمتر مصرف شود. به علاوه هرازگاهی باید ده دقیقه بعد از مسواک کردن، آب در دهان گرفته شود که این کار به مرطوب نگه داشته شدن دهان کمک می کند.

وی افزود: اگر پوسیدگی در دندان‌ها و پوسیدگی ثانویه زیر پرکردگی‌ها وجود نداشته باشد، و پرکردگی لق نباشد،‌آن وقت از سلامت دندان مطمئن می‌شویم و باید علائم خارجی را بررسی کنیم که همان حساسیت زیادی است.

وی برای پیشگیری از این بیماری، توصیه کرد افراد به طریق صحیح و به صورت عمودی، یعنی از بالا به پایین و پایین به بالا در هر فک، دندان‌هایشان را مسواک بزنند و از مسواک زدن افقی و کشیدن مسواک روی دندان‌های خود،‌ اجتناب کنند.






1393/1/23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن