تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شيعيان ما كسانى‏اند كه در راه ولايت ما بذل و بخشش مى‏كنند، در راه دوستى ما به يكديگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820467159




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سهم 2.5 درصدی صنعت هوایی در تولید ناخالص ملی/ما از يك سوم زيرساخت ها استفاده مي كنيم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رئيس سازمان هواپيمايي كشوري:
سهم 2.5 درصدی صنعت هوایی در تولید ناخالص ملی/ما از يك سوم زيرساخت ها استفاده مي كنيم
جهانگيريان گفت: صنعت حمل و نقل هوايي در دنيا 5درصد توليد ناخالص داخلي را تشكيل مي دهد اما در كشور ما اين سهم حدود2.5 درصد است كه براي رسيدن به استانداردهاي جهاني با توجه به زيرساخت هاي فعلي بايد اهتمام ويژه اي صورت گيرد.


به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، عليرضا جهانگيريان در ديدار نوروزي خود با معاونان و مديران سازمان اظهارداشت: انتظارات مردم از اين سازمان و مجموعه صنعت هوانوردي روز به روز بيشتر خواهد شد برهمين اساس ضروري است تا در سال جاري گام هاي بلندتري برداشته و با برنامه ريزي مناسب اهداف پيش بيني شده براي صنعت در حوزه هاي فرهنگي و اقتصادي را محقق كنيم.

وي بر تاثير گذاري حوزه حمل ونقل هوايي بر بخش هاي فرهنگي كشور علي رغم اقتصادي بودن اين بخش اشاره كرد و گفت: تا زماني كه حمل و نقل توسعه نيابد، حوزه هاي ديگر نمي تواند نقش خود را به خوبي ايفا كنند.

جهانگيريان با اشاره به برخي تفاوت هاي صنعت حمل و نقل هوايي ايران با ساير نقاط جهان خاطرنشان كرد: كشور ما همواره در معرض تهديد قرار دارد و هر كشوري كه خواستار ارتقاست با مشكلاتي روبه رو خواهد بود . بر همين اساس چنانچه بخواهيم اين تفاوت ها را كاهش دهيم و به عنوان الگو در جهان مطرح شويم بايد با برنامه ريزي صحيح و دقيق از توان و نيروي انساني موجود استفاده حداكثري را داشته باشيم.

معاون وزير راه و شهرسازي همچنين تاكيد كرد: براي پياده كردن الگوي اقتصاد مقاومتي و توسعه اقتصادي در سازمان هواپيمايي كشوري بايد در گام اول به ظرفيت هاي موجود توجه كرد تا از تجربيات و نيروي انساني موجود استفاده بهينه ببريم.

وي با اشاره به پيشرفت هاي چشمگير در بخش نرم افزاري كه نقطه قوت صنعت به شمار مي رود، افزود: تنها با استفاده از ظرفيت هاي موجود نمي توان به اهداف ترسيمي دست يافت بلكه با برنامه ريزي مناسب كه پلي ميان ظرفيت ها و اهداف به شمار مي رود مي توان ظرفيت موجود را به فعليت رساند.

جهانگيريان اظهارداشت: صنعت حمل و نقل هوايي در دنيا 5درصد توليد ناخالص داخلي را تشكيل مي دهد اما در كشور ما اين سهم حدود2.5 درصد است كه براي رسيدن به استانداردهاي جهاني با توجه به زيرساخت هاي فعلي بايد اهتمام ويژه اي صورت گيرد.

رئيس سازمان هواپيمايي كشوري افزود: يكي از نقاط ضعف مهمي كه در صنعت وجود دارد محدوديت ناوگان است و ما از يك سوم زيرساخت ها استفاده مي كنيم اين در حالي است كه از ناوگان هوايي كشور 100درصد استفاده مي شود به همين منظور بايد تلاش كنيم با ورود ناوگان هوايي جديد بتوانيم بخشي از عقب ماندگي اين صنعت را جبران كنيم.

انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن