تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ما اهل بيت، وعده‏هاى خود را براى خودمان، بدهى و دِين حساب مى‏كنيم، چنانكه رسول اكر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821005558




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشاورزی مازندران شکننده شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان هشدار داد: کشاورزی مازندران شکننده شده است ساری-ایرنا- معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با هشدار نسبت به شکننده شدن وضعیت کشاورزی استان ، گفت : به همین دلیل استفاده صحیح از منابع آب ،خاک و هوا و مدیریت آن برای توسعه کشاورزی مازندران از اهمیت خاصی برخوردار است.


ˈ حسن عنایتی ˈ جمعه شب در نشست مجمع نمایندگان مازندران در مجلس با روسای تشکل های بخش دام و طیور استان در ساری افزود : تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی ، مکانیزاسیون ، کشاورزی مهندسی و بازار از مهم ترین عوامل برای رسیدن به توسعه کشاورزی و پایداری تولید است.
وی برنج کاری را مزیت اقتصادی نخست کشاورزی مازندران معرفی کرد و گفت : با توجه به فعالیت حدود 300 هزار شالیکار در استان ، حفظ عرصه برنج کاری برای پایداری اشتغال از اهمیت خاصی برخوردار است.
استان مازندران 240 هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد و سالانه بیش از یک میلیون تن برنج سفید مورد نیاز کشور را تامین می کند.
معاون جهاد کشاورزی مازندران خسارات وارد شده به بخش دامپروری ، مرغداری ، باغداری و گل و گیاه استان را در هشت سال گذشته شدید ارزیابی کرد و گفت : تنها در سال های 1386 و 1392 بر اثر سرما ، برف و یخبندان 11هزار و 920میلیارد ریال به کشاورزی مازندران خسارت وارد شد.
وی با اشاره به این که در سال 87 نیز به دلیل خشکسالی سه هزار و 560 هکتار از اراضی شالیزاری استان زیر کشت برنج نرفت ، افزود : خسارت های پنهان ناشی از تغییرات آب و هوایی بر کشاورزی استان نیز کمتر از این مبالغ نیست.
عنایتی گفت : بازار و مشکلات نوسانات قیمت محصول از چالش های جدی کشاورزی مازندران است.
وی با بیان اینکه پارسال از 200 هزار تن گندم تولیدی درجه یک مازندران کمتر از 20هزار تن از سوی شرکت غله خریداری شد ، افزود : این درحالی است که بخشی از نیاز گندم پارسال کشور از خارج وارد شد.
او نظارت بر بازار و توجه به خرید محصولات برای توسعه کشاورزی و تولید پایدار را مهم دانست و ادامه داد : به طور یقین با اصلاح قانون مبنی بر انتزاع مسوولیت به وزارت جهاد کشاورزی این مشکلات در سال جاری حل می شود.
مازندران 460 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی دارد.ک/2
2585/1654
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن