محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852511837
منابع فاز دوم هدفمندی به کسری خورد
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: منابع فاز دوم هدفمندی به کسری خورد
دولت میزان افزایش قیمت تعدادی از حاملهای انرژی در سال ۹۳ را اعلام کرد. با توجه به شیب این افزایش قیمت، منابع پیشبینیشده در قانون برای فاز دوم هدفمندی یارانهها قطعا تامین نخواهد شد و به همین دلیل به نظر میرسد دولت فاز دوم را در سال ۹۳ به طور کامل اجرایی نخواهد کرد.
فارس: هیئت دولت در راستای اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها افزایش قیمت تعدادی از حاملهای انرژی از جمله گاز طبیعی ( در همه مصارف)، نفت سفید، نفت کوره و گاز مایع را اعلام کرد.
بر این اساس، قیمت گاز برای مصارف خانگی به میزان 20 درصد و برای مصارف عمومی (دولتی، کسبه و خدمات) به میزان 30 درصد افزایش می یابد.
نرخ گاز برای مصارف صنعتی (غیر از موارد مذکور در بند (د) ) از 700 ریال به ازای هر متر مکعب 1000 ریال افزایش و نرخ گاز برای سایر مصارف مندرج در جدول یاد شده به میزان پانزده درصد افزایش می یابد. همچنین نرخ گاز برای کلیه مصارف بخش های پتروشیمی و فولاد به ازای هر متر مکعب به ترتیب به میزان 2650 ریال و 1320ریال تعیین شده است.
در عین حال از ابتدای سال جاری قیمت هر لیتر نفت سفید حرارتی ویژه مصارف خانگی با کالا برگ 1500 ریال و قیمت هر لیتر نفت کوره سوخت حرارتی نیز 2500 ریال اعلام شد.
همچنین بر اساس این مصوبه قیمت گاز مایع به صورت سیلندر 11 کیلویی در ازای هر کیلو 2100 ریال و در سیلندرهای بیش از 11 کیلوگرم و مخازن بالک هر کیلو 6500 ریال اعلام شد.
*درآمد 20 هزار میلیاردی هدفمندی از محل افزایش قیمت 6 حامل انرژی
بر اساس تبصره الحاقی به قانون بودجه 93 که با تغییرات اندکی نسبت به لایحه تقدیمی دولت به تصویب رسید، در سال 93 دولت باید از محل افزایش قیمت حاملهای انرژی 48 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کند. به گفته علی طیبنیا وزیر اقتصاد، این رقم به معنای اضافه درآمد 20 هزار میلیارد تومانی برای دولت ناشی از اجرای قانون هدفمندی یارانهها خواهد بود.
بر اساس محاسبات مرکز پژوهش های مجلس و همچنین محاسبات انجام شده توسط بعضی نمایندگان شاخص جلس از جمله احمد توکلی و مسعود میرکاظمی تامین این میزان درآمد برای دولت مستلزم افزایش بیش از 80 درصدی قیمت حاملهای انرژی خواهد بود.
در عین حال درآمد 5 هزار میلیارد تومانی دولت از محل افزایش قیمت برق نیز از درآمدهای یاد شده کسر شده و برای آن به شکل جداگانهای فارغ از درامد 48 هزار میلیارد تومانی دولت برنامهریزی شده است.
بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، این درآمدها در سال 92 بدون احتساب برق 20هزار میلیارد تومان بوده است.
به عبارت دقیقتر دولت باید از محل افزایش قیمت حاملهای هیدروکربوری انرژی یعنی بنزین، گازوئیل، نفت سفید، نفت کوره، گاز مایع LPG و گاز طبیعی درآمدهای هدفمندی را بین 18 تا 20 هزار میلیارد تومان افزایش دهد.
با این حال قیمتهای اعلام شده برای 4 حامل انرژی شامل گاز طبیعی، نفت سفید، نفت کوره و گاز مایع ابهامات درباره امکان تحقق درآمدهای مورد نظر دولت را افزایش داده است.
*افزایش 20 تا 30 درصدی بهای 4 حامل انرژی
بر اساس این گزارش قیمت نفت سفید با افزایش 50 درصدی از 100 به 150 تومان در هر لیتر رسیده است.
نفت سفید در سال 92 تنها 290 میلیارد تومان از درآمدهای سازمان هدفمندی یارانهها را تامین کرده است.
افزایش 50 درصدی قیمت، بیش از 145 میلیارد تومان از این محل نصیب درآمدهای هدفمندی نمیکند.
نفت کوره نیز از 200 تومان به 250 تومان در هر لیتر تغییر قیمت داده است تا افزایش 25 درصدی را در این حامل انرژی ثبت کند. نفت کوره کم ارزشترین فرآورده پالایشگاهی است که متاسفانه درصد زیادی از خروجی پالایشگاههای ایران را تشکیل میدهد. این فرآورده نفتی، سال گذشته کمی بیش از 500 میلیارد تومان از درآمدهای هدفمندی را تامین کرده بود. افزایش 25 درصدی قیمت، تنها 125 میلیارد تومان از این طریق نصیب دولت میکند.
قیمت گاز مایع فشرده طبیعی LPG مصارف خانگی نیز تنها با 16 درصد افزایش به 210 تومان در هر کیلو رسیده است. در مصارف صنعتی و حمل و نقل قیمت گاز مایع با افزایش 21 درصدی از 540 به 650 تومان در هر کیلو رسیده است. گاز مایع در سال 92 حدود 430 میلیارد تومان از درآمدهای هدفمندی یارانهها را تامین کرده است. افزایش 16 تا 21 درصدی این حامل انرژی نیز بیش از 70 میلیارد تومان نصیب دولت نمیکند.
به این ترتیب در مجموع این 4 حامل مایع انرژی حتی هزار میلیارد تومان از درآمدهای مورد نظر دولت در فاز دوم هدفمندی یارانه ها را نیز تامین نمیکنند.
در سال 92 گاز طبیعی در مصارف غیر نیروگاهی بیش از 6 هزار و 300 میلیارد تومان درآمد نصیب هدفمندی یارانهها کرده است. قیمت گاز مصرفی در منازل و بخشهای عمومی به طور متوسط 87 تومان در هر متر مکعب بوده است.
افزایش 20 تا 30 درصدی قیمت گاز تنها بین 1200 تا 1900 میلیارد تومان درآمد جدید نصیب دولت خواهد کرد.
در عین حال افزایش نرخ گاز خوراک و سوخت پتروشیمیها به 265 تومان نیز بیش از 1500 میلیارد تومان نصیب دولت نمیکند.
بر این اساس دولت از محل افزایش قیمت این 4 حامل انرژی بیش از 4 هزار میلیارد تومان درآمد جدید کسب نخواهد کرد.
جدول درآمد دولت از اجرای هدفمندی یارانهها در سال 92
*درآمدهای افزایش قیمت بنزین و گازوئیل برای جبران کسری کافی نیست
در سال 92 درآمد هدفمندی ناشی از افزایش قیمت بنزین و گازوئیل در گام اول هدفمندی به 10 هزار میلیارد تومان بالغ شده بود. با توجه به اینکه دولت به احتمال بسیار زیاد در افزایش قیمت گازوئیل هم به شدت محتاطانه عمل خواهد کرد، به نظر میرسد از این محل هم درآمد چندانی عاید دولت نشود.
به عبارت دقیقتر وقتی افزایش قیمت حاملهای انرژی با حساسیت کمتر به حدود 20 تا 30 درصد محدود شود، افزایش 80 درصدی درآمدهای دولت باید از محل افزایش قیمت حاملهایی مانند بنزین و گازوئیل تامین شود.
با این وجود به نظر نمیرسد دولت حاضر به افزایش قیمت شدید بنزین و گازوئیل برای تامین این درآمدها باشد.
خبرگزاری فارس پیش از این گزارش داده بود که بار اصلی افزایش قیمتها در فاز دوم هدفمندی بر دوش بنزین خواهد بود.
در عین حال از منابع داخل دولت شنیده میشود که قیمت بنزین در دولت تقریبا نهایی شده و در سال 93 قیمت بنزین سهمیهای تا 700 و قیمت بنزین آزاد تا 1200 تومان تعیین خواهد شد.
این میزان افزایش قیمت حاملهای انرژی به هیچ عنوان تکافوی درآمدهای پیشبینی شده در لایحه دولت و مصوبه مجلس را نخواهد کرد و دولت با کسری قابل توجهی در این درآمدها و در نتیجه کسری در پرداخت هزینههای پیش بینی شده مانند یارانه نقدی مواجه خواهد شد.
*کسری منابع هدفمندی یارانهها در فاز دوم قطعی است
با توجه به این موارد و همچنین رویه شدیدا احتیاط آمیز دولت تامین منابع فاز دوم هدفمندی یارانهها تقریبا غیر ممکن به نظر میرسد. مگر اینکه دولت تصمیم بگیرد، در دو یا چند مرحله افزایش قیمتها در سال 93 را اجرایی کند یا فاز دوم قانون هدفمندی را به طور کامل اجرا نکند که این گزینه اخیر با توجه به اظهارات وزیر اقتصاد ظاهرا نزدیکترین احتمال به واقعیت است.
علی طیب نیا گفته است:« قانون بودجه به دولت اجازه می دهد تا حدود 20 هزار میلیارد تومان درآمد اضافی از محل افزایش قیمت حامل های انرژی به دست آورد، اما با توجه به شرایط کشور یعنی تورم رکودی که سالهای گذشته با آن مواجه بودیم، دولت تصمیم دارد قیمت حامل های انرژی را با شیب ملایم افزایش دهد.»
در واقع به دلیل آنکه بخش اصلی درآمد در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها از افزایش قیمت بنزین، گازوئیل، گاز طبیعی و برق به دست آمده است با توجه به تصمیمات دولت درباره قیمت این حاملها، در سال 93 درآمدهای پیشبینی شده در بودجه قطعا محقق نخواهد شد.
با این رویه، با توجه به فاصله زیاد این قیمتها با فوب خلیجفارس، اجرای کامل قانون هدفمندی یارانهها سالیان طولانی زمان خواهد برد و در مارپیچ افزایش تورم و نرخ ارز گرفتار خواهد آمد.
به نظر میرسد دولت به دلیل نگرانی شدید از تورم ناشی از هدفمندی و عواقب سیاسی و اقتصادی آن شیب اصلاح قیمتها را چنین کم در نظر گرفته است.
این در حالی است که مدیران دولت فعلی از جمله اکبر ترکان در سال 91 و قبل از به قدرت رسیدن خواستار اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها شده و تاکید داشتند قانون هدفمندی باید در مهلت قانونی آن به طور کامل اجرا شده و قیمتها در پایان 5 سال مهلت این قانون که در سال 89 آغاز شد، به سطح بینالمللی (90 درصد فوب خلیج فارس) برسد.
تاریخ انتشار: 16 فروردين 1393 - 09:53
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]
صفحات پیشنهادی
فارس گزارش میدهد کسری منابع فاز دوم هدفمندی/دولت فاز دوم را به طور کامل اجرا نمیکند؟
فارس گزارش میدهدکسری منابع فاز دوم هدفمندی دولت فاز دوم را به طور کامل اجرا نمیکند دولت میزان افزایش قیمت تعدادی از حاملهای انرژی در سال ۹۳ را اعلام کرد و با توجه به شیب این افزایش قیمت منابع پیش بینی شده در قانون برای فاز دوم هدفمندی یارانهها قطعا تامین خواهد شد و به همین دلاز منابع فاز دوم هدفمندی یارانه ها برای تقویت واحدهای تولیدی استفاده شود
شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵ ۵۸ معاون امور صنایع وزیر صنعت معدن وتجارت با تاکید بر اینکه محدودیتی برای ارائه منابع مالی از محل صندوق توسعه ملی به واحدهای تولیدی و صنعتی بر اساس ظرفیت و توان آنها وجود ندارد بر لزوم پایش مستمر و رسیدگی به مشکلات این واحدها تاکید کرد به گزارش خبرنگاربسته خبری فاز دوم هدفمندسازی یارانهها در تعطیلات نوروزی از اظهارات مهم وزیر اقتصاد تا اطلاعیه رسمی سازمان هدف
بسته خبری فاز دوم هدفمندسازی یارانهها در تعطیلات نوروزیاز اظهارات مهم وزیر اقتصاد تا اطلاعیه رسمی سازمان هدفمندی یارانهها جدول افزایش قیمتهافاز دوم هدفمندسازی یارانهها از روزهای ابتدایی سال جاری کلید خورد در این ارتباط وزیر اقتصاد نکات مهمی را در جمع خبرنگاران مطرح کرد و پساجراي فاز دوم هدفمندی يارانهها از خرداد ماه/ انصراف افراد پر درآمد با تشويق باشد نه با تهديد
نمايندگان مجلس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد اجراي فاز دوم هدفمندی يارانهها از خرداد ماه انصراف افراد پر درآمد با تشويق باشد نه با تهديد عضو کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي گفت شناسايي افراد پردآمد و انصراف آنها از دريافت يارانه بايد با تشويق باشد نه با تهديد همچنعزم دولت برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها ستودنی است
نماینده مجلس عزم دولت برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها ستودنی است ارومیه - ایرنا - نماینده مردم ماکو چالدران شوط و پلدشت در مجلس شورای اسلامی گفت عزم جدی دولت برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها نه تنها به دور از اغراض سیاسی است بلکه ستودنی است محمد علی پور روز شنبه دراجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها بر بازار مسکن تاثیر مثبتی می گذارد
اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها بر بازار مسکن تاثیر مثبتی می گذارد نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی گفت با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها قدرت خرید مردم بالا رفته و تقاضای موثری در بازار مسکن ایجاد می شود به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز موید حسینی صدر روز یکشنفاز دوم هدفمندی يارانهها چراغ خاموش آغاز شد
فاز دوم هدفمندی يارانهها چراغ خاموش آغاز شد اما اين گامها در حالي برداشته شده كه تاكنون در مسير ابهام زدايي از چند و چون اجراي اين قانون به ويژه در خصوص ميزان افزايش قيمت بنزين و چگونگي پرداخت يارانه نقدي اقدام خاصي از سوي دولت صورت نگرفته است به گزارش آخرین نیوز روزنامه اعتمفاز دوم هدفمندی را اجرا نکنید
فاز دوم هدفمندی را اجرا نکنید محسن رنانی کد خبر ۳۸۸۶۰۶ تاریخ انتشار ۰۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۹ ۴۹ - 24 March 2014 شاخص های زیادی هشداردهندۀ این است که در مرز انعطاف ناپذیری و کنترل ناپذیری و به واقع پیش بینی ناپذیری اقتصاد ایران هستیم بنابراین اقتصاد ایران در اواخر دولت دهم نشانه هاعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتوگو با فارس عنوان کرد لزوم توجه به تولید در فاز دوم هدفمندی یارانهها/
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتوگو با فارس عنوان کردلزوم توجه به تولید در فاز دوم هدفمندی یارانهها ۲ سناریو برای حذف دهکهای پردرآمدنماینده مجلس با تأکید بر اینکه باید در شیوه فعلی هدفمندی یارانهها تعییراتی ایجاد شود گفت ۲ ملاک مهم برای حذف دهکهای پردرآمد جامعه مدنظاجراي فاز دوم هدفمندی از خرداد
اجراي فاز دوم هدفمندی از خرداد کد خبر ۳۸۸۵۹۷ تاریخ انتشار ۰۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۲ ۱۰ - 24 March 2014 عضو کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي گفت شناسايي افراد پردآمد و انصراف آنها از دريافت يارانه بايد با تشويق باشد نه با تهديد همچنين دولت تا خرداد ماه مکلف به اجراي هدفمندي يارانهالزامات فاز دوم هدفمندی یارانهها/9 4 پیشنیاز اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها
الزامات فاز دوم هدفمندی یارانهها 94 پیشنیاز اجرای فاز دوم هدفمندی یارانههانایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی گفت تعیین نرخ ارز تعیین سیاستهای پولی حمایتهای غیرمستقیم از اجرای هدفمندی مانند توجه به بهداشت و درمان و حمایت از تولید 4 پیشنیاز مورد توجه دولت برای اجرای فاز دوم هدفیوسفیان ملا: انتظار مجلس از دولت، اجرای بدون هیاهوی فاز دوم هدفمندی است
یوسفیان ملا انتظار مجلس از دولت اجرای بدون هیاهوی فاز دوم هدفمندی است اقتصاد > اقتصاد سیاسی - خانه ملت نوشت عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شیب ملایم افزایش قیمت ها به طوری که منتج به شوک اقتصادی نشود را انتظار اصلی مجلس از دولت برای اجرای مرحله دوم هدفماجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها از فروردین/ تمام برنامههای یارانهای اجرا میشود
اقتصادی اقتصاد کلان رئیسجمهوری خبر داد اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها از فروردین تمام برنامههای یارانهای اجرا میشود رئیس جمهور دولت تدبیر و امید اعلام کرد اجرای فاز دوم این قانون از فروردین ماه سال 93 آغاز و در اردیبهشت امسال همه مراحل آن عملیاتی و اجرایی خواهد شد بههمراهی مردم با اجرای فاز دوم هدفمندي/ هدفمندی یعنی واقعی شدن قیمتها
حاجی دلیگانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران همراهی مردم با اجرای فاز دوم هدفمندي هدفمندی یعنی واقعی شدن قیمتها عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت از آنجایی که قانون هدفمند کردن یارانهها از اهمیت بالایی برخوردار است و هدف از اجرای آن واقعی شدن تدریجی شدن قیمتهاست بنابراینفاز دوم هدفمندی، آزمون سخت روحانی
فاز دوم هدفمندی آزمون سخت روحانی کد خبر ۳۸۹۲۳۶ تاریخ انتشار ۰۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۵ ۳۲ - 29 March 2014 به زودی قرار است با اجرای مرحله دوم هدفمندی قیمت سوخت و انرژی در ایران افزایش یابد خبرگزاری رویترز با انتشار گزارشی در این باره نوشت این موضوع می تواند آزمایش سختی برای حفظ حالزامات فاز دوم هدفمندی یارانهها/ 7 دولت بدون فراهم کردن زیرساختها توقع همکاری مردم در اجرای هدفمندی را دارد
الزامات فاز دوم هدفمندی یارانهها 7دولت بدون فراهم کردن زیرساختها توقع همکاری مردم در اجرای هدفمندی را داردعضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت دولت بودن فراهم کردن زیرساختها از جمله تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی در آستانه ورود به فاز دوم هدفمندی یارانههاست و از مردم توقع همکاری داردنماینده مجلس: همراهی مردم در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها ضروری است
نماینده مجلس همراهی مردم در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها ضروری است ارومیه - ایرنا - نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت همراهی مردم با دولت ضرورت اساسی و لازمه اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه هاست عابد فتاحی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد قانون هدفمندی یارا-
اقتصادی
پربازدیدترینها