تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 19 شهریور 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):خدا با ما است و نيازمند ديگرى نيستيم، و حق با ما است و باكى نداريم كه كسى از...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814608527




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه اندازی بزرگترین فاز پارس جنوبی تا آبان ۹۳


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: راه اندازی بزرگترین فاز پارس جنوبی تا آبان ۹۳


در نشست هم اندیشی وزیر نفت با مجریان و مدیران فاز ١٢ میدان گازی پارس جنوبی مدیران این فاز به جزئیات عملیات اجرایی این طرح پرداختند و اعلام کردند تا پایان آبان ماه امسال به تدریج و با فاصله زمانی معین این فاز راه اندازی می شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر ، محمد رضا اکبری؛ نماینده شرکت پتروپارس در فاز ١٢ پارس جنوبی در این نشست به تشریح جزئیات این فاز در خشکی پرداخت و گفت: پنج ردیف باقیمانده پالایشی(ترین) این فاز تا پایان آبان ماه امسال راه اندازی خواهد شد.

وی از بارگیری سکوهای SPD١٢B و SPD١٢C فاز ١٢ میدان گازی پارس جنوبی به ترتیب در ١٠ و ١٨ اردیبهشت ماه امسال از یارد خرمشهر خبر داد و گفت: هم اکنون پیشرفت فیزیکی ساخت این سکوها به ترتیب ٩٧ و ٩٨ درصد است.

اکبری ادامه داد: عملیات پیش راه اندازی سکوهای SPD١٢B و SPD١٢C فاز ١٢ میدان گازی پارس جنوبی در خشکی هم اکنون به ترتیب ٣٠,١٧ و ٣٥.٣٨ درصد است.

بیژن زنگنه، وزیر نفت در پایان جلسه هم اندیشی خود با مجریان و مدیران فاز ١٢ میدن گازی پارس جنوبی تنها گفت: امیدوارم قول های داده شده در این جلسه در زمان مقرر عملیاتی شود.

طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی قرار است در ٢٤ فاز توسعه یابد و تاکنون تقریبا ١٠ فاز آن به بهره برداری رسیده و مابقی فازها به سرعت در حال توسعه است. کارشناسان اقتصادی بر این باورند که با راه اندازی هر فاز پارس جنوبی یک درصد به تولید ناخالص داخلی(GDP) کشور افزوده می شود.

مساحت میدان گازی پارس جنوبی، 9700 کیلومتر مربع است که 3700 کیلومتر مربع آن در آبهای سرزمینی ایران و 6000 کیلومتر مربع آن در آبهای سرزمینی قطر قرار دارد.

حجم گاز قابل برداشت‌ میدان به همراه میعانات گازی، معادل 230 میلیارد بشکه نفت خام است. ذخیره بخش ایرانی میدان، 14 تریلیون مترمکعب گاز درجا و 10 تریلیون مترمکعب گاز قابل برداشت و 17 میلیارد بشکه میعانات گازی (9 میلیارد بشکه قابل برداشت) است که 50 درصد ذخایر گازی ایران و 8 درصد از ذخایر گازی جهان است.

ذخیره بخش قطری میدان 37 تریلیون مترمکعب گاز درجا و 26 تریلیون مترمکعب گاز قابل برداشت و 30 میلیارد بشکه میعانات گازی (10 میلیارد بشکه قابل برداشت) است که معادل 99٫9 درصد ذخایر گازی قطر و 21 درصد ذخایر گازی جهان است.
 


چهار شنبه ۶ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن