تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درباره آيه «ياد خدا بزرگتر است» ـ : به ياد خدا بودن در هنگام روبه رو شدن با حلال و ح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815921282




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نوجوانی و مسأله‌ای به نام هویت


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
نوجوانی و مسأله‌ای به نام هویت
شناخت مناسب والدین از جهان پیرامون و اندرون فرزندان، او را به سمت هویت‌یابی درست رهنمون می کند.
مجتبی صالحی روانشناس و استاد دانشگاه در خصوص مسأله هویت در نوجوانان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: مسأله هویت یعنی اینکه شخص بداند و بشناسد کیست، اهدافش چیست و  چه می‌کند. مسئله  هویت در اکثر کودکان از سن 12 سالگی به بعد شکل می‌گیرد ولی ریشه‌های آن از چند سال قبل رشد می‌کند.

وی ادامه داد: وقتی کودکی در مسیر پرورش قرار می‌گیرد، ابعاد رشدی او اعم از رشد عاطفی، شناختی، جسمی و اجتماعی باید همگام با یکدیگر حرکت کنند. مسأله هویت از جایی شروع می‌شود که کودک در رشد شناختی به تفکر انتزاعی برسد. تفکر در رابطه با پیرامون زندگی، در رابطه با طبیعت، آینده و قوانین است.

وی افزود: وقتی کودک به این مرحله می‌رسد مبحث هویتی رشد عاطفی پر‌رنگ‌تر می‌شود. در حقیقت بعد از رسیدن به شناخت و تفکر انتزاعی، آنچه که به هویت معنا می‌دهد، رشد عاطفی است.

این استاد دانشگاه با تأکید بر تأثیر سبک تربیتی بر رشد عاطفی گفت: سبک‌های تربیتی مختلف از نظر عاطفی افراد را ایمن، ناایمن و آشفته می‌سازند. سبک تربیتی و پرورش کودک باید به گونه‌ای باشد که کودک از لحاظ عاطفی ایمن باشد تا در مواجه با بحران هویت به درستی عبور کند. زمانی که مسائل برای کودک مشکل‌ساز شوند، کودک را آشفته می‌کند و تأثیرات منفی درپی دارد، به گونه‌ای که کودک تعریف مشخصی از خود ندارد.

صالحی در خصوص سبک تربیتی مناسب گفت: به طور کلی بهترین سبک، سبک تربیتی مهربان و مقتدرانه است. والدین کودک را به خاطر خودش دوست دارند و در مسیر پرورش او مقتدرانه عمل می‌کنند. مسیر را به کودک نشان می‌دهند و خودشان نیز او را هدایت می‌کنند. هدایت به این معنا که باید و نباید صرف وجود ندارد و در مواجه با مسائل تبادل نظر بین والدین و کودک صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: به این صورت با رشد اعتماد به نفس، به رشد عاطفی کودک کمک کرده و شناخت کودک را نسبت به مسائل اطراف و خودش افزایش می‌دهند و هنگام برخورد با مسأله هویت به خوبی از آن عبور می‌کند.

صالحی از عوامل مؤثر در بحران هویت را مجموعه سیستم‌های زندگی دانست و بیان داشت: در آسیب‌شناسی مسأله هویت مجموعه سیستم‌ها شامل درون سیستم؛ ارتباط کودک با والدین و مسائل درونی کودک،‌ میان سیستم؛ مدرسه، ارتباط فامیلی، شغل پدر و برون سیستم؛ حکومت و جامعه که کودک در آن رشد می‌کند، مورد بررسی قرار  می‌گیرد.

این روانشناس اثرات عدم هویت‌یابی را این گونه بیان کرد: اگر نوجوان هویت خود را نشناسد،‌ این امر به صورت عدم تعهد در تمامی امور زندگی خود را نشان می‌دهد و با او پیش می‌رود؛ مانند: عدم تعهد نسبت به خود،‌ خانواده، ‌اجتماع و کار؛ این گونه افراد چون شناخت درستی نسبت به خود پیدا نکرده‌اند و اهداف مشخصی ندارند، ‌نسبت به مسائل اطرافیان نیز بی‌تفاوتند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بخش اعظم آسیب‌های اجتماعی به مسأله هویت‌یابی مربوط می‌شود. شناخت قوانین و قواعد و پیروی از اصول در هر مرحله از رشد عاطفی، شناختی،‌ اجتماعی و ارائه تربیت مناسب، سبب عبور هر چه بهتر از بحران هویت و هدف‌گذاری در نوجوانان می‌شود.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن