تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مرگ آرى امّا پستى و خوارى هرگز، به اندك ساختن آرى امّا دست سوى اين و آن دراز كردن هرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831964658




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاسخ فرزندان 7سردار شهید به سوالات نامه‌نیوز/ فیاض بخش: وظیفه کنونی ما جنگیدن نیست /یزدانی: ما رسما آقازاده‌ایم/کاوه: برای دفاع از ارزش‌های پدرم، حتما می‌جنگم/ رمضان: به فرهنگ جنگ و شهادت پایبندیم/صفوی:آقازاده‌ها 9 ماه سال را خارج از ایرانند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
پاسخ فرزندان 7سردار شهید به سوالات نامه‌نیوز/ فیاض بخش: وظیفه کنونی ما جنگیدن نیست /یزدانی: ما رسما آقازاده‌ایم/کاوه: برای دفاع از ارزش‌های پدرم، حتما می‌جنگم/ رمضان: به فرهنگ جنگ و شهادت پایبندیم/صفوی:آقازاده‌ها 9 ماه سال را خارج از ایرانند
هفت‌سین شهدا/1
پاسخ فرزندان 7سردار شهید به سوالات نامه‌نیوز/ فیاض بخش: وظیفه کنونی ما جنگیدن نیست /یزدانی: ما رسما آقازاده‌ایم/کاوه: برای دفاع از ارزش‌های پدرم، حتما می‌جنگم/ رمضان: به فرهنگ جنگ و شهادت پایبندیم/صفوی:آقازاده‌ها 9 ماه سال را خارج از ایرانند
رسم نوروز، هفت سینی است که سفره ای را می آراید و دور هم نشستنی که دل ها را قرار می دهد. این تصویر همه ماست از ساعتی که پدر می شود محور این دور هم نشینی و حول حالنا می خواند برای حال های ناخوشمان.

به گزارش نامه نیوز، اینکه عده ای شب ها و روزهایی ایستادند و جنگیدند و نترسیدند و خون دادند و جان دادند، تا نوروز هنوز همان بوی خوب دور هم نشینی های گذشته را بدهد، تا هنوز فرزندانی بتوانند لذت شنیدن دعای یا محول الحول ... را در ایران عزیز از دهان پدرانشان بشنوند، تا نترسند از آوار شدن سقفی و نلرزند از وحشت خشمی حرف نویی نیست، این شاید یکی از تنها حرفهای مشترک ما باشد در هر کجای این خاک عزیز.

حالا سال هاست که بساط جنگ برای خیلی از ما جمع شده، برای خیلی ها از خودمان که کمتر سهمی در دفاع داشتیم، یا لااقل کمتر هزینه دادیم برای کشتن آن غول دهشتناکی که داستانش را حاج کاظم فیلم حاتمی کیا در گوشمان خواند. خودمانیم و گرفتاری های خودمان، خودمانیم و شادی های خودمان، خودمانیم و جمع خودمان، خودمانیم و نوروز خودمان.

اما حداقل اثرات آن جنگ هنوز برای ده ها هزار خانواده باقی مانده، در همه این سال های بعد از سال 68، در همه شب های بعد از شب آتش بس و در همه عیدهای بعد از عیدهای جنگ. این هنوز، هنوز آزار دهنده ای است برای دختران و پسرانی که هنوز محروم هستند از نوازش دست پدری، از دیدن چهره مقتدر مردی در چارچوب در خانه و از شنیدن صدای آرام پدری که برای فرزندانش پای این سنت دیرینه آرزوی بهترین ها را بکند.

ما امسال بهانه قرار دادیم نوروز را تا پای صحبت های فرزندان هفت سردار شهید دفاع مقدس بنشینیم و از آنها بخواهیم که برای مان حرف بزنند، حرفهایی که در شلوغی روزهای فراموشی کمتر شنیده می شود.

مصطفی رمضان فرزند شهید مجید رمضان رییس ستاد لشگر 27 محمد رسول الله، زهرا کاوه فرزند شهید محمود کاوه فرمانده لشکر ویژه شهدا، احمد فیاض بخش فرزند شهید محمدعلی فیاض بخش وزیر کابینه شهید رجایی و از شهدای هفتم تیر، امیرحسین یزدانی از شهدای عرفه، سیدمحمدمهدی صفوی فرزند شهید سید محسن صفوی فرمانده قرارگاه مهندسی رزمی صراط المستقیم، مهدی ترابیان فرزند شهید اکبر ترابیان جانشین معاونت طرح و عملیات لشکر ۲۷ محمد رسول الله و محدثه رستگار فرزند شهید کاظم نجفی رستگار فرمانده لشکر 10 حضرت سیدالشهداء (ع)، فرزندان سرداران شهید جنگ در نشستی 2 ساعته به سوالات مختلف پاسخ گفتند و در مواردی همدیگر را تائید و در برخی موارد به نقد یکدیگر پرداختند. آنچه در ادامه می‌آید بخش اول این نشست است.


نامه نیوز: با توجه به اینکه پدران شما سهم تان را ادا کرده‌اند اگر کشوری به ایران حمله کنید، حاضرید بجنگید؟

کاوه: با اینکه خانم‌ها باید پشت جبهه بجنگند اما من ترجیح می‌دهم که داخل جبهه بجنگم و پشت جبهه نروم.

یزدانی: اگر نترسم، حاضرم تا پای خط بروم.

صفوی: اگر جنگ با دشمن خارجی باشد من نیز وظیفه می‌دانم که در این زمینه فعال باشم. اگر تخصصی در همان رشته خودم فعالیت کنم که چه بهتر، اما اگر لازم باشد سلاح بردارم، قطعا این کار را خواهم کرد.

فیاض بخش: اگر در زمان امام حسن(ع) از امام حسین(ع) می‌پرسیدند که با توجه به حضور دشمن حاضری بجنگی، قطعا جواب می‌داد خیر. چرا که شرایط را مناسب جنگ نمی‌دید و به امامش اقتدا می‌کرد. جنگ و مبارزه چک سفیدی نیست که فرزند شهید یا هر کس دیگری به حاکم مملکتی که می‌خواهد در آینده اعلام جنگ کند بپردازد. فکر می‌کنم پدران ما به واسطه اینکه دشمن خارجی است یا فضای جنگی حاکم است نجنگیدند. امام(ره) مردم را به تحلیلی رسانده بود که همه می‌دانستند جنگیدن یک وظیفه است و این وظیفه از درون افراد سرچشمه می‌گرفت. اگر آن فضا دوباره ایجاد شود، همه به جنگ می‌روند.


نامه نیوز: در فضای کنونی شما به جنگ می‌روید.

فیاض بخش: فکر می‌کنم در فضای کنونی وظیفه ما جنگیدن نیست. در حال حاضر فضا جنگی نیست و جنگ به نفع ما نخواهد بود.

یزدانی: اگر جنگ تحمیل شود چطور؟

فیاض بخش: باز هم فکر می‌کنم باید شرایط تحمیل را تغییر دهیم تا اینکه بر آن دامن بزنیم چرا که به آن چیزی که می‌خواهیم با جنگیدن نمی‌رسیم.


نامه نیوز: پس شما طرفدار گفتگو هستید. نظر بقیه دوستان چیست؟

رستگار: ما به اندازه کافی خسارت داده‌ و تاوان آن را پرداخت کرده‌ایم. به همین خاطر طرفدار گفتگو هستیم.

صفوی: من در ادامه صحبت‌های آقای فیاض‌بخش باید بگویم که اعتقاد ما این است که خونی که شهدا دادند سال‌ها امنیت کشورمان را تامین می‌کند و اگر قرار باشد جنگی شکل بگیرد به نوعی خون شهدا پایمال می‌شود. لذا تفکر خود من هم این است که تا آنجا که ممکن است سال‌های سال از جنگ و کشمکش جلوگیری کنیم. اما اگر اتفاقی بیفتد، دشمن حماقتی کرد و جنگید، من خودم به شخصه با دشمن خارجی خواهم جنگید.

رمضان: در تقسیم‌بندی‌های کنونی جنگ در نبرد فیزیکی و به شکل قدیمی تعریف نمی‌شود. اگر منظور نبرد فیزیکی مرسوم است، اگر ضرورت ایجاب کند قطعا هستیم و از سلوک عملی پدرانمان تبعیت می‌کنیم. ولی اگر تعریف کلی‌تر باشد، با کار فرهنگی به نوعی درگیر نبرد فرهنگی با اغیار و رهزنانی هستیم.

ترابیان: اگر فضای نظامی باشد حتما می‌روم.

کاوه: اگر بحث دفاع از مملکت و وطنم و ارزش‌هایی که برای پدرم مهم بوده باشد، هستم.

رمضان: البته ما از خانم کاوه و رستگار مدیریت بیمارستان صحرایی را توقع داریم. بیشتر درگیری‌ها را ما بر عهده می‌گیریم.

رستگار: ما بیشتر از این از خودمان توقع داریم. سطح ما در این حد پایین می‌آید.

کاوه: شما ابتدا فرماندهی را بر عهده بگیرید بعد درباره بیمارستان صحرایی صحبت می‌کنیم.


نامه نیوز: اگر قرار باشد فرمانده انتخاب کنید کدامیک از شماها مناسب‌تر است؟

یزدانی: اگر بخواهیم فرمانده کلاسیک انتخاب کنیم آقای دکتر فیاض بخش، اگر بخواهیم فرمانده همتی باشد آقای ترابیان.

رمضان: ما سه نفر (رمضان، صفوی، یزدانی) در هیچ قالبی نمی‌گنجیم.

رستگار: مشخص نمی‌کند. زمان جنگ هم پدران ما که سپاهی بودند از دل مردم بیرون آمدند. ارتشی‌ها  یک دوره نظامی دیده بودند اما سپاهیان هیچ. مدیریت و درایت خودشان را در جنگ نشان دادند، همدیگر را شناسایی کرده و متوجه شدند که چه کسی و در چه زمینه‌ای می‌تواند بهتر فعالیت کند. یکی عملیاتی بود دیگری طراح عملیات. دست همدیگر را گرفتند و بالا آمدند. الان هم همین است. باید شرایط ایجاد شود. اگر جنگ جدید شکل بگیرد با 8 سال دفاع مقدس خیلی متفاوت است. آنگونه تن به تن نیست و سلاح‌هایی ساخته شده که با کیلومترها فاصله منطقه منهدم می‌شود.

فیاض بخش: فکر می‌کنم مهم‌ترین شاخصه فرزند شهدا انجام وظیفه آنهاست. معدل فرزندان شهدا در انجام وظیفه از بقیه اقشار جامعه بسیار بالاتر است. در درک وظیفه، شناخت عمیق و حل مسئله فرزندان شهدا بهتر عمل می‌کنند. وظیفه، زمانی ایجاد آرامش جامعه است و صلح امام حسن(ع)ی؛ زمانی هم شور و انگیزه ایجاد کردن برای جنگ. فکر می‌کنم در میان فرزندان شهدا هر دو انگیزه وجود دارد؛ این گفته‌های من مستند است نه شورانگیز.


نامه نیوز: فکر نمی‌کنید فرزندان شهدا سهم خود را به انقلاب داده‌ و دیگر احتیاجی به جنگیدن ندارند.

یزدانی: برعکس. وقتی افرادی کار نیکی انجام می‌دهند، انگیزه بیشتری برای دوباره اجرای آن دارند تا کسانی که طعم کار نیک را نچشیده‌اند. وقتی جنگ پیش آید برخی افراد با بهانه‌های مختلف فرار می‌کنند. مخصوصا این روزها که جنگ‌ها، جنگ هوایی است و یک موشک می‌تواند یک کشور را منهدم کند. تنها چیزی که می‌تواند در این میان شکل بگیرد فرمان جهاد اقتصادی است و دستورالعمل اقتصاد مقاومتی. اهمیت این موضوع فوق این حرف‌هاست. هر کدام از فرزندان شهدا در جبهه‌های اقتصادی یا علمی تلاش می‌کنند و در جنگ‌اند. در مسئله اقتصادی خیلی از افراد برای خود کار می‌کنند اما بسیاری از افراد هستند که هیچ چیز برای خودشان نمی‌خواهند. کسانی که برای وطن غصه می‌خورند.

رمضان: امیرالمومنین در یکی از خطبه‌های خود به ضرب‌المثلی که در صدر اسلام در میان اعراب رواج داشت اشاره کرده است. جنودزاده جز جنگ و نبرد مشغولیت دیگری نمی‌تواند داشته باشد. بر همین اساس می‌خواهم بگویم که زندگی هر فرد یک واقع‌بودگی دارد که امکان فرارش از این واقعیت ممکن نیست. این لطف و قرعه به نام ما خورده است که در این خانواده و با این فرهنگ خاص بزرگ شویم. حتما ما به این فرهنگ پایبندیم.


نامه نیوز: شما آقازاده‌اید؟

یزدانی: به نظرم این چیزی که الان هست نه، اما رسما آقازاده‌ایم. آقازاده از نظر من کسی است که ادعا می‌کند پدرش بزرگ بود.

ترابیان: آقازاده یعنی مسئولیتش بیشتر باشد. یعنی وقتی شما از جنگ حرف می‌زنید صف اول نبرد باشد. با نفس خود مبارزه می‌کند تا خود را به جایگاهی برساند که برای نظام و جامعه‌اش مفید باشد. از این نظر ما آقازاده‌ایم.

رستگار: اما در کشور ما آقازاده معنای خوبی ندارد.

صفوی: من شهدا را بر اساس تعریف عرف آقازاده نمی‌بینم. اگر آقازاده بودیم، اینجا نبودیم. یک سری از دوستان آقازاده شدند و الان هم اینجا نیستند.

کاوه: اصلا ایران نیستند.

صفوی: دقیقا. 9 ماه خارج‌اند و 3 ماه ایران.


نامه‌نیوز: با آقازاده‌‌ها چه حرفی دارید؟

صفوی: هیچی. خوش باشند.

رستگار: آقازاده‌های کشور ما کسانی هستند که به واسطه اسم و رسم پدرانشان به عنوان آقازاده معرفی‌شده‌اند. فکر می‌کنم ما بر عکس آقازاده‌ایم چرا که همواره تلاش می‌کنیم تا پدرانمان را به مردم معرفی کنیم و نشان دهیم چه کاری انجام داده‌اند. دغدغه فرزندان شهید این است که به نسل جدید و مردم نشان دهند که شهدا هم هزار آرزو داشتند ولی دغدغه‌شان چیزی دیگری بود که این آرزوها را کنار گذاشتند.





1393/1/2





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن