تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شادی مومن در رخسار او و اندوهش در دل است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815203178




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

93 درصد از منابع قابل استخراج معدنی هنوز اکتشاف نشده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

یک متخصص معدن: 93 درصد از منابع قابل استخراج معدنی هنوز اکتشاف نشده است تهران - ایرنا - عضو کمیته کارشناسی سنگ آهن ایران گفت: در حال حاضر تنها هفت درصد ذخایر معدنی کشور اکتشاف و استخراج می شود و هنوز بر روی 93 درصد از منابع قابل استخراج فعالیت اکتشافی صورت نگرفته است.


فرزانه معصومی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، اظهار داشت: ایران یکی از 10 کشور دارای منابع غنی معدنی است و براساس اطلاعات منتشر شده 68 نوع ماده معدنی در کشور اکتشاف شده، درحالی که تمام عناصر معدنی را در کشور می توان اکتشاف و استخراج کرد.
چندی پیش امیر خرمی شاد معاون سازمان ایمیدرو اعلام کرد: براساس بررسی های به عمل آمده 68 نوع ماده معدنی در ایران شناسایی شده که تاکنون بر روی 20 نوع آن کار شده و در خصوص 48 نوع دیگر فعالیت قابل توجهی صورت نگرفته است.
معصومی افزود: فعالیت اکتشافی در حوزه معادن اقدام درخور توجهی نداشته و بیش از سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی سپری شده و اغلب ذخایر اکتشافی و استخراجی کنونی مربوط به فعالیت های گذشته بوده است.
وی با بیان اینکه براساس هدف گذاری سند چشم انداز 1404 ظرفیت تولید فولاد کشور باید به رقم 55 میلیون تن برسد، گفت: تحقق این مهم نیاز به 135 میلیون تن سنگ آهن و در عین حال واحدهای تولید کنسانتره و گندله که خوراک واحد های فولادسازی را فراهم سازند.
عضو انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن، اضافه کرد: امروز بعد از سالها براساس تفاهم نامه امضا شده میان سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، سازمان ایمیدرو و معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت ، معدن و تجارت فعالیت اکتشافی در پهنه سنگان خراسان رضوی آغاز شده که از مناطق بسیار غنی معدنی محسوب می شود.
وی خاطرنشان ساخت: مشکل مهم واحدهای فولادسازی در کنار مواد اولیه، مساله تامین آب مورد نیاز است که چنانچه بخش کشاورزی 10 درصد از آب مصرفی را با بهره گیری از شیوه های نوین آبیاری، صرفه جویی کند، آب مصرفی بخش فولاد تامین خواهد شد.
معصومی گفت: مساله تامین برق و گاز از دیگر دغدغه های فولادسازی کشور است و براساس اطلاعات منتشر شده، سرمای زمستان امسال موجب توقف فعالیت فولادسازی ها به مدت 30 تا 40 روز شد که یک دوازدهم تولید را از خط خارج ساخت.
همواره در فصل سازمان به علت ضرورت تامین نیاز گاز مصرف کنندگان خانگی، شرکت گاز اقدام به قطع گاز واحدهای صنعتی به وی‍ژه فولادسازی ها می نماید.
قرار است امسال تولید فولاد خام کشور به 15 میلیون تن برسد که در 10 ماهه حدود 13 میلیون تن تولید شده بود.
وی از مشکل حمل ونقل ریلی به عنوان دیگر دغدغه های واحدهای فولادسازی یاد کرد و گفت: چنانچه راه و راه آهن به موقع توسعه نیابد، دستیابی به اهداف سند چشم انداز 1404 دور از انتظار به نظر می رسد.
معصومی افزود: بخش خصوصی حدود 152 کوچک مقیاس را در اختیار دارد، درحالی که دولت بیش از 90 درصد ذخایر این بخش را از آن خود ساخته است.
بخش خصوصی ایران سالانه حدود 14 میلیون تن سنگ آهن دانه بندی تولید می کند که از این رقم 12 میلیون تن آن صادر و بقیه در اختیار واحدهای فولادسازی قرار می گیرد.
میزان ذخیره سنگ اهن ایران براساس اطلاعات منتشر شده حدود پنج دهه قبل بالغ بر 5.1 میلیارد تن و از این میزان 2.3 میلیارد تن ذخیره قطعی است.
اقتصام (4)1559**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن