تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826680742




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نکته هایی مهم در پرورش و نگهداری گل سنبل


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: نکته هایی مهم در پرورش و نگهداری گل سنبل

نکته هایی مهم در پرورش و نگهداری گل سنبل

گل سنبل یکی از " سین " های هفت سین سفره هر ساله هر ایرانی است. اگر می خواهید این گل را در خانه تان بهترین شکل نگهداری کنید این نکات را فراموش نکنید.

آخرین روزهای سال، ایام خوبی برای باغبانان و کسانی است که عاشق گل و گیاه اند.
هوا که کمی به گرمی برود، باغچه های منازل با خاک جدید و کود های گیاهی آغشته شده و زمان کاشت گل های بهاره فرا می رسد.

خاستگاه اصلی این گیاه، کشور هلند است. این گل می تواند تا 20 سانتی متر نیز رشد داشته باشد. اما تمامی این ها بستگی به نوع فراهم آوردن محیط مناسب برای پرورش آن است.

گل معروف روزهای عید و سفره هفت سین، گل سنبل است. برای اینکه یکی از " سین " های سفره هفت سین امسالتان را خودتان آماده کرده باشید، بهتر است از گل سنبل شروع کنید.

گل‌های سنبل خوش‌بو و جنبهٔ زینتی دارند. دورهٔ گلدهی آن‌ها در اوایل بهار است. گل‌ها می‌توانند به رنگ‌های سفید، صورتی، بنفش، قرمز، نارنجی، زرد یا آبی باشند.

برای کاشت و پرورش گل سنبل، چند روز مانده به عید می توانید به یکی از گلخانه ها و گل فروشی ها مراجعه کنید و پیاز این گل را خریداری کنید.
این گیاه می تواند در آب، خاك گلدان و خاك باغچه پرورش یابد.
گل سنبل مانند گل نرگس و لاله و زنبق دارای پیاز است. و از همین طریق می توانید گلتان را خودتان پرورش دهید.
اما قبل از آن باید یک سری نکات مخصوص پیاز این گل را بدانید.
پیاز گل سنبل نباید معیوب و مریض باشد. برای شناسایی پیاز سالم، باید دقت کنید که پیاز سفت و سنگین باشد.

از آنجایی که رنگ این گیاه برای تازه کاران از طریق دیدن پیاز قابل تشخیص نیست، از فروشنده بخواهید رنگ گل مورد علاقه تان را به شما بدهد. در غیر این صورت زمان گل دهی، شگفت زده خواهید شد.
البته اگر سفره هفت سین تان از ترکیب رنگی مشخصی ندارد، می توانید به صورت اتفاقی پیازی را خریداری کنید و منتظر باشید تا رنگ آن را بعد از گل دهی متوجه شوید.
نکته دیگر که بسیار حائز اهمیت است، این است که به فروشنده بگویید پیاز مخصوص باغچه و یا گلدان می خواهید. زیرا این پیاز ها متفاوت اند.
حالا که پیاز این گل را خریداری کرده اید، بهتر است برای کاشت آن نیز این نکات را رعایت کنید:
پیازها باید در خاکی مناسب و سبک کاشته شود. این خاک بهتر است مخلوط خاک برگ و خاک شن دار باشد. دو سوم پیاز ها را در خاک می کارید و یک سوم پیاز باید از خاک بیرون باشد.
پیاز را به محلی معتدل ببرید. آب یاری و خیس شدن خاک فراموش نشود. هوای محیط در روزهای ابتدایی نباید کمتر از 13 درجه سانتیگراد بشود. بعد از گذشت یک ماه و نیم، شروع به گل دادن خواهد کرد. بعد از اینکه جوانه ها ظاهر شدند باید گلدان را به محلی تاریک برد. معمولا مدت 10 روز گلدان را در تاریکی نگه می دارند. تمام این مدت 10 روز باید دمای محیط 24 درجه سانتی گراد باشد. بعد از گذشت این 10 روز، گلدان را به جایی که نورگیری متوسطی دارد منتقل کنید.
برای کاشت در خاک باغچه، باید به میزان درجه سرمای هوای دقت کنید. زیرا نباید پیاز سرما ببینید و باید از یخ زدن آن جلوگیری کنید. به همین منظور در اواسط بهمن ماه، می توانید پیاز را در خاک بکارید. هر چه هوا سرد تر باشد، پیاز را با عمق بیشتر بکارید. با گرم تر شدن هوا و آبیاری مناسب، در اواخر اسفند و اوایل فروردین، گلهای زیبای سنبل را خواهید داشت.

و اما کاشت سنبل در آب چگونه است؟
برای کاشت در آب، ظرف مناسب برای این روش را از گل فروشی که پیاز مخصوص را خریداری می کنید، تهیه نمایید تا در مراحل رشد گل، ساقه آن آسیب نبیند.
برای کاشتن پیاز سنبل در آب فقط گذاردن پیاز روی ظروف مملو از آب که در آن مقدار کمی خاک ذغال ریخته باشند کافی نیست بلکه باید آنها را مواظبت کنند که قبل از بیرون آمدن برگهای گیاه پیازها کاملا ریشه های خود را در آب منتشر کرده باشند . تا جایی که می توانید، این گیاه را در تاریکی قرار دهید. حتی اگر می توانید ریشه را به تنهایی نیز از نور دور نگه دارید. لازم نیست ساقه ها در آب بمانند، بلکه فقط ریشه باید در آب باشند.
دلیل استفاده از زغال این است که آب فاسد نخواهد شد. اگر نمی خواهید خاک زغال بریزید، میتوانید از یک قطعه کامل زغال استفاده کنید. برای اینكه زغال در آب شناور نباشد، قبل از استفاده، چند روز زغال را در آب خیس كنید. با این كار علاوه بر سنگینی آن، زغال تمیز شده و دیگر آب را نیز كثیف نمی كند.
در کاشت در خاک، پس از آنکه گلهای سنبل تمام شد باید نیمی از برگهای آنرا بریده و ماه خرداد و تیر که برگ های باقیمانده زرد شده و خشکید، پیازها را از زمین خارج کرده پس از آنکه چند روز در معرض هوای آزاد گذاشته و رطوبت آنرا گرفتند آنها را در انبار یا اطاق خشک و تاریک، با درجه‌ حـــرارت‌ ٥ سانتیگـــراد می توان‌ پیازها را نگهداری‌ نمود.
زمانی که شکوفه ها بیرون آمدند و تبدیل به گل شدند، بر روی گل ها آبپاشی نمایید تا شادابی خود را حفظ کنند. در این زمان باید گل سنبل را در معرض نور آفتاب قرار دهدید اما به طور معمول هوای محیطی 10 درجه سانتی گراد برایش بسیار مناسب خواهد بود.








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن