محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827724913
همسفران خروج از ظلمت اعتیاد
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
همسفران خروج از ظلمت اعتیاد مشهد - ایرنا - ˈفقط عشق، یک همسر را کنار فرد معتاد نگه می دارد تا در سفر سخت خروج از ظلمت اعتیاد و قهقرای نابودی، با او همراه شود، نادانستنیها را بداند و ناشنیدنیها را بشنود... و این رمز پیروزی است.ˈ
این جملات همسر یکی از بهبودیافتگان از دام اعتیاد است که برای ترک اعتیاد شوهرش با او در سفری طاقت فرسا همراه شد تا از منجلاب مواد زهرآلود نابودگر نجاتش دهد.
ˈهانیه بافندهˈ در گفت و گویی صمیمانه با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی در حاشیه ˈهمایش بهبودیافتگان خراسان رضویˈ که چندی پیش در مشهد برگزار شد گفت: همسرم مانند بمبی بود که با مصرف مواد مخدر خود و خانواده اش را ترکاند، موادی که به تنهایی وارد خانواده نشد بلکه با خود دروغ، کینه ورزی، پرخاشگری، دزدی و... رابه همراه آورد و زندگی امان را تبدیل به جهنم کرد.
او بیان کرد: همسرم مانند درخت تنومندی بود که با اعتیاد خم شد و قامت خمیده اش باری سنگین بر دوش من و فرزندانم گشت. شیشه مصرف می کرد که گذشته از دروغ و کینه و بسیاری از کارهای زشت دیگر، توهم گاه و بیگاهش من و فرزندانم را به مرز جنون کشانید.
وی گفت: به زعم همسر معتادم رنگها حرف می زدند، اشیاء قهر می کردند، گلهای قالی نیاز به آب داشتند و او مدام به این گلها آب می داد، خیال پرواز به آسمان را داشت و خود را پرنده ای می دانست که باید از روی پشت بام به سمت خورشید پربکشد و...
او ادامه داد: چندین ماه زجر مدام ناشی از توهمات همسرم را تحمل کردم و به دنبال راه چاره گشتم تا با کمک متخصصین بالاخره توانستم به همسرم بقبولانم که معتاد است و احتیاج به درمان دارد.
این همسفر معتاد بهبودیافته گفت: قامت خمیده درخت تنومند خانواده ام با درمان راست شد، با آمدن بهار به زندگی مشترکمان این درخت شکوفه داد و شکوفه هایش تبدیل به میوه شد و بار دیگر توانستیم زیر سایه اش قدری بیاساییم.
وی افزود: همسرم پس از درمان برای یافتن شغل از دست رفته اش صبحها امیدوار از خانه بیرون می رفت و شبها با دلتنگی به خانه بازمی گشت.
هانیه اظهار داشت: یک سال و چند ماه طول کشید تا وی توانست با کمک برخی مسوولان شغل از دست رفته اش را بازیابد و این نقطه امیدی برای من و خانواده بود که حاصل رنجهایمان بی ثمر نبوده است.
به گزارش ایرنا، همسفران زیادی مانند هانیه هستند که بدون رها کردن همسر و طلاق از وی، در راه سخت ترک اعتیاد بال پروازی برای آن مسافر درمانده می شوند تا او را همراهی کرده و زندگانی مشترکشان را غرق در نور و سرور کنند.
ایران و به تبع آن خراسان رضوی به عنوان یکی از استانهای مرزی همجوار با منبع تولید مواد مخدر یعنی افغانستان مسیر ترانزیت مواد مخدر است و هر ساله هزاران تن مواد مخدر صنعتی و غیرصنعتی وارد کشور می شود که به رغم تلاش فراوان نیروی انتظامی برای منهدم کردن باند قاچاقچیان مواد مخدر، جوانان بسیاری در دام اعتیاد گرفتار می شوند.
معتادان که اغلب جوان و متاهل هستند از خانواده طرد می شوند اما بسیارند همسرانی که با تشویق و ترغیب نهادهای حمایتگر به جای رها نمودن همسر، راهی برای نجات وی می یابند.
اما این نهادها برای جلوگیری از بازگشت فرد بهبودیافته به اعتیاد نیازمند امکانات بیشتر و حمایت افراد نیکوکار هستند لذا مسوولان باید راههایی برای تشویق این نهادها بیابند و همچنین برای ارتقاء سطح آگاهی مردم نسبت به فعالیت این نهادها برای ترک اعتیاد اقدامات لازم انجام گیرد.
فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی در این باره گفت: مواد مخدر یک معضل جهانی است لذا همه اقشار جامعه موظف هستند با گسترش آن مقابله و افراد گرفتار شده را درمان کنند.
سردار ˈبهمن امیری مقدمˈ افزود: ایران در مسیر ترانزیت مواد مخدر قرار دارد و در این زمینه مبارزه سختی را در پیش گرفته و افزون بر مقابله با گسترش آن برای درمان معتادان نیز اقدامات موثری را در دست انجام دارد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: 200 هزار معتاد در این استان وجود دارد که از این تعداد 60 هزار نفر مراحل درمان را طی می کنند.
سردار امیری مقدم افزود: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی در زمینه مقابله، پیشگیری و درمان معتادان اقدامات موثری را انجام داده و با توجه به اهمیت مراقبت پس از درمان، به سراغ خیرین استان رفته تا بستر اشتغال برای بهبود یافتگان به منظور جلوگیری از بازگشت مجدد آنان به اعتیاد را فراهم کند.
وی بیان کرد: با کمک خیرین خراسان رضوی کارگاههایی راه اندازی شده تا معتادان پس از درمان در آنها مشغول کار شوند.
او گفت: در دولت نهم تصمیماتی به منظور اختصاص پنج درصد از واحدهای مسکونی طرح مهر به بهبودیافتگان اتخاذ شد که تاکنون انجام نشده، ضروری است دولت تدبیر و امید در زمینه رسیدن بهبودیافتگان به سهم خود از مسکن مهر اقدامات لازم را انجام دهد.
فرمانده انتظامی خراسان رضوی همچنین حمایت دولت از سازمانهای مردم نهاد را که در زمینه درمان معتادان مشغول فعالیت هستند خواستار شد.
مدیرکل اداره بهزیستی خراسان رضوی نیز اعتبارات این نهاد را برای حمایت از بهبودیافتگان بیماری اعتیاد در زمینه اشتغال و بیمه درمانی ناکافی دانست.
ˈتهمینه شکیبˈ گفت: سازمان بهزیستی بیش از یک دهه است که با راه اندازی 385 مرکز در کشور کار درمان و بازتوانی معتادان را برعهده دارد.
وی بیان کرد: با توجه به محدودیت اعتبارات بهزیستی ایجاد اشتغال، تامین ضامن معتبر یا رفع سوءپیشینه و بیمه درمانی بهبودیافتگان یک معضل اساسی است که در این زمینه نیازمند کمک و مساعدت همه اقشار جامعه به ویژه خیرین هستیم.
او اظهار داشت: مسوولان باید تلاش کنند امنیت روانی برای بهبودیافتگان در جامعه ایجاد نمایند تا از بازگشت مجدد آنان به مصرف مواد مخدر جلوگیری شود.
وی گفت: بهزیستی خراسان رضوی 85 هزار نفر افراد درگیر با مواد مخدر را در استان زیر پوشش دارد اما به دلیل محدودیت اعتباری قادر به تامین همه امکانات برای بهبود و درمان آنان نیست.
او فعالیت سازمانهای مردم نهاد را در بهبود یافتگی معتادان بسیار ثمربخش دانست و افزود: این سازمانها نیازمند حمایت بیشتری هستند اما اعتبارات بهزیستی کفاف حمایت از آنها را نمی دهد.
مسوول شعبه جمعیت احیاء انسانی کنگره 60 خراسان رضوی به عنوان یکی از سازمانهای مردم نهاد برای کمک به بهبودیافتگی معتادان نیز معتقد است: باور غلط جامعه در مورد اعتیاد این است که مقصر را دوستان ناباب، شرایط زندگی یا فقر و غیره می داند در حالی که در اعتیاد مقصر اصلی فقط خود فرد معتاد می باشد.
ˈبابک لطفیˈ با بیان اینکه اعتیاد از ازدواج مواد مخدر با فرد به وجود می آید افزود: دو نوع ماده مخدر درونی و بیرونی انسان را تحت تاثیر قرار می دهد.
وی اظهار داشت: بدن هر فرد یک سری مواد افیونی را ترشح می کند و اگر فرد مواد افیونی را از خارج به بدن تزریق کند مواد داخلی دیگر ترشح نمی شوند و این اقدام باعث اعتیاد فرد می شود.
او بیان کرد: با در نظر گرفتن این مساله در مرکز کنگره 60 یک مثلت اعتیاد شامل سه ضلع جسم، روان و جهانبینی تشکیل شده است که کار این مرکز به تعادل رساندن این سه ضلع می باشد.
وی گفت: در روش درمان DST کنگره 60، مصرف مواد به یکباره توسط فرد قطع نمی شود بلکه با خوراندن شربت تریاک به وی کم کم اعتیاد از بین می رود.
او افزود: این روش درمان 11 ماه به طول می انجامد و در این مدت فرد معتاد در کلاسهای گروهی برای یادگیری آموزشهای لازم در زمینه خودشناسی، شناخت خانواده و جامعه شرکت می کند.
مسوول شعبه جمعیت احیاء انسانی کنگره 60 خراسان رضوی گفت: این مرکز به مدت دو سال است که در مشهد راه اندازی شده اما با توجه به حجم بالای متقاضیان، گستردگی برنامه ها و فعالیتها، زیر پوشش قرار دادن شهرهای کوچک نزدیک مشهد هنوز مکان مناسبی برای پذیرش افراد ندارد.
وی از مسوولان خواست نسبت به تامین فضای لازم برای کنگره 60 و حمایت از بهبودیافتگانف حمایتهای لازم را انجام دهند.
قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز می گوید با تلاش ماموران انتظامی امسال بیش از 500 تن انواع مواد مخدر در مرزها و داخل کشور از قاچاقچیان کشف شده است.
ˈعلیرضا جزینیˈ کشور افغانستان را بزرگترین تهدید در زمینه مواد مخدر برای ایران عنوان و بیان کرد: 150 هزار هکتار زمین در افغانستان به کشت خشخاش اختصاص داشت که این مقدار امسال به 209 هزار هکتار افزایش یافته و موجب افزایش 36 درصدی تولید و ترانزیت مواد مخدر از آن کشور شده است.
وی افزود: این در حالی است که امسال به تناسب افزایش سطح زیر کشت خشخاش در افغانستان مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر در مرزهای ایران نیز 32 درصد افزایش یافته است.
او گفت: با توجه به همسایگی افغانستان با ایران و تلاش استکبار برای متزلزل کردن جمهوری اسلامی، مشکلات کشور در زمینه مبارزه با مواد مخدر و درمان معتادان بسیار زیاد و گسترده است.
وی اعتیاد را موضوع جهانی عنوان و بیان کرد: دو میلیون و 400 هزار نفر در جهان با موضوع مواد مخدر مرتبط هستند و این عارضه یکی از آسیبهای مهم اجتماعی در کشور ما نیز به شمار می رود.
او افزود: به همین منظور در ستاد مبارزه با مواد مخدر برنامه های متنوع پیشگیرانه و امیدبخش سرلوحه تمام فعالیتها قرار گرفته که یکی از نمادهای آن همایشی است که به افتخار بهبودیافتگان در استانهای مختلف برگزار می شود و من نام آن را ˈهمایش امید و شجاعتˈ می گذارم.
قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: برگزاری اینگونه همایشها نشانگر این است که امید و اعتماد به جامعه معتادان بازمی گردد و اعتماد به نفس بهبودیافتگان الگویی برای آنان خواهد بود.
وی بیمه درمانی، اشتغالزایی، آموزش حرفه ای و تامین مسکن بهبود یافتگان را از برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر برشمرد و گفت: در زمینه بیمه، هیات وزیران این مساله را به سازمان بیمه سلامت محول کرده که امید است هر چه سریعتر مورد پیگیری قرار گیرد.
جزینی افزود: در زمینه اشتغالزایی بهبودیافتگان نیز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف شده است پنج درصد از اعتبارات سالانه خود را به اشتغالزایی بهبودیافتگان اختصاص دهد که در این زمینه هنوز اقدام اساسی انجام نگرفته است.
وی اظهار داشت: برای آموزش حرفه ای بهبودیافتگان نیز سازمان فنی و حرفه ای مکلف شده هر سال 25 هزار نفر از بهبودیافتگان را آموزش دهد که در این زمینه اقدامات موثری در حال انجام است.
او ادامه داد: در زمینه تامین مسکن بهبودیافتگان هم چهار هزار و 400 واحد مسکونی در سطح کشور در نظر گرفته شده که تاکنون 260 نفر از واجدین شرایط شناسایی و از بین آنان 126 نفر خانه های خود را تحویل گرفته اند.
وی با تاکید بر اینکه حمایت اجتماعی از بهبودیافتگان که از دستورات اکید رهبر معظم انقلاب است باید به نحو احسن انجام شود گفت: بهبودیافتگان هنوز نیازمند مراقبت هستند و باید برای جلوگیری از بازگشت مجدد آنان به اعتیاد برنامه ریزی کلی انجام گیرد.
وی افزود: ارتقاء سطح آگاهی عمومی باید در فرد بهبود یافته افزایش یابد لذا برای حمایت از این قشر به کمک خیرین هم نیاز است.
قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: خراسان رضوی باید پایلوت طرح اعتمادسازی در جامعه خیرین برای جلب حمایت و کمک به بهبودیافتگان قرار گیرد تا سهم 85 درصدی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در حمایت از بهبودیافتگان به 100 درصد برسد.
وی گفت: 63 درصد از جامعه معتادان کشور را افراد متاهل تشکیل می دهند که ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکنون موفق شده 60 درصد از این افراد را زیر پوشش قرار دهد.
او افزود: با توجه به تهدیدات موجود و نیاز ستاد مبارزه با مواد مخدر برای گسترش چتر حمایتی، از سازمانهای مردم نهاد تقاضا می شود نقش واسطه ای بین این ستاد را محفوظ نگه داشته، انتقادات مردم را منتقل کنند، دیده بان و ناظر مردم باشند و نقش مشارکتی خود را در برنامه های این ستاد افزایش داده و به نحو مطلوب ایفا کنند.
جزینی اظهار داشت: هم اکنون 185 سازمان مردم نهاد در امور مختلف با ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در حال همکاری هستند که در سال آینده سطح این همکاری گسترش و تغییر خواهد یافت.
به هر حال معضل مواد مخدر و اعتیاد خانواده و جوانان زیادی را به نابودی کشانده و در این میان آنانی که در مدت زمانی طولانی از این بلای خانمانسوز رهایی می یابند باید مورد حمایت قرار گرفته و مسوولان با حمایت از آنان گوشه ای از رنج خانواده ها را جبران کنند.
7489/659
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]
صفحات پیشنهادی
تخریب عروق و لخته شدن خون در سیاهرگ، پیامد اعتیاد تزریقی
دوشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۱۸ یک فوق تخصص جراحی عروق با بیان اینکه اغلب معتادان تزریقی تزریقات را در وریدهای اندام به ویژه در ورید پاها و کشاله ران انجام میدهند گفت تخریب عروق و لخته شدن خون در وریدها به ویژه وریدهای اندامهای انتهای پاها از مهمترین مشکلات عروقی در این افرادپیشگیری، رویکرد اصلی آموزش و پرورش برای مقابله با اعتیاد است
پیشگیری رویکرد اصلی آموزش و پرورش برای مقابله با اعتیاد است همدان - ایرنا - مدیرکل دفتر مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش گفت پیشگیری اولیه رویکرد اصلی و ماموریت مهم این وزارتخانه برای مقابله با اعتیاد است به گزارش ایرنا منصور کیایی روز شنبه در جشنواره داهشدار سرپرست کمیته امداد در گفتوگو با فارس: خانوادههای فقیر به اعتیاد فراخوان میشوند
هشدار سرپرست کمیته امداد در گفتوگو با فارس خانوادههای فقیر به اعتیاد فراخوان میشوندسرپرست کمیته امداد گفت اعتیاد به خانوادههای فقیر و از جمله تحت پوشش امداد تحمیل میشود و در واقع به آن فراخوان میشود ناامیدی و افسردگی در میان این خانوادهها زیاد است و برای جبران این ضعفهاتامین اجتماعی خروج از حاشیه ها و ورود به اقدامات زیربنایی
تامین اجتماعی خروج از حاشیه ها و ورود به اقدامات زیربنایی تهران-ایرنا- مشاور مدیرعامل و مدیرکل امور استان های سازمان تامین اجتماعی گفت این سازمان در حال خروج از حاشیه ها و انجام اقدامات زیربنایی است به گزارش ایرنا از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی دکتر رضا امینی روزدبیرکل خانه پرستار در گفتوگو با فارس هشدار داد خروج بالای پرستاران از نظام ارائه خدمت/ وجود ۲۰۰ ساعت اضافهکا
دبیرکل خانه پرستار در گفتوگو با فارس هشدار دادخروج بالای پرستاران از نظام ارائه خدمت وجود ۲۰۰ ساعت اضافهکاری اجباری برای پرستاراندبیرکل خانه پرستار با اشاره به وجود تبعیض در نظام سلامت و بهانههایی که جلوی بازنشستگی پرستاران را میگیرد گفت مشکلات موجود باعث بیماریهای جسمیعضو کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح کرد سلامت اجتماعی در ایران متولی مشخصی ندارد/اعتیاد، فرار مغزها، فاصله طبقاتی و
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح کردسلامت اجتماعی در ایران متولی مشخصی ندارد اعتیاد فرار مغزها فاصله طبقاتی و بیماریهای غیرواگیر تهدیدهای اصلی هستندعضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت حوزه سلامت اجتماعی به یک متولی واحد نیاز دارد که جای آن در جامعه خالی است اعتیاد فرار مغمدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر: 58 درصد معتادان زیر 34 سال سن دارند/راه پیشگیری از اعتیا
مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر 58 درصد معتادان زیر 34 سال سن دارند راه پیشگیری از اعتیاد فرزندمان چیست مدیرکل دفتر تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت 58 درصد از معتادان زیر 34 سال سن دارند 14 تا 39 درصد دانشجویان قبل از ورود به دانشگاه مصرف مواد مخدر رامدیر کل سلامت روانی - اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت: با سازمانهای بیمهگر درگیریم
مدیر کل سلامت روانی - اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با سازمانهای بیمهگر درگیریممدیر کل سلامت روانی - اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت مشکلات اقتصادی در سلامت روان دست و پا گیر است عمده مداخلات روانشناختی غیردارویی تحت پوشش بیمه نیستند ما با سازمانهای بیمهگر درگیریم به گزامدیرکل سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت: خدمات روانشناختی زیر پوشش بیمهها میرود
مدیرکل سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت خدمات روانشناختی زیر پوشش بیمهها میرودمدیرکل سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با اشاره به لزوم همکاری روانشناسان در زمینه سلامت روان از پوشش بیمهای خدمات روانشناختی در آینده خبر داد احمد حاجبی در گفتوگو با خبرنگار بهدمشکلات نظارت بر کمپهای درمان اعتیاد از زبان معاون وزیر بهداشت
یکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰ ۱۱ معاون درمان وزیر بهداشت نظارت بر کمپهای درمان اعتیاد را امری چندوجهی خواند و گفت وزارت بهداشت ارایه دهنده خدمت در این کمپها نیست و تنها جزء ناظرین این کمپها محسوب میشود دکتر محمد آقاجانی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایرانرئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه: ستاد مبارزه با مواد مخدر باید نقشه خلقی جامعه را ترسیم کند
رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه ستاد مبارزه با مواد مخدر باید نقشه خلقی جامعه را ترسیم کند افسردگی عامل اول گرایش به اعتیاد استرئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه گفت افسردگی امروز مشکل بنیادی ما در گرایش به اعتیاد است و ستاد مبارزه با مواد مخدرپیشگیریهای اولیه از اعتیاد در نظام شبکه ادغام میشود
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰ ۰۴ lمعاون اجرایی دفتر سلامت اجتماعی اعتیاد و روان وزارت بهداشت از ادغام خدمات پیشگیریهای اولیه از اعتیاد در نظام شبکه خبر داد علی اسدی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا گفت ادغام خدمات پیشگیریهای اولیه اعتیاد در ن22 راز درباره اعتیاد که نمیدانید
22 راز درباره اعتیاد که نمیدانید تلفن همراه من چندان پیشرفته نیست هیچ بازی هم ندارد اما تلفن رفیقم پیشرفته لمسی دارد با یک عالم بازی یکی از بازی های تلفنش تماشای دنیا از دید یک روح است که با سرعت زیاد در هوایی مه گرفته در حال عبور است فقط در صورتی میبرید که روح بتواند بدبرنامه های پیشگیری از اعتیاد در خوابگاه های دانشجویی اجرا می شود
برنامه های پیشگیری از اعتیاد در خوابگاه های دانشجویی اجرا می شود اهواز - ایرنا - مسول واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت خوزستان گفت برنامه های پیشگیری از اعتیاد و الکل درسطح خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اجرا می شود به گزارش دوشنبه ایرنااز دفاع سایبری تا خروجی 550 فناوری از یک طرح کلان ملی
در صد و پانزدهمین کمسیون دائمی شورای عالی عتف مطرح شد از دفاع سایبری تا خروجی 550 فناوری از یک طرح کلان ملی در صد و پانزدهمین کمسیون دائمی شورای عالی عتف به بررسی وضعیت دو طرح کلان ملی دفاع سایبری و توسعه فناوریهای کلیدی زیر سطحی پرداخته شد اسماعیل قادری فر مدیر کل دفتر حمهاتف، شاه کلید خروج بنیاد شهید از روزمرگی است
هاتف شاه کلید خروج بنیاد شهید از روزمرگی است تهران - ایرنا - قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت هاتف شاه کلیدی است که می تواند بنیاد را از روزمرگی خارج کرده و خروج از منزل برای انجام امور را به کمترین حد خود برساند به گزارش ایرنا از بنیاد شهید و امورشکست آمریکای مدعی؛ نظامیان واشنگتن آماده خروج اجباری از قرقیزستان+تصاویر
شکست آمریکای مدعی نظامیان واشنگتن آماده خروج اجباری از قرقیزستان تصاویربا نزدیک شدن به پایان موعد حضور پایگاه نظامی آمریکا در فرودگاه ماناس و عدم تمدید آن از سوی مقامات قرقیزستان نظامیان واشنگتن به ناچار خود را برای خروج از این پایگاه آماده می کنند به گزارش خبرنگار خبرگزاری فا-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها