تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان خوش اخلاقى و از بدبختى انسان بد اخلاقى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852570099




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام ضروریات برای تولید 55 میلیون تن فولاد تا 1404/ فولاد و خودرو قابل مقایسه نیستند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در نشست خبری انجمن تولیدکنندگان فولاد کشور مطرح شد
اعلام ضروریات برای تولید 55 میلیون تن "فولاد" تا 1404/ "فولاد" و "خودرو" قابل مقایسه نیستند
برای تولید 55 میلیون تن فولاد تا افق 1404 نیاز به اجرای ضروریاتی هم چون تامین انرژی، تامین مواد اولیه و بهبود راه آهن کشوراست که هر کدام به عنوان گلوگاه این صنعت عنوان می شوند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، بهرام سبحانی رئیس هیئت مذیره انجمن تولیدکننگان فولاد ایران در نشست خبری با بیان اینکه در تولید فولاد خام امسال جایگاه 15 را در جهان کسب کردیم، اظهاز داشت: در سند چشم انداز 1404 باید تولید فولاد کشور به 55 میلیون تن برسد یعنی طرف 12 سال باید 35 میلیون تن به میزان تولید کنونی فولاد افزوده شود.


رییس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد کشور افزود: ایران با در اختیار داشتن منابع گاز و سنگ آهن، نیروی کار، سیاست های اصل 44، پیوستن به جرگه تولیدکنندگان فولاد و بومی سازی تکنولوژی فولاد توان افزایش 35 میلیون تنی تولید فولاد را دارد اما با این وجود لازم است به مسائلی نیز توجه شود.


وی تصریح کرد: یکی از مواردی که برای تولید 55 میلیون تن فولاد باید مورد توجه قرار گیرد، " راه آهن کشور است چرا که تولید 55 میلیون تن فولاد یعنی جابه جایی 200 میلیون تن مواد و کالا.


وی ادامه داد: بنابراین زیربنای حمل و نقل یکی از گلوگاه هایی است که می تواند مانع از اجرای این امر شود.


*شیوه کنونی تامین انرژی برای واحدهای فولادی مناسب نیست


سبحانی با بیان اینکه بحث انرژی (برق و گاز) از دیگر مباحث مهم در صنعت فولاد است، گفت: متاسفانه اگر قرار باشد همین روند کنونی ادامه یابد بخش خصوصی با ریسک بالایی وارد این حوزه خواهد شد.


وی افزود: قطع گاز واحدهای فولادی در دو ماه اخیر، مشکلات زیادی را برای این واحدها به وجود آورده است و تولید فولاد را با توقفات زیادی مواجه نموده است، بنابراین باید بحث تامین گاز متناسب با رشد فولاد در دستور کار دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گیرد.


وی با بیان اینکه برق یک انرژی حیاتی برای صنعت فولاد است، تصریح کرد: تامین برق به عهده وزارت نیرو است نه اینکه اظهار شود هر واحد فولادی اقدام به ساخت یک نیروگاه کند تا برق مورد نیازش را از این طریق تامین کند.


*برای تولید 55 میلیون تن فولاد به 80 میلیون تن کنسانتره نیاز است


رییس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد کشور در ادامه اظهار داشت: تامین مواد اولیه از دیگر مواردی است که نیاز مبرم به توجه دولت دارد.


وی افزود: برای تولید 55 میلیون تن فولاد نیاز به 80 میلیون تن کنسانتره سنگ آهن به عنوان مواد اولیه است، بنابراین تامین سنگ آهن به اندازه کافی و تخصیص معادن از اهمیت بالایی برخوردار است.


وی هم چنین مکان یابی صحیح  و ایجاد واحدهای با ظزفیت بالای تولید را ازدیگر ضروریات افزایش تولید فولاد دانست و گفت: آیا می شود برای 35 میلیون تن فولاد، 35 واحد یک میلیون تنی احداث کرد؟ آیا این مسئله توجیه اقتصادی دارد؟ قطعا لازم است در این زمینه تدبیری اندیشیده شود.


سبحانی به رقابت با شرکت های خارجی نیز اشاره کرد و افزود: اگر قرار باشد با شرکت های خارجی رقابت کنیم باید واحد اقتصادی با زیربنا، ظرفیت و تکنولوژی روز دنیا احداث کنیم.


وی خاطرنشان کرد: اگر موارد مذکور پاسخ داده شود قطعا توان تولید 35 میلیون تن فولاد مازاد را خواهیم داشت در غیر این صورت تولید کنونی ادامه خواهد داشت.


*اجرای هفت طرح فولادی "راه برگشت" ندارد/ مصرف انرژی صنایع فولاد ایران مطابق با نرم جهانی است


سبحانی همچنین در خصوص هشت طرح فولادی، با بیان اینکه این طرح ها بفاقد نگاه اقتصادی است، افزود: هزینه ها، مکان یابی و ظرفیت ها در این هشت طرح در نظر گرفته نشده بود و مطالعات دقیقی در خصوص آنها صورت نگرفته بود.


رییس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد کشور تصریح کرد: اجرای این طرح ها راه برگشتی ندارد و تنها از دو طریق "واگذاری به بخش خصوصی" و "تداوم روند کنونی و تسریع بخشیدن به آن" می توان این هفت طرح را به سرانجام رساند.


وی همچنین در ادامه به میزان مصرف انرژی صنایع فولاد کشور اشاره کرد و گفت: هم اکنون میران مصرف انرژی صنایع بزرگ فولادی هم چون هرمزگان و فولاد مبارکه بر اساس نرم جهانی است.


وی با بیان اینکه صنعت فولاد ایران به روز است، افزود: اگر قرار باشد بدون فشار تعرفه ای با رقبای خارجی رقابت کنیم باید بهره بانکی و بهره وری نیروی انسانی واحدهای فولادی نیز مطابق با نرم جهانی باشد. 


سبحانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر درخواست خودروسازان برای کاهش قیمت فولاد تحویلی به این صنعت، اظهار داشت: صنایع فولاد و خودروسازی ایران به هیچ وجه از نظر "صادرات" و "فشار تعرفه ای" قابل قیاس نیستند بنابراین بیان این مسائل غیرمنطقی به نظر می رسد.


*تولید، واردات و صادرات فولاد در سال 92 چه میزان بود؟


در ادامه رسول خلیفه سلطانی دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران به میزان تولید، واردات و صادرات فولاد در ده ماهه سال 92 اشاره کرد و گفت: در مجموع 14 میلیون تن تولید فولاد داشتیم  که نسبت به سال 91 حدود 5 درصد با کاهش تولید مواجه شدیم، البته از این میزان تولید فولاد 13 میلیون تن مربوط  به تولید فولاد خام می شود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش 9 درصدی داشته است.


وی ادامه داد: همچنین واردات مجموع محصولات فولادی در ده ماهه سال 92 حدود 2 میلیون و 200 هزار تن بوده است که نسبت به سال گذشته، 28 درصد کاهش واردات داشتیم، البته واردات فولاد خام 670رهزار تن بوده است که در مقایسه با 2 میلیون و 700 هزار تن واردات سال 91 کاهش چشمگیری داشته است.


خلیفه سلطانی افزود: صادرات فولاد نیز در سال جاری، 1.5 میلیون تن بود که در مقایسه با صادرات یک میلیون و 150 هزار تن سال قبل رشد 31 درصدی داشته است.


به گفته دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران رشد 9 درصدی تولید فولاد خام کشور نسبت به میزان رشد جهانی، در سطح قابل قبولی قرار دارد.


*قول هایی که تنها "در حد حرف" ماند


به گزارش باشگاه خبرنگاران، در ادامه این نشست حمیدرضا طاهری زاده نائب رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران اظهار داشت: علی رغم قول هایی که مسئولین داده بودند هیچ کدام از طرح ها هم چون طرح آمایش به اجرا درنیامد.


وی افزود: همچنین واردات مواد اولیه کارخانجات نبردی با پیش دریافت 30 درصد به بانک های عامل ابلاغ شد ولی تا به امروز هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.


طاهری زاده به تخصیص ارز نیز اشاره کرد و گفت: برای بدهی های ارزی قرار بود کسانی که مواد اولیه را تا قبل از 30.9.90 ترخیص کرده اند با ارز مرجع اقدام به این کار کنند که بجز چند بانک، مابقی هیچ گونه اقدامی در این خصوص انجام ندادند.


نائب رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران افزود: همچننی تعرفه های گمرکی که تعدیل شده بود باز هم از اواخر سال علی رغم حمایت از فولادسازان به 4 درصد افزایش یافت که این موضوع بر قیمت تمام شده فولاد تاثیرگذار بود.


*سنگ آهن متعلق به فولاد کشور است/ قیمت فولاد در شش ماهه سال 93 ادامه روند کنونی خواهد بود


احمد دنیانور عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با بیان اینکه دولت در محیط کسب و کار باید عدالت رابین واحدهای تولیدی خصوصی و دولتی رعایت کند، گفت: دولت در ارائه خدمات و پرداخت یارانه تفاوت فاحشی را بین بخش خصوصی و دولتی قائل است که این موضوع عرصه را برای فعالان بخش خصوصی تنگ کرده است، بنابراین بر توجه دولت به بخش تولید در فاز دوم هدفمندی باید افزوده شود.


وی با تاکید بر اینکه سنگ آهن متعلق به صنعت فولاد کشور است، تصریح کرد: صادرات سنگ آهن عین خام فروشی است و تا زمانی که نیاز داخل تامین نشود دلیلی ندارد که ما رو به صادرات سنگ آهن بیاوریم.


دنیانور به موضوع گرازه نیز اشاره کرد و افزود: لازم است دولت با ایجاد کارگروهی ویژه متشکل از صنایع بزرگ فولادی یاردهای بزرگ گرازه را  در حاشیه خلیج فارس و دریای خزر ایجاد کند چرا کهعدم توجه به این موضوع بحران نفس گیری را به وجود خواهد آورد.


در ادامه سید بهادر احرابیان عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با بیان اینکه سال 92 سال پرچالشی برای صنعت فولاد بود، گفت: از یک طرف با قیمت های نزولی اما نه در مواد اولیه و از طرفی با کاهش تقاضا در این حوزه مواجه شدیم.


وی افزود: به دلیل کاهش بودجه های عمرانی دولت و تاثیرش در میزان حجم تقاضا، روند کنونی در شش ماهه سال 93 نیز ادامه خواهد داشت.


انتهای پیام/ 






تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن