تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834905733




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خوشبینی «آیت الله» به آینده


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

بررسی روزنامه های ایران/شنبه 17 اسفند 1392 خوشبینی «آیت الله» به آینده تهران-ایرنا-«رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود»؛ این مصرع شعری است که آیت الله «اکبر هاشمی رفسنجانی» سیاستمدار کهنه کار انقلاب در گفت و گوی اختصاصی و تفصیلی با روزنامه ی «آرمان» از آن به عنوان شعر مورد علاقه اش یاد کرد.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز شنبه 17 اسفند ماه 1392 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

***خوش بینی آیت الله به آینده
روزنامه ی آرمان در شماره ی امروز خود با آیت الله هاشمی رفسنجانی که سابقه ی فعالیت وی از سرپرست وزارت کشور، رئیس مجلس، امام جمعه موقت تهران، جانشین فرماندهی کل قوا، نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری، رئیس جمهور، رئیس مجلس خبرگان رهبری وحالا هم رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر می گردد گفت و گوی اختصاصی داشت.
این گفت و گو با عنوان «هم خوشحالم هم راضی» به همراه عکس بزرگی از هاشمی رفسنجانی در صفحه ی نخست این روزنامه منتشر شد.
آرمان در توصیف گفت و گوی خود با رییس مجمع تشخیص مصلحت نوشت: درگفت وگو با آیت ا... هاشمی رفسنجانی این سیاستمدار باتجربه و سرد و گرم چشیده از هر دری سخن به میان آمد؛ از نقشی که در انتخابات 24 خرداد ایفا کرد، دیدارهایش با رهبری، عقبه اجتماعی دولت و نیز توافقنامه ای که در ژنو امضا شد و... .اعلام کاندیداتوری و ثبت نام او برای حضور در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری موجی از امید و نشاط را به جامعه تزریق کرد که به قول آیت ا...، زلزله ای به پا شد. او در گفت وگو با آرمان تاکید کرد که نه سال 84 و نه درسال 92 تمایلی به کاندیداتوری در انتخابات نداشته است اما نبود کاندیدای جامع الاطراف و اصرار مردم، او را به این حضور مجاب کرد. آیت ا... هاشمی از تصمیم خود در 24 خرداد 92 راضی است و می گوید از اینکه دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور شد هم خوشحال است و هم راضی.
هاشمی در بخشی از این گفت و گو به تلاش های دولت یازدهم پرداخت و گفت: آقای روحانی هم مشکلات داخلی و هم خارجی دارد. امروز کاری که در خارج در مذاکرات هسته ای، برای حل موضوعات در حال انجام است در داخل چه رفتارهایی با او انجام می شود. با اینکه رهبری حمایت می کنند، قدرت هایی هستند که به رغم حمایت رهبری همچنان، دنبال کار خود هستند و می خواهند خودشان را به صورتی جلو بیندازند. آنچه من می دانم ایشان از حرف هایش در همه شرایط عقب نشینی نکرده است. یکی از حرف های عمده اش این بود که مشکلات خارجی را رفع کند چون با این تحریم ها اگر هم بتوانیم ادامه بدهیم مشکلات داخلی داریم. کار سختی هم بود و حساس ترین تابوها باید شکسته می شد. این تابوها را شکستند و وارد شدند. به نظرم خوب پیش رفتند چون در همین آخرین صحنه مذاکراتشان آنها هم اعتراف به حق ایران کردند.
آرمان همچنین یادداشت هایی نیز در تحلیل مواضع و نگاه آیت الله هاشمی رفسنجانی نوشت. «آیت الله و جامعه پیچیده» عنوان یادداشت یکی از ستون های صفحه ی نخست این روزنامه به قلم «تقی آزاد ارمکی» استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران بود که با اشاره به این موضوع که شخصیت های بزرگ محصول شرایط، موقعیت ها و اتفاقات بزرگ هستند که ضمن شکل دادن به جامعه، طی زمان نقش آفرین شده و از این طریق هم ساخته تر می شوند، نوشت: آیت ا... هاشمی را به عنوان شخصیتی پیچیده و چندلایه محصول جامعه ای پرحادثه و پرچالش می دانم و حضورهای به جایشان را در بقای جامعه موثر می شناسم. ایشان ضمن اینکه در متنی چالشی ظهور کرده اند، در بسیاری از شرایط و مواقع با چالش ها همراهی نکرده اند. این به معنی اثرگذاری در متن بحران ها به واسطه شخصیتی مهم و پیچیده است.
«پاکباخته» عنوان یکی دیگر از یادداشت های صفحه ی نخست روزنامه ی آرمان به قلم «احمد شیرزاد» بود که به حضور پررنگ و تاثیر گذار هاشمی رفسنجانی در تاریخ انقلاب اسلامی اشاره کرد و نوشت: چه موافق شخصیت آیت ا... هاشمی رفسنجانی باشیم و چه منتقد سیاست های او، تاریخ جمهوری اسلامی را نمی توان بدون حضور این شخصیت اثرگذار تصویر کرد. نقش هاشمی در سیاست ایران به شکلی بوده که هیچ گروه سیاسی نتوانسته ایشان را حذف کند و با اینکه در دوره های مختلف مخالفان سیاسی و منتقدان ایشان به روش های مختلف به نقد و حمله به او پرداخته اند همچنان نقش موثر خود را در سیاست ایران حفظ کرده است.
شیرزاد در ادامه ی یادداشت خود افزود: دلیل این حضور 40ساله در صف اول سیاست ایران به این برمی گردد که هاشمی با تاکتیک های عرصه سیاست در ایران به خوبی آشناست و از طرفی دیگر ادبیات منحصر به فردی دارد که مخالفان وی نمی توانند به آن ایرادی بگیرند.

*** سفر بانوی دیپلمات به تهران
سفر امشب «کاترین اشتون» مسوول سیاست خارجی اتحادیه ی اروپا به تهران و دیدار و گفت و گوی وی با «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه و «حسن روحانی» رییس جمهوری کشورمان، یکی از محورهای برجسته ی روزنامه های امروز بود که با تیترهای متنوع به استقبال این خبر رفتند.
در این میان برخی روزنامه ها این سفر را نشان دهنده ی فضای مثبت در مسیر گفت و گوهای هسته یی ایران و گروه 1+5 که اشتون نماینده ی آن است، دانستند و برخی دیگر تردیدهایی را نسبت به سازنده بودن رویکردهای اتحادیه ی اروپا در قبال ایران مطرح کردند.
«پای کاترین به ایران باز شد» عنوان گزارش روزنامه ی «قانون» بود که از ترافیک رفت و آمد دیپلمات ها به کشور نوشت و هدف از سفر کاترین اشتون را گفت و گو های دیپلماتیک و بازدید از آثار باستانی دانست و افزود: پیشرفت در برنامه هسته ای ایران ،ترافیک رفت و آمد دیپلمات هارا به کشورمان سبب شده است. به نظر می رسد با توافقنامه ژنو و اجرایی شدن آن مسیر بن بست به ایران برای دیپلمات های غربی به مسیری دو طرفه تغییر کرد. در این میان، دیپلمات های اروپایی بیش از دیپلمات های کشور های غربی برای سفر به تهران علاقه نشان دادند. دیپلمات هایی که پیش از این هرگز یا به ایران سفر نکرده بودند یا احتمال سفرشان بسیار بعید و دور بود.
روزنامه ی «سیاست روز» هم با تیتر قرار دادن این پرسش که «اشتون به دنبال چیست؟» به نقل از بسیاری ناظران سیاسی این سفر را نشان از اذعان غرب به جایگاه منطقه ای ایران دانست و نوشت: با توجه به اینکه کاترین اشتون به عنوان نماینده اتحادیه ی اروپا سفر می کند و یک سفر کاملا دیپلماتیک است بنابراین غرب نباید سفر اشتون به تهران را در قالب مذاکرات یک امتیاز برای تهران عنوان و از جمهوری اسلامی ایران درخواست امتیاز کند. البته در سفر کاترین اشتون به تهران این ابهام وجود دارد که آیا واقعا سفر اشتون در چارچوب صداقت است یا به عنوان نقش پلیس خوب و بد به تهران سفر می کند؟

*** راهکار اصلاح قانون هدفمندی یارانه ها
هدفمندی یارانه ها امروز نیز همچون روزهای گذشته یکی از موضوع های مورد توجه یادداشت ها و سرمقاله های روزنامه ها بود. مطالبی که بیشتر معطوف به بایسته های اجرای مرحله ی دوم قانون هدفمندی یارانه ها دارد.
«هدفمندی و حفظ منافع ملی» عنوان یکی از یادداشت های روزنامه ی «جهان صنعت» به قلم «ضیا مصباح» بود که در آن نویسنده نسبت به پیامدهای منفی افزایش نرخ حامل های انرژی در مرحله ی دوم هدفمندی اشاره کرد و نوشت: بیایید با نیمی از این وقت و نیرویی که در مسیر چگونگی ادامه طرح هدفمندی و مرحله دوم آن و شناخت و اعطای کمک های مختلف تحت عناوین گوناگون مصرف می شود، برنامه ریزی اساسی صورت گیرد تا تفکر پرداخت های نقدی و جنسی به گروه های مستحق و نیازمند که تصور می فرمایید چشم به راه این کمک ها نشسته اند و آثار منفی آن را نمی شناسند در حالی که به خوبی با تمام گوشت و پوست خود طی سنوات گذشته لمس کرده اند، از ایران و ایرانی رخت بربندد.
«یارانه ها، معضل بزرگ دولت یازدهم» عنوان سرمقاله ی روزنامه ی «مردم سالاری» بود که معضل ناگشودنی بزرگ جامعه در امور داخلی را معضل پرداخت و دریافت یارانه ها عنوان کرد و نوشت: غیر از مسائل سیاست خارجی ایران که با توجه به همدلی، قدرت تمرکز، ابزار پر و پیمان رسانه ای دست بالاتر استکبار در عرصه جهانی، همسویی همه نیروها و صداها با دستگاه سیاسی کشور را می طلبد و هر عملی بجر چارچوب رسمی قانونی و هر اتخاذ تصمیم و اظهار نظر غیر مسوولانه ای می تواند ما را در موضع ضعف و جایگاه بازخواست قرار دهد، به نظر می رسد که معضل ناگشودنی بزرگ جامعه ما در امور داخلی، معضل پرداخت و دریافت یارانه ها باشد. به همین علت است که اعضای ذی ربط هیات دولت، هر کدام از منظری سخن می گویند و راهکاری، و سیاست کج دار و مریز را در پیش گرفته اند تا بروز حساسیت های عمومی را دریابند . این یک قدم به پیش و دو قدم به پس، حاصل دریافت های آنان از متن و بطن همین معضل است، معضلی که کم کم به صورت یک سنت هنجارشکن در می آید و عقلای دولت تدبیر و امید هم به فراست می دانند که پیامدهای طوفان سنت شکنی چیست.
فرزامی به عنوان راهکار حل این معضل افزود: هرگونه شتاب در این مورد، بدون زمینه سازی فرهنگی و تامل، گره کوری را مقابل دولت یازدهم، سبب خواهد شد که بازکردنش جز صرف دقت و دل مشغولی و تحمل هزینه سنگین محدود در یک دوره چهارساله، امکان پذیر نخواهد بود.
«پیشنهاد مشوق برای منصرفین از یارانه ها» عنوان یادداشت روزنامه ی قانون بود که ضمن اشاره به این موضوع که دولت یازدهم درصدد است طرح هدفمندی یارانه ها را هدفمند کند نوشت:دولت یازدهم می خواهد در قالبی نو تنها به کسانی که نیازمند واقعی هستند و سطح درآمدی شان کفاف گذران امورشان را نمی دهد، یارانه بپردازد و عملکرد شش ماهه دولت نشان داده است در این میان بیش از هر چیز به «انصراف خودخواسته» مردم از دریافت یارانه دل بسته است .
علی اکبری در ادامه ی یادداشت خود، مانور روی کمپین «نه به یارانه» و تبیین این نکته که تداوم وضعیت کنونی پرداخت یارانه امکان پذیر نیست را دلیل این مدعا دانست و افزود: هر چند پرداخت یارانه های نقدی مشکلات فراوانی را برای اقتصاد ایران ایجاد کرده و تورم بالا و رکود موجود و رشد منفی اقتصاد و غیره تاحدی محصول شیوه نادرست اجرای هدفمندی یارانه هاست اما اگر شیوه مورد انتظار دولت برای تغییر این روند، انصراف خود خواسته باشد، طبیعتا کار کمی سخت و پیچیده خواهد شد.
وی در پایان یادداشت خود به افزایش پوشش بیمه ای افراد، به عنوان پیشنهاد راهکاری مناسب برای جایگزینی یارانه اشاره کرد و نوشت: در این صورت دولت در ازای پرداخت نکردن پول مستقیم به مردم، پرداخت اعتباری را برای سلامت مردم و بهبود کیفیت زندگی مد نظر قرار داده است و بخشی از این پول را در اختیار بیمه ها قرار می دهد.

*** مانکن هایی با لباس اسلامی
برگزاری سومین جشنواره ی مد و لباس در تالار وحدت با استفاده از مانکن های زنده برای نشان دادن و تبلیغ لباس ها مورد توجه برخی روزنامه ها از جمله روزنامه ی «شرق» بود که با عکس بزرگی از این جشنواره و تیتر «مانکن هایی با لباس اسلامی» به بازتاب این خبر پرداخت و نوشت: رشد و رواج «مدلینگ» در ایران امروز کم کم از حالت زیرزمینی خارج می شود و تلاش می کند راه خود را در دنیای پرسود تجارت معمول در ایران باز کند. دختران و پسرانی که عموما قدبلند و چهره زیبایی دارند برای نمایش زنده لباس از سوی طراحان انتخاب می شوند و عکس آنها در شبکه های اجتماعی بازنشر می شود.
شرق در ادامه به مقایسه روند کنونی مدلینگ با دولت های پیشین که غالبا آن را طرد می کردند نوشت: تا به حال نگاه دولت های قبلی به این ماجرا منفی بود و آن را تهدیدی علیه جامعه تلقی می کردند اما برگزاری جشنواره ی سوم نشان می دهد می توان از برخوردهای سلبی کاست و با دید علمی به این مقوله موثر در دنیای امروز نگاه کرد و از آن بهره گرفت. بسیاری از طراحان لباسی که تا دیروز کارهایشان فقط در شوهای ممنوع زیرزمینی ارایه می شد با توجه دولت به این مقوله، امکان تازه ای برای فعالیت پیدا کرده اند و بنابراین مردم طبقه متوسط پایتخت و سایر شهرهای بزرگ کشور هر روز بیشتر از گذشته با آگهی هایی برخورد می کنند که آنها را به دیدن لباس های طراحی شده از سوی طراحان لباس داخلی دعوت می کند.
روزنامه ی شرق در بخش پایانی گزارش خود با اشاره به مسیر دشوار رسیدن به این امر نوشت: کارگروه طراحی مد و لباس که امروز در وزارت ارشاد اجرای این جشنواره را بر عهده دارد پس از پیمودن مسیری پرسنگلاخ و عبور از خطر قرمز ها، سومین جشنواره با حضور مانکن های زنده ای که تلاش شده بود ویژگی های مدلینگ اسلامی، سزاوار آنها باشد و از حجاب کامل اسلامی و لباس های غیرجذب استفاده کرده باشند، آغاز کرده است.
به نوشته ی این روزنامه این جشنواره توسط علی مرادخانی، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، لاله افتخاری، نماینده مجلس شورای اسلامی، حمید قبادی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت ارشاد و جمعی از هنرمندان و طراحان لباس به طور رسمی افتتاح شد و تا 23 اسفند نیز برپاست. از میان همسران وزرا؛ همسر محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه، همسر محمود واعظی وزیر ارتباطات و همسر علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این برنامه حضور پیدا کرده و خرید هم کرده اند.

*گروه پژوهش های خبری
پژوهش**9277**9294**2054
انتهای پیام /*




17/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن