واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
کمبود نقدینگی مهم ترین مشکل صنعت البرز است کرج- ایرنا- رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان البرزمهم ترین مشکل بخش صنعت این استان را کمبود نقدینگی ذکر کرد.
ˈحسین طوسی ˈ در گفت وگویی اختصاصی با ایرنا مشکلات و توانمندیهای استان البرز را
درقالب سووالات زیر چنین پاسخ داد.
سووال : چه میزان توانسته اید در تعاملات تجاری برون مرزی و داخل کشور موفق عمل کنید؟
طوسی: اتاق البرز طی دو سال گذشته تاکنون برای جذب سرمایه گذار و حضور در بازارهای جهانی مذاکراتی با هیات های خارجی از جمله کشورهای عراق، ترکیه، اقلیم کردستان عراق ، مصر، اندونزی، بنگلادش، چینو و تاجیکستان انجام داده است.
در جمع سفر هیاتهای تجاری استان به این کشورها و میزبانی هیأت های خارجی با امضای تفاهم نامه های همکاری در زمینه صنعت و تجارت منعقد شده است .
- مدیران و شرکت های تولیدی و تجاری که در ترکیب این هیأت ها بوده اند مناسبات تجاری خود را با کشورهای مورد نظر توسعه داده و بسیاری از این مناسبات منجر به انعقاد قراردادهای تجاری شده است.
- در پذیرش هیات ها نیز بازدیدهای گسترده ای از شرکت ها و واحد های تولیدی و صنعتی استان البرز انجام شد و به دنبال آن بازرگانان البرزی مراودات و مناسبات تجاری برقرار کرده و واردات و صادرات کالاهای مورد نیاز انجام شد.
سووال: چه صنایعی دراستان البرزدر بخش صادرات پیشگام هستند؟
طوسی : محصولات متنوع صنعتی در بخش های ساختمانی، غذایی، کشاورزی، پلاستیک، دارویی، بهداشتی و آرایشی، انرژی و قطعات نیروگاهی، نساجی، سلولزی و شیمیایی در استان البرز تولید می شود که بسیاری از آنها برندهای معروف داخلی و خارجی می باشند و کالاها و محصولات تولیدی این صنایع صادراتی است.
سووال : مشکلات واحد های تولیدی، صنعتی و خدماتی از دیدگاه شما چیست؟
طوسی : مشکلات مشترک اغلب واحدهای تولیدی به ترتیب عبارتند از: کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش، تسهیلات عقب افتاده مصوبات بانکی، افزایش جرائم و خسارات تأخیرف
نوسان و افزایش نرخ ارز، تورم، مشکلات بانکی، عدم دسترسی به مواد اولیه ارزان قیمت، مشکل تأمین مواد اولیه مورد نیاز خارجی، تأمین قطعات یدکی و بازسازی ماشین آلات، رکود تورمی، کاهش تولید و کاهش تقاضای بازار
سووال : درباره تهدیدها و فرصت های اقتصادی استان البرز توضیح دهید؟
طوسی : یکی از تهدیدهای اقتصادی در مورد بنگاه های تولیدی، صنعتی و کشاورزی، واردات بی رویه کالاهای مشابه خارجی است که بدون توجه به استاندارد های کیفی، تولیدات مشابه داخلی، نیازهای مصرفی کشور و عدم رعایت نظام تعرفه ای وارد کشور می شوند.
- تولید داخلی با رقابت نابرابرو ناسالم مواجه است، فقدان آمایش صنعتی وافزایش واحد های تولیدی داخلی دارای محصول مشترک نیز مشکل بازار فروش می باشد.
وی در پایان به تعریف سرمایه گذاری واقعی اشاره کرد و گفت:استفاده از ظرفیت های خالی و توسعه ظرفیت واحدهای تولیدی صنعتی از جمله مواردی است که در تعریف سرمایه گذاری واقعی گنجانده شده است.ک/3
7413/ 691
انتهای پیام /*
17/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]