واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ اسفند ۱۳۹۲ (۱۱:۳۱ق.ظ)
حجت الاسلام و المسلمين محمديان: کساني که کار فرهنگي مي کنند، زندگي جهادي را انتخاب کرده اند اولين اجلاس معاونين فرهنگي واجتماعي دانشگاه هاي سراسر کشور در دولت تدبير و اميد به ميزباني دانشگاه علامه طباطبايي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، نخستين سخنران اين نشست حجت السلام محمديان نماينده محترم مقام معظم رهبري در دانشگاه ها بود.وي ضمن خوشامدگويي به حاضران گفت: خداوند انسان ها را با استعدادهاي متفاوت آفريده است هر کس به اندازه استعدادش کار مي کند و در هر مکتبي شغل لازمه زندگي است اما انسان علاوه بر شغل يک نقش هايي هم دارد که مربوط به هويت اصلي او مي شود. انسان ها را با نقش هايشان ارزش گذاري مي کنند و نه با شغل هايشان و بر خلاف شغل که مي تواند بي ارتباط با اعتقادات فرد باشد يا با افکار او متناقص باشد نقش ها با عقايد و انديشه هاي افراد ارتباط مستقيم دارند.
وي در ادامه افزود: افراد نسبت به شغل و نقششان به چند گروه تقسيم مي شوند عده اي چنان درگير شغل مي شوند که فرصتي براي انديشيدن به نقش شان ندارند و به علت جاذبه هاي شغلي دنياگرا مي شوند گروه ديگر تلاش مي کنند توازني بين شغل و نقش شان ايجاد کنند و به مسئوليتي که در برابر خداوند دارند نيز توجه دارند ولي اهل خطر و تحول نيستند. و گروه سوم کساني هستند که مهمترين اصل براي شان نقشي است که ايفا مي کنند و از فرصت هاي شغلي هم براي بهتر ايفا کردن نقش بهره مي گيرند .اين گروه ممکن است از نظر کمي تعدادشان زياد نباشد ولي همه تحولات جامعه مربوط به همين گروه سوم است.
حجت السلام محمديان اظهار داشت: اين افراد زندگي جهادي را انتخاب مي کنند و در زندگي جهادي از روزمرگي خبري نيست.زندگي جهادي حرکت به سوي تعالي و تقرب خداست و اعتقاد ما براين است که کساني که فعاليت فرهنگي مي کنند از همين گروه اند.در کار فرهنگي خداوند اين توفيق را نصيب ما کرده تا با انسان هاي متفکر و انديشمند سرو کار داشته باشيم. و دانشجويان ما قشر جوان ما مانند گل هاي سر سبد آفرينش هستند و بايد به آن ها به چشم فرصت نگاه کرد نه تهديد.
وي در ادامه سخنانش گفت: چند نکته کاري بسيار مهم در حوزه فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي وجود دارد که من به آن ها اشاره دارم نکته اول اين است که ما يک منشور مشترکي در فضاي فرهنگي به نام سند دانشگاه اسلامي داريم که با مشارکت دستگاه هاي آموزش عالي تهيه شده و به تصويب شوراي انقلاب فرهنگي نيز رسيده است و تمام آن چه براي فضاي فرهنگي دانشگاه لازم است در اين سند لحاظ شده است. نکته دوم تشکيل شوراي فرهنگي در دانشگاه ا ست که حامي اصلي آن معاونان فرهنگي دانشگاه ها هستند و ما انتظار داريم شورا هاي فرهنگي با حضور صاحب نظران تقويت شود.نکته سوم آيين نامه تشکل هااست که رکن اصلي ان معاونان فرهنگي هستند و اميدواريم معاونين ما اين آيين نامه را با دقت بسيار مطالعه نمايند.نکته چهارم ارتباط صميمي با تشکل ها است، انتظار بر اين است که معاونان فرهنگي ارتباط صميمي برادرانه و دوستانه با اين تشکل ها ايجاد کنند، نکته پنجم توجه به اسيب هاي اجتماعي است که از وظايف مهم معاونان فرهنگي است که اين دلسوزي را براي نسل جوان و دانشجوي ما داشته باشند، نکته ششم عدالت در تقسيم امکانات است .ما انتظار داريم اگر امکانات کم است همان مقداري که هست نيز با عدالت بين تشکل هاي دانشجويي تقسيم شود، نکته هفتم روي باز و گشاده و دري باز به سوي فعالان دانشگاهي است. از شما مي خواهيم رويي خندان نسبت به اين جوانان دانشجو داشته باشيد و انان را جذب نماييد.ونکته اخر که تذکر بسيارمهم مقام معظم رهبري است که نگذاريم گروه هاي سياسي فضاي دانشگاه را سياسي کنند.
بنابه گزارش روابط عمومي وزارت علوم، محمديان در پايان پيشنهاد کرد با توجه به تعداد زياد دانشگاه ها در هر استان معاونين فرهنگي در هر استاني يک شوراي معاونين فرهنگي داشته باشند که در برنامه ريزي ها هماهنگ عمل شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]