تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه خداوند بخواهد بنده اى را رسوا كند، از طريق زبانش او را رسوا مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814743056




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علائم اضطراب چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: علائم اضطراب چیست؟
یک روانپزشک با بیان علائم فیزیولوژیکی اضطراب مانند افزایش ضربان قلب، بی‌قراری، این پا و آن پا کردن، اضطراب بیش یک هفته را نگران‌کننده عنوان کرد.
فارس: یک روانپزشک با بیان علائم فیزیولوژیکی اضطراب مانند افزایش ضربان قلب، بی‌قراری، این پا و آن پا کردن، اضطراب بیش یک هفته را نگران‌کننده عنوان کرد.

مظفر روحانی، با اشاره به تفاوت اضطراب و استرس اظهار داشت: اضطراب؛ احساس دلواپسی بدون وجود علت خاص است. در حالی که استرس؛ فشار بیرونی است که به فرد وارد می‌شود.

وی افزود: این فشار بیرونی می‌تواند مربوط به خود فرد یا اطرافیانش باشد. مثلاً مادری که فرزندش از او دور است، دچار استرس می‌شود یا مرگ یکی از عزیزان موجب فشار روانی در فرد می‌شود.

وی علائم فیزیولوژیک را ویژگی اضطراب عنوان و افزود: تپش قلب، تعریق، بی‌قراری، این پا و آن پا کردن و لرزش، علائم فیزیولوژیکی اضطراب هستند.

رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران اسکیزوفرنیا گفت: اضطراب بیماری نیست بلکه نشانه‌ای برای وجود یک اختلال روانپزشکی و روانشناختی است.

وی افزود: اضطراب برای اختلالات روانپزشکی و روانشناختی مانند تب برای بیماری‌های جسمانی می‌ماند.

این روانپزشک با بیان اختلالات اضطرابی گفت: وسواس اجباری، اضطراب منتشر و ترس‌های مرضی می‌توانند اضطراب تولید کنند. در واقع اضطراب محصول این اختلالات است.

وی ادامه داد: بسیاری مواقع اضطراب منشأ جسمانی دارد مانند بیماری تیروئید که موجب اضطراب در فرد می‌شود.

این متخصص بهداشت روان گفت: نگرانی‌های کوچک با آرامبخش‌های ساده مرتفع می‌شود. گاهی هم قدم زدن، استخر رفتن و گوش دادن به موسیقی می‌تواند مؤثر باشد. اما اگر اضطراب بیش از یک هفته طول بکشد، باید به روانپزشک یا روانشناس بالینی مراجعه کرد.

وی خاطرنشان کرد: داروهای ضداضطرابی و ضدافسردگی در درمان اختلالات اضطرابی تجویز می‌شود که مصرف آن برای مبتلایان به این اختلالات ضرورت دارد.





تاریخ انتشار: 14 اسفند 1392 - 08:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن