واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اطلاعات ما از مواد مخدر موجود در دنیا، حدود یک درصد است ارومیه - ایرنا - مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و مدیرکل دفتر توسعه مشارکت های مردمی این ستاد گفت: اطلاعات ما از مواد مخدر موجود در دنیا، حدود یک درصد است.
محمد صادق فتح الهی روز دوشنبه در نشست تخصصی پیشگیری از اعتیاد در حوزه زن و خانواده که در استانداری آذربایجان غربی برگزار شد، افزود: در حال حاضر 820 نوع ماده مخدر در دنیا عرضه می شود که اطلاعات ما از ایتن تعداد ماده تنها به 10 مورد می رسد.
وی اضافه کرد: باید شناخت خود را از مواد مخدر افزایش دهیم و در راستای آگاهی سازی بیشتر برای مقابله بیشتر با این بلای خانمان سوز حرکت کنیم.
وی با اشاره به آثار بسیار اسفبار مواد مخدر اعم از جانی و مالی و ناهنجاری های اجتماعی اظهار کرد: مردم چندان توجهی به تبعات اجتماعی مواد مخدر و عواقب آن ندارند ، در حالی که تعداد زیادی انسان بر اثر سوء مصرف مواد جان خود را از دست می دهند حساسیتی نشان نمی دهند و برای سقوط یک هواپیما و کشته شدن چند نفر حساسیت به خرج می دهند.
مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت : حداکثر شناخت مردم از اعتیاد زمانی است که یکی از اعضای خانواده آنها درگیر با این معضل خانمان سوز می شود.
فتح الهی ادامه داد: امروز اعتیاد به مواد مخدر صنعتی در کشور غوغا می کند و بسیاری از جوانان به این معضل خانمان برانداز دچار شده اند.
وی گفت: دشمن روی مواد مخدر صنعتی سرمایه گذاری کرده و فروپاشی نهاد خانواده در راستای ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی، هدف استکبار از این سرمایه گذاری است.
وی افزود: اعتیاد به مواد مخدر صنعتی جدید خشونت های خانوادگی را افزایش می دهد و باید بدانیم فردی که شیشه را با الکل مصرف می کند دیگر ناموس و خانواده نمی شناسد.
وی با هشدار به خانواده ها در خصوص استفاده از داروهای ماهواره ای، اضافه کرد: تمامی داروهایی که در شبکه های ماهواره ای برای لاغری، چاقی، افزایش قدرت جنسی و افزایش حافظه تبلیغ می شود، دارای پیش سازهای مواد مخدر هستند که افراد مصرف کننده را پس از چهار ماه به کمپ های ترک اعتیاد می کشانند.
مدیرکل دفتر توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: ضعف مهارت آموزی، عدم تربیت صحیح فرزندان، عدم داشتن مهارت ˈنهˈ گفتن و عدم مهارت تصمیم گیری به همراه مستعد بودن محافل عمومی به ترویج مواد مخدر از جمله عوامل ترغیب جوانان به استفاده از مواد مخدر هستند.
فتح الهی اظهار امیدواری کرد: نیت های خیرین به حوزه مقابله با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد در زنان و جوانان سوق یابد تا زمینه کمک خیرین به مقابله با این آسیب خانمان سوز فراهم شود.
وی ادامه داد: بیش از 400 هزار نفر در کشور از اعتیاد برگشته اند و زندگی عادی خود را از سر گرفته اند که باید این امر الگویی برای دیگر معتادان باشد.
8137/583
انتهای پیام /*
12/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]