تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت مؤمن بهتر از عمل او، و نيت كافر بدتر از عمل اوست و هر كس مطابق نيت خود عمل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869858397




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امین تارخ : سینمای ایران درهشت سال گذشته به کژراهه رفت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

امین تارخ : سینمای ایران درهشت سال گذشته به کژراهه رفت تهران - ایرنا - امین تارخ هنرمند نام آشنای کشورمان می گوید: در هشت سال گذشته شیوه های نادرست مدیریت درعرصه هدایت سینما باعث به کژ راهه متمایل شدن سیر حرکت و رشد سینمای ایران شده است .


به گزارش خبرنگار تئاتر ایرنا ، وی که این سخنان را شامگاه گذشته ( یکشنبه ) در مراسم نکوداشت یاد و خاطره زنده یاد حاتمی در تهران بیان می کرد ، اظهار داشت: با توجه به تغییرات صورت گرفته در بدنه سیاست های کلان دولت و نگرش و هوای تازه در عرصه فرهنگ و هنر، امید آن می رود که حال سینمای ایران در آینده ای نزدیک رو به بهبودی حرکت کند.
وی این نظر خود را در همراهی با برخی اظهارات که سینمای ایران در سال های اخیر به کژ راهه رفته بیان کرد و افزود: برای پاسخ به این آسیب ابتدا باید به داشته های امروز هنر هفتم ایران در قیاس با گذشته نظری دوباره بیندازیم.
این استاد تئاتر معتقداست که در چهارسال گذشته هنرمندان بسیاری تنها به دلیل مسائل جاری در عرصه مدیریت سینما، افت کیفیت آثار و تقسیم بندی هنرمندان از سیر حرکتی این هنر جدا ماندند.
وی در ادامه ابراز امیدواری کرد همزمان با حرکت رو به بهبودی سینمای ایران، بار دیگر شرایط برای کار هنرمندان خبره و استخوان خرد کرده سینمای ایران در مسیر تجلی سینمای ملی فراهم شود.

**رد بیش از 35 پیشنهاد بازی
بازیگر فیلم مادر با بیان آنکه در سه سال گذشته بیش از 35 پیشنهاد برای بازی را در آثار سینمایی به دلیل تکراری بودن موضوعات، کیفیت پایین فیلمنامه ها و یا حضور عوامل غیرحرفه ای و ناشناخته در هنر - صنعت رد کرده ، گفت : بسیاری از هنرمندان یا می ترسیدند و یا حاضر نبودند با توجه به کسوت و تجربه خود در مسیری گام بگذارند که ثمره ای جز نابودی و از بین رفتن ثمره سال ها فعالیت و تجربه شان در پی نداشت.

** همکاری با حاتمی
تارخ در ادامه سخنان خود گفت : من و هم نسلانم سینما را با هنرمندانی چون بهرام بیضایی آغاز کردند و در ادامه مسیر با سینماگرانی چون زنده یاد علی حاتمی دست به تجربه و همکاری زدند.
وی با بیان اینکه حاتمی تنها نماینده برحق سینمای ایران است ، در ادامه اظهار کرد تفاوت آثار هالیوود و سینمای هند را فقط با یک عکس و یا مشاهده یک سکانس براحتی می توان حدس زد که متعلق به کدام یک از این دو کشور است ، در سینمای ایران نیز تنها آثار زنده یاد حاتمی از این خاصیت بهره برده اند و دیگر تولیدات نتوانسته اند بازتاب صحیحی از هویت و فرهنگ ایرانی را در قالب تصویری برای عموم مخاطبان با خود به همراه داشته باشند.
تارخ افزود: از نگاه تاریخ ، هنر مردمی، هنری است که مخاطب در کوتاهترین زمان به ریشه های آشنای آن اثر با فرهنگ خود پی ببرد.
وی دراین مراسم که با هدف نکوداشت از یاد زنده یاد علی حاتمی برگزار شده بود ، از این هنرمند به عنوان تنها نماینده بر حق سینمای ملی ایران یاد کرد.
دراین آیین همچنین از پنج پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون عزت الله انتظامی، جمشید مشایخی، علی نصیریان، محمدعلی کشاورز و داود رشیدی قدردانی شد .
تارخ در ادامه مراسم با تقدیر از بنیاد سینمایی فارابی به سبب برگزاری این محفل و قدردانی از پنج بازیگر پیشکسوت سینمای ایران گفت: بهتر بود تا این بنیاد انجمن بازیگران خانه سینما را نیز در جریان کار خود قرار می داد تا اعضای این انجمن نیز سهم خود را در تقدیر و تشکر از این استادان و چهره های بزرگ هنر بازیگری ایران در عرصه تئاتر، سینما و تلویزوین به جای آورند.
وی در انتها متنی شاعرگونه را با محوریت شخصیت ، قدرت تاثیرگذاری و جریان سازی سینمای علی حاتمی در رشد و ارتقای سینمای ایران برای حضار قرائت کرد و همکاری و همراهی با این کارگردان فقید در دو اثر ماندگار سینمایی مادر و دلشدگان را افتخاری برای خود دانست.
فراهنگ(3)**9266**2024**1601**
انتهای پیام /*




12/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن