واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
جلالی: هدف مرحله دوم هدفمندی یارانه ها تقویت تولید است تهران – ایرنا – رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: هدف دولت و مجلس از اجرای مرحله دوم طرح هدفمندی یارانه ها، حمایت بیش از پیش از تولیدکنندگان و اقتصاد مبتنی بر تولید ملی است.
به گزارش ایرنا، کاظم جلالی در برنامه گفت وگوی ویژه خبری که شامگاه یکشنبه از شبکه دوم سیما پخش شد، افزود: تاکنون مبلغ 130 هزار میلیارد تومان صرف پرداخت یارانه های نقدی به مردم شده که این رقم 40 هزار میلیارد تومان بیشتر از درآمدهای فروش ناشی از حامل های انرژی بوده است.
وی با بیان اینکه دولت جدید همچنان درگیر پرداخت یارانه های نقدی به مردم است و هنوز نتوانسته خود را از این مرحله خارج کند، تصریح کرد: تمام هدف دولت و مجلس در مرحله دوم اجرای قانون هدفمندی یارانه ها به این موضوع معطوف شده است که تولید ملی و وضعیت اقتصاد مبتنی بر تولید بیش از گذشته مورد حمایت قرار گیرد.
جلالی در باره اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی نیز از دولت خواست کارگروه های مشترکی با مجلس تشکیل دهد.
رییس مرکز پژوهش های مجلس ابراز امیدواری کرد همگرایی مسئولان و نمایندگان مجلس در این زمینه تنها در حد تعارف کردن و تحویل گرفتن در محافل و رسانه ها نباشد اگر چه این موضوع نیز باعث ایجاد جو روانی آرام در جامعه می شود.
وی گفت: باید همگرایی میان دولت و مجلس در کار و تلاش بوجود آید و دولت برای تحقق این امر هر چه سریعتر کارگروه های مشترکی را با مجلس تشکیل دهد.
نماینده شاهرود در واکنش به این پرسش که چگونه می توان از اقتصاد مبتنی بر نفت فاصله گرفت؟، اظهارداشت: باید به قابلیت های درونی خود توجه کنیم، متاسفانه اقتصاد ما نفتی است در حالی که کارهای زیادی می توان کرد.
جلالی با بیان اینکه باید به حوزه کشاورزی و خودکفایی در این بخش توجه بیشتری کرد، افزود: اگر بتوانیم راندمان آب در کشاورزی را بجای 30 درصد کنونی به 60 درصد برسانیم، میزان کشاورزی در هشت میلیون هکتار زمین صد در صد افزایش خواهد یافت و دو برابر خواهد شد.
وی تصریح کرد: وقتی با مسوولان گفت وگو می کنیم متوجه می شویم همه مشکلات و راه حلها را می دانیم اما به دلیل اینکه وقت فراوانی در کشور صرف مسائل فرعی می شود، مشکلات اصلی سر جای خود باقی می ماند.
رییس مرکز پژوهش های مجلس گفت: تولید داخلی در همه جا مبتنی بر صنعت، معدن و کشاورزی است و مباحثی همچون گردشگری نیز در آن مطرح است. بنابراین، برای متکی نبودن به نفت باید در این بخش ها فعالیت خود را افزایش دهیم.
جلالی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیست، تصریح کرد: اقتصاد کشور را باید از شرایط کنونی خارج کرد و در این راه، دولت و مجلس می خواهند از شرایط کنونی به نفع شکوفایی اقتصاد استفاده کند تا حماسه اقتصادی تحقق یابد.
شبس (3) 1346 ** 1551
انتهای پیام /*
12/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]