تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تا ده ميل اطراف قبر حسين بن على عليه‏السلام بركت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819609789




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همایش فرهنگ عامه کردی با معرفی مقالات برتر در سنندج به پایان رسید


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

همایش فرهنگ عامه کردی با معرفی مقالات برتر در سنندج به پایان رسید سنندج- ایرنا- همایش یکروزه فرهنگ و ادبیات عامه کردی با مروری بر آثار مرحوم استاد محی الدین حق شناس شامگاه یکشنبه با معرفی مقالات برتر در مجتمع فجر سنندج به کار خود پایان داد.


به گزارش ایرنا، بیش از 50 مقاله از استان های آذربایجان غربی، ایلام، کرمانشاه، اصفهان، تهران، کرج، کردستان و اربیل عراق به دبیرخانه همایش رسید که از این تعداد، هفت مقاله به زبان فارسی و مابقی به زبان کردی بود که در دو نوبت صبح و عصر 12 مقاله ارایه شد.
در این همایش از ادبیان و هنرمندان استان کردستان شامل اسعد اردلان، سعید نجاری، شیدا مردوخی و اسعد گازرانی تجلیل شد.
در پایان این همایش و در بخش پایان نامه ها از کژال فداکار، فرهاد پرموز و شراره اکبری تجلیل شد.
در بخش انجمن ها نیز از انجمن مولوی کرد، ئاوینه کردستان و مؤسسه راژه تجلیل شد.
در بخش مقالات برتر نیز از 11 نفر شامل کامبیز ابراهیم زاده، علیرضا نصرتی، جمال احمدی آیین، رحیم لقمانی، محسن رازی، نجم الدین شوکت یاریان، محمد حجازی، معتصم هاشمی، امیر رحیم نژاد، مریم بلده، عطا حواری نسب و عباس جلیلیان تجلیل به عمل آمد.
همچنین از سوی خانواده مرحوم حق شناس از ادبا و نویسندگان کردستانی که در تدوین منظومه ˈشاره که م سنهˈ همکاری داشته اند تجلیل به عمل آمد.
این همایش با محورهای ادبیات شفاهی کردی و میزان تأثیر آن در ادبیات مکتوب، نقد و بررسی گویه های سنه یی و ظرفیت ها و تأثیرات آن بر ادبیات کردی، آداب و رسوم رایج در گذشته و دلایل ضعف و افول آنها برگزار شد.
اختلاف های گویه سنه یی با گویش اردلانی، بررسی آثار استاد مرحوم محی الدین حق شناس و تأثیر صدا و لحن وی در مخاطب، فولکلور سنه و بازتاب آن در منظومه شاره که م سنه، جلوه و بازتاب طبیعت (به ویژه ابیدر) در سروده های استاد حق شناس، بازتاب معماری کهن شهر سنندج در آثار استاد حق شناس و دیگر موضوعات مرتبط از دیگر محورهای این همایش بود.
نوید نقشبندی، سلما ساعدی، عدنان برزنجی، خالد امانی، جمال احمدی آیین، عطالله حواری نسب، سید محمد خالد حسامی و جمال محمدی داوری مقالات این همایش را بر عهده داشتند.
این همایش توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، دانشگاه پیام نور، شورای اسلامی شهر سنندج، شهرداری سنندج، سازمان نظام مهندسی ساختمان کردستان، ریکخراوی فه رهه نگی هو نه ری راژه، ریکخراوی ئه دبی، فه رهه نگی ئاوینه کوردستان و ریکخراوی فه رهه نگی هونه ری مه و له وی کرد برگزار شد.ک/3
7346**533**1504
انتهای پیام /*




11/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن