واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
گرایشهای جناحی در گزینش اعضای هیات عملی دانشگاهها لحاظ نمی شود چابهار - ایرنا - مدیرکل دبیرخانه هیات مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: به هیچ عنوان گرایشهای حزبی، جناحی و سیاسی در گزینش اعضای هیات علمی دانشگاههای کشور لحاظ نمی شود.
به گزارش روز یکشنبه دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ˈمحسن ضرغام ˈ در بازدید از دانشگاههای چابهار افزود: مبنای گزینش صلاحیتهای سیاسی، اخلاقی و اعتقادی است لذا اگر فردی به گروههای مورد تایید نظام گرایش دارد برای ما هیچ مانعی در جذب و بکارگیری وی وجود ندارد.
وی در خصوص نحوه بررسی صلاحیت افراد و قبولی آنان در گزینش نیز گفت: هر فردی اگر در چارچوب نظام اسلامی حرکت کند مورد تائید است البته شرایط خاصی برای وزارت علوم داریم زیرا اعضای هیات علمی از وظیفه سنگینتری برخوردار هستند و تمامی امور کاری آنان با دانشجویان است.
مدیرکل دبیرخانه هیات مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم خاطر افزود: این گزینش برای نیروها و کارکنان دانشگاهها و مراکز علمی پژوهشی سراسر کشور که شامل دانشگاهها، پژوهشکده ها و پژوهشگاهها و سازمان های وابسته به وزارت علوم است صورت می گیرد.
ضرغام در خصوص گزینش نیروهای دانشگاهی و مراکز علمی پژوهشی اظهار داشت: برای اینکه نیروهای اصلح را برای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی انتخاب کنیم باید صلاحیتهای آنان در مباحث اخلاقی، اعتقادی و سیاسی محرز شود.
وی با اشاره به اینکه وزارت علوم مخالف فعالیت تشکلهای سیاسی در دانشگاههای نیست ادامه داد: هدف اصلی دانشجویان باید تحصیل و تمرکز بر پژوهشهای کاربردی در علوم روز دنیا باشد.
او در ادامه همچنین گفت: 35 دانشگاه و مرکز آموزش عالی در استان جوان و بااستعداد سیستان و بلوچستان فعالیت می کنند که این رشد هدفمند یکی دیگر از برکات انقلاب اسلامی است لذا این استان امروز یکی از پیشتازان عرصه آموزش عالی در ایران اسلامی محسوب می شود.
وی آموزش عالی را به عنوان بستر اصلی و پایه اساسی بخشهای اقتصادی، صنعتی و فرهنگی ذکر و تاکید کرد: توسعه شتاب دار ایران اسلامی در منطقه و جهان مرهون دانشگاهها بوده و حمایت از این بستر اصلی می تواند بسیاری از تهدیدات و تحریمها را به فرصتهای طلایی در راستای سازندگی و خودکفایی تبدیل کند.
وی گفت: وجود بیش از چهار و نیم میلیون دانشجو در کشور بدین معنا است که ایران با سرعت شتابدار فعلی بطور حتم و بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته تا سال 1404 در ابعاد مختلف به توانمندیهایی چشمگیر و راهبردی دست خواهد یافت.
مدیرکل دبیرخانه هیات مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه اظهارداشت: دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار دارای ویژگیهای خاص بوده لذا باید به سمت توسعه کیفی و آنچه مورد نیاز کشور است گام بردارد و با تربیت نیروهای متعهد خلاء موجود را در تامین نیروی متخصص حوزه دریا برطرف کند.
ضرغام مدرکگرایی و مقاله های غیرکاربردی در دانشگاهها را یکی از معضلات جدی در عرصه آموزش عالی کشور برشمرد و افزود: باید مراکز علمی و دانشگاهی به صورت هدفمند به سمت آموزش مبتنی بر عملگرایی گام بردارند و هدف افراد از ورود به دانشگاهها تنها کسب مدرک نباشد زیرا این موضوع نخواهد گذاشت بسیاری از استعدادها از نهفتگی خارج شوند.ک/1
1744/653
انتهای پیام /*
11/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]