تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):بار الها... باطل را از درون ما محو نما و حق را در باطن ما جاى ده. زيرا كه ترديدها...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802415617




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیرعامل فولاد مبارکه: صادرات فولاد بعنوان جایگزین نفت باید مورد حمایت قرار گیرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مدیرعامل فولاد مبارکه: صادرات فولاد بعنوان جایگزین نفت باید مورد حمایت قرار گیرد اصفهان- ایرنا- مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان گفت: تولید و صادرات فولاد می تواند جایگزینی مناسب برای نفت ایران باشد اما توسعه این صنعت نیاز به حمایت و برنامه ریزی منسجم دارد.


به گزارش روز یکشنبه فولاد مبارکه، «بهرام سبحانی» افزود: ما می توانیم با برنامه ریزی صحیح و سوق سرمایه ها به این بخش، جایگاه خوبی را در بین تولیدکنندگان بزرگ فولاد در دنیا به دست آوریم.
وی با بیان امکان رشد صنعت فولاد در کشور اظهار کرد: 80 درصد فولاد جهان در پنج نقطه یعنی چین، ژاپن، آمریکا، اتحادیه اروپا و روسیه تولید می شود در حالی که هیچکدام، مزیت های ایران از نظر داشتن سنگ آهن و سایر امکانات را برای تولید فولاد ندارند.
رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد کشور گفت: میزان تولید فولاد در کشور سالانه 15 میلیون تن و ظرفیت ایجاد شده حدود 20 میلیون تن است.
وی افزود: در سند چشم انداز افق 1404 باید این رقم به 55 میلیون تن افزایش یابد و رسیدن به این رقم، در 12 سال اگرچه بسیار مشکل است، ولی محال نیست.
سبحانی با انتقاد از فرایند جدایی واحدهای معدن از فولاد در جریان خصوصی سازی، گفت: این موضوع یکی از بدترین اتفاقات دهه اخیر در صنعت فولاد کشور بود زیرا دو مالک را در مقابل هم قرار داد.
وی با تاکید براینکه معدن و صنعت فولاد حلقه های جدایی ناپذیر زنجیره تولید هستند، تصریح کرد: انفصال بین معدن و فولاد خطرناک است.
وی گفت: مزیت ما نسبت به رقبای خارجی در صنعت فولاد، داشتن معادن سنگ آهن و گاز است و اگر قرار باشد سنگ آهن یا گاز به قیمت جهانی به ما عرضه شود دیگر برای ما مزیتی محسوب نمی شود و صنعت فولاد را غیراقتصادی می کند.
سبحانی اظهار کرد: بهتر است فرایند خصوصی سازی صنعت فولاد در کنار معادن اتفاق بیفتد تا هر دو یک مالک واحد داشته باشد.
وی نتیجه این شکل خصوصی سازی را بهره مندی صنعت از معدن و معدن از صنعت خواند و اضافه کرد: معدن منابع اولیه صنعت را تأمین می کند و صنعت، امکانات لازم را در اختیار معدن می گذارد تا به توسعه اکتشاف و استخراج بپردازد.
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: در شرایط فعلی به منظور ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در فولادسازی های بزرگ، دولت باید به سرمایه گذاران اطمینان دهد که منابع سنگ آهن آنها را تأمین می کند تا سرمایه گذار دغدغه تأمین سنگ آهن نداشته باشد.
وی همچنین بر ضرورت وجود متولی برای صنعت فولاد کشور تأکید کرد و گفت: درتمام نقاط دنیا بخش فولاد توسط دولت هدایت می شود اما این هدایت به معنای مداخله یا بنگاه داری و مالکیت دولتها نیست بلکه دولت بعنوان سیاستگذار زمینه را برای رشد صنعت و افزایش سرمایه گذاری فراهم می کند.
سبحانی با بیان اینکه اگر در کشور ما به عللی خارج از اراده بنگاه وقفه ای در تولید فولاد ایجاد شود یا خللی در میزان عرضه آن رخ دهد هیچ مرجعی خود را مسوول و پاسخگو نمی داند، افزود: با خصوصی شدن صنعت فولاد در سالهای اخیر، این صنعت در کشور متولی مشخص ندارد.
وی اظهار کرد:باید در وزارت صنعت،معدن و تجارت مسوولیت رسمی برنامه ریزی، سیاستگذاری و هدایت این بخش مهم و تاثیرگذار از صنعت به ایمیدرو یا به معاونت معدنی و صنایع معدنی واگذار شود تا برای رسیدن به اهداف سند چشم انداز در طول زنجیره تولید از معدن تا محصول نهایی برنامه ریزی کند.
رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد با بیان اینکه ما برای تأمین اعتبارات، باید 27 تا 30 درصد از هزینه مالی را بپردازیم، تصریح کرد: این در حالی است که میزان بهره پول برای رقبای ما در کشورهای دیگر بسیار پایین است.
وی افزود: رقیب ما پولش را در انبار نمی خواباند اما ما برای اطمینان از تداوم تولید باید قطعات یدکی و مصرفی و تجهیزات را برای ماه ها خریداری و در انبار ذخیره کنیم که این خود یکی از عوامل افزایش قیمت تمام شده است.
د/7140/ 607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




11/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن