واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
غنا بخشی به محتوای پایان نامه های دانشجویی بجد پیگیری می شود بوشهر- ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار بوشهر گفت: غنا بخشی به محتوای پایان نامه های دانشجویی به ویژه در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا به عنوان یک اولویت و نیاز مهم این استان بجد پیگیری می شود.
به گزارش ایرنا، سعید زرین فر روز یکشنبه در نشست کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری استان بوشهر افزود: تاکید بر کاربست طرح های پژوهشی و کاربردی کردن نتایج تحقیقات از اولویت هایی است که باید در دستور کار این کارگروه قرار گیرد و بررسی ها نشان می دهد که فعالیت های پژوهشی در حوزه هایی که عملکرد مستقیم داشته باشد مطلوب است و باید نسبت به کاربردی تر کردن تحقیقات همت کنیم.
وی حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی ارشد و دکتر را از سیاست های تشویقی مثبت این کارگروه عنوان و اظهار کرد: با هدف ایجاد مشوق های لازم برای ایجاد تحقیقات کاربردی در حوزه تحصیلات تکمیلی، مبالغ حمایت از پایان نامه های ارشد و دکترا به ترتیب به 25 میلیون ریال و 50 میلیون ریال افزایش می یابد و کمیسیون راهبری پژوهش نحوه توزیع این مبلغ را برای متقاضی و استاد راهنما تعیین می کند.
زرین فر ادامه داد: توجه ویژه به بحث تحول اداری با توجه به تاکید اسناد بالادستی نظام و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری از برنامه های کارگروه برای سال آینده است و باید زمینه اجرایی شدن این مهم درکمیسیون تحول اداری و فناوری را فراهم کنیم.
عبدالمجید مصلح مدیرکل پژوهش و آموزش استانداری بوشهر نیز در این نشست گفت: حمایت از پژوهشگران استان از برنامه های مهم این کارگروه است و انجام پژوهش های کاربردی که برای مسایل توسعه ای استان تعریف شده، باید توسط دستگاه های اجرایی مورد توجه جدی قرار گیرد.
مدیرکل منایع انسانی و تحول اداری استانداری نیز با اشاره به سه حوزه اصلی کارگروه گفت: کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری در سه حوزه فعالیت می کند و امیدوار هستیم به دو حوزه فناوری و تحول اداری هم به صورت جدی پرداخته شود.
اکبر روشن ضمیر تشکیل کمیسیون مشترک فناوری و تحول اداری را راهکار اساسی حل این موضوع عنوان کرد و گفت: با توجه به نقش فناوری به عنوان زیرساخت برنامه های تحول، فعالیت مشترک این کمیسیون می تواند نقش مکمل را برای هر دو حوزه داشته باشد.
وی با اشاره به جایگاه نیروی انسانی و نقش تعیین کننده آن در سازمان گفت: مشکلات فراوانی در حوزه منابع انسانی و برنامه های تحول وجود دارد که خاستگاه حل مشکلات و کاربردی کردن راهکارهای آن در همین کارگروه است.
خسرو استوار، مدیرکل فناوری اطلاعات و امنیت شبکه استانداری نیز اجرایی ساختن طرح شبکه الکترونیک دولت را از برنامه های ضروری کارگروه عنوان کرد که باید در کوتاه ترین زمان ممکن محقق شود.
در این نشست مقرر شد همه دستگاه های اجرایی موضوع بند 116 قانون بودجه، همه مسیرهای هزینه کرد این اعتبارات اعم از تدوین اولویت، ارزیابی طرح و تایید نهایی و ثبت در سامانه سمات را از طریق کارگروه طی کنند. ک/2
7209/539
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]