تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799598552




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در اختتامیه فعالیت‌های سال ۱۳۹۳ دارالکتابة مطرح شد دارالکتابة قرآن فرصتی برای احیای خطوط «نسخ» و «ثلث»


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در اختتامیه فعالیت‌های سال ۱۳۹۳ دارالکتابة مطرح شد
دارالکتابة قرآن فرصتی برای احیای خطوط «نسخ» و «ثلث»
اساتید و مدیران دارالکتابة مرکز طبع و نشر قرآن کریم با اشاره به اینکه هدف از ایجاد این مرکز فقط نگارش یک مصحف خوب نیست، گفتند: گردهم‌آیی خوشنویسان خطوط «نسخ» و «ثلث» در اینجا سبب احیای این دو خط فراموش‌ شده است.

خبرگزاری فارس: دارالکتابة قرآن فرصتی برای احیای خطوط «نسخ» و «ثلث»


به گزارش  خبرنگار فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس آیین اختتامیه فعالیت‌های آموزشی دارالکتابه  مرکز طبع  و نشر قرآن کریم در سال 1392 جمعه 9 اسفند‌ماه با حضور اساتید و کاتبان مرکز در مجتمع «امام‌خمینی(ره)» برگزار شد. بنا بر این گزارش در این مراسم «ایرج نعیمایی» از اساتید مرکز طی سخنانی خطوط نسخ و ثلث را از خطوط مهجور در کشور بیان کرد و گفت: این خطوط با همت و تلاش مسئولان و شما خوشنویسان دوباره احیا شده و امید است در آینده نتایج بهتری ببینیم.  

  وی از تغییر در روند کار دارالکتابه در سال آینده خبر داد و گفت: سال آینده روند کاری دارالکتابه با تغییراتی روبرو می‌شود تا بتوانیم به اهداف اصلی خود که جریان‌سازی خطوط نسخ و ثلث، پرورش استاد و تولید آثار فاخر است دست پیدا کنیم. وی با اشاره به برگزاری برخی همایش‌ها با محوریت تولید آثار در سال آینده گفت: برای سال آینده تلاش می‌کنیم برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که دوستان در بیرون دارالکتابه هم به تولید آثار بپردازند.  

کارگاه‌های آموزشی دارالکتابه مرکز طبع و نشر   نعیمایی از تلاش دارالکتابه برای فعالیت دانشگاهی در زمینه خوشنویسی خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم کار‌های صورت گرفته به فعالیت دانشگاهی تبدیل شود و در حال رایزنی برای تحقق آن هستیم. در ادامه این مراسم مهدی عتیقی از اساتید کتاب‌آرایی با نمایش تصاویری از مصحف قدیمی و مرمت شده به بیان توضیحاتی درباره هنر کتاب آرایی و مرمت پرداخت. در ادامه برنامه «مهدی عادلی» قاری بین‌المللی قرآن کریم به تلاوت آیاتی از سوره مبارکه «عنکبوت» پرداخت. همچنین در این برنامه «احمد عبد‌الرضایی» از اساتید ارشد انجمن خوشنویسان طی سخنانی راه‌اندازی دارالکتابة را اتفاق مبارکی دانست و گفت: پس از دوران پیروزی انقلاب اسلامی خطوط نسخ و ثلث رو به افول بود، اما دارالکتابة خوشنویسان این حوزه را دور هم جمع کرد و اکنون می‌توان به احیای این خطوط امیدوار بود.  

  وی در خصوص راه‌اندازی دارالکتابة مرکز طبع و نشر قرآن کریم گفت: در ابتدای کار دارالکتابة عده‌ای گمان می‌کردند دارالکتابة برای کتابت مصحف جمهوری اسلامی ایران راه افتاده از این رو چندان کار نکردند در حالی که دارالکتابة برای احیای کتابت قرآن و خطوط نسخ و ثلث راه‌اندازی شده است. این استاد کتابت قرآن کریم خوشنویسان دارالکتابه را به سه دسته تقسیم کرد و گفت: برخی افراد شایعه کتابت قرآن کریم را جدی گرفتند و در دارالکتابة چندان کار نکردند، برخی دیگر عاشق خط بودند و ما شاهد پیشرفت آنها بودیم و برخی دیگر هم فقط دوست داشتند در جمع خوشنویسان حاضر باشند. عبد‌الرضایی با توصیه خوشنویسان به تلاش بیشتر گفت: هدف اصلی کتابت یک قرآن خوب نیست بلکه هدف این است که خوسنویسان متعددی داشته باشیم، همچنین باید بگویم با یک یا دو کتابت قرآن، نیریزی نمی‌شوید زیرا مرحوم نیریزی بیش از 100 بار قرآن کریم را کتابت کرد و ماندگار شد. به گزارش فارس «مهدی بابایی» مدیر دارالکتابة مرکز طبع و نشر قرآن کریم از دگرگونی برنامه‌های این مرکز در سال 1393 خبر داد و گفت: در سال آینده برنامه‌های آموزشی و مجامع عمومی به شیوه دیگری برگزار می‌شوند تا افراد بیشتر فعالیت کنند. در پایان مراسم از «عذرا عبد‌الله‌پور» به عنوان ثلث نویس و «محمد‌حسن طاهری» به عنوان خوشنویس خط نسخ تجلیل شد. انتهای پیام/ت

92/12/10 - 11:25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن