تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):از كسانى مباش كه بى‏عمل، به آخرت اميد دارند... از گناه باز مى‏دارند، اما خود باز ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813112776




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حافظ‌ها و مولانا‌ها را نمی‌توان در شعر معاصر یافت


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یک شاعر؛
"حافظ‌"ها و "مولانا‌"ها را نمی‌توان در شعر معاصر یافت
نیافتن "حافظ‌"ها و "مولانا‌"ها در شعر معاصر حاکی از وجود اختلال در مسیر پیشرفت و تکامل شعری است.


پریسا رادمهران، شاعر، در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران گفت: از زمان مشروطه واژگان و اصطلاحات عامیانه و حتی واژگان غیر فارسی و اروپایی به شعر فارسی وارد شده است.

وی افزود: از آن‌جاکه شاعر از زمین جامعه و فرهنگ خویش بر می‌خیزد، واژگانی را در شعر خود به کار می‌برد که برخاسته از واژگان، اصطلاحات و تعبیرات زمان خود است.

این شاعر ادامه داد: من در به کار بردن واژه‌ها سخت گیری نمی‌کنم، اگر واژه‌ها چه بیگانه و چه غیر بیگانه در میان مردم تایید شود، می‌تواند در شعر به کار رود، البته به گونه‌ای که به شعر آسیبی نزند.

راد مهران در خصوص شاعران معاصر عنوان کرد: وقتی نتوانیم در شعر معاصر بزرگانی همچون "حافظ‌"‌ها و "مولانا‌"‌ها بیابیم، حاکی از آن است که در سیر تکاملی و پیشرفتی خود دچار اختلال‌هایی هستیم. اما در این بین با وجود فرسنگ‌ها فاصله با "مولانا‌"ها و "حافظ‌"ها گاه اشعاری در خود توجه می‌ سرایند و نگاه ظریف بینان را به خود جلب می‌کنند.

این شاعر در مورد تحول سبکی اظهار داشت: دگرگونی سبکی با توجه به شرایط اجتماعی و سیاسی و نگرش‌های خاص شاعران آن عصر صورت می‌گیرد. هرگاه قالب و سبکی به اشباع برسد، صد درصد زمینه‌های گذار از آن فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: گروه بسیاری از منتقدان و شاعران معتقدند که شعر کنونی ما به آن حد از مرز اشباع رسیده است و آمادگی تحول را دارد.

راد مهران در خصوص روند چاپ مجموعه شعرها خاطرنشان کرد: متاسفانه گاهی برخی از کتاب‌ها بی ارزش شعری شناخته شده‌ای، تنها به جهت سودجویی‌ها و به مشکل انبوه انتشار می‌یابند و این امر خواه ناخواه بر روند سلایق مخاطب تاثیر گذار خواهد بود.


انتهای پیام/ اق








تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن