تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):حيا زينت اسلام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870790354




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مبلغان دینی با ترویج فرهنگ مطالعه به مبارزه با خرافات بپردازند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مبلغان دینی با ترویج فرهنگ مطالعه به مبارزه با خرافات بپردازند قزوین - ایرنا - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: مبلغان دینی با ترویج فرهنگ مطالعه به مبارزه با خرافات بپردازند.


حجت الاسلام ˈعلی نعمت اللهیˈ روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مبلغان دینی باید بکوشند چهره ای که از دین ارائه می شود،آلوده به خرافه نباشد و قاطعانه برای مبارزه با بدعت و خرافه وارد صحنه عمل شوند.
وی اظهار کرد: اساسی ترین وظیفه مبلغان دینی زدودن خرافه از چهره دین است،چرا که خرافه موجب ایجاد انحراف در دین مبین اسلام می شود و در همین راستا یکی از وظایف مهم ائمه معصومین (ع) نیز مبارزه با بدعت و خرافه بوده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین اضافه کرد: امروز جامعه ما از هر دو موضوع خرافه و بدعت رنج می برد، از اینرو مبلغان دینی باید قاطعانه به صحنه بیایند و با خرافه و بدعت مبارزه کنند.
وی خاطرنشان کرد: دین اسلام و کتاب قرآن بر محور عقلانیت تکیه کرده است، بطوریکه وقتی خداوند متعال از مظاهر طبیعی سخن می گوید انسان را به تفکر و تدبر دعوت می کند، البته عنصر احساسات لازم است ولی وقتی در این حوزه افراط شود، عقلانیت تحت الشعاع قرار می گیرد.
نعمت الهی افزود: امروز فعالیت در عرصه تبلیغ بسیار حساس شده چرا که مخاطب امروز با مخاطب دیروز فرق می کند، ذهن جوان پای منبری امروز سرشار از شبهات دینی بوده که توسط هجمه فرهنگی دشمنان از طریق شبکه های ماهواره ای و اینترنتی در افکار آنان ایجاد شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین، با اشاره به اهمیت تبلیغ در ترویج اسلام اظهار کرد: در طول تاریخ، رسالت اصلی روحانیت تبلیغ و ترویج احکام الهی بوده است و برای اینکه این فرآیند به خوبی شکل گیرد، لازم است که ارکان تبلیغ مورد توجه قرار گیرد.
وی یادآور شد: پیام دهنده، پیام گیرنده، محتوای پیام و ابزار انتقال پیام، ارکان تبلیغ هستند و در این موارد، پیام گیرنده رکن تبلیغ است زیرا از همه ارکان مذکور برای رساندن پیام به مخاطب استفاده می شود، از اینرو در شرایط امروز و در دنیایی که با حجم بالای اطلاعات روبرو هستیم، مخاطب شناسی به صورت یک علم مطرح است.
این مسوول خاطرنشان کرد: امروز شاهد حجم بالای اطلاعات و فعالیت رسانه های مختلف، اینترنت و ماهواره هستیم و همواره ایدئولوژی نیز به عنوان ارکان اساسی فرهنگ، مورد هجمه دشمن بوده است چرا که ایدئولوژی از باور و ارزش های انسان تشکیل می شود.
حجت الاسلام نعمت اللهی افزود: مبلغان دینی مهمترین عناصر در شکل گیری ایدئولوژی در جوامع هستند، بنابراین مبلغان باید همواره هوشیار باشند و در جهت ارتقای سطح دانش دینی و مسائل روز خویش گام بردارند تا بتواند پاسخگوی شبهات نسل جوان باشند.
7389/616
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




07/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن