تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس براى اصلاح خود، خويشتن را به زحمت بيندازد، خوشبخت مى‏شود هر كس خود را در لذت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802501484




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهکارهای توسعه صنعت فرش در استان مرکزی مورد بررسی قرار گرفت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

راهکارهای توسعه صنعت فرش در استان مرکزی مورد بررسی قرار گرفت اراک- ایرنا- راهکارهای توسعه و رونق صنعت فرش استان مرکزی روز سه شنبه در نشست مشترک دست اندرکاران، تولید کنندگان ، اتحادیه فرش فروشان،و استاندار این استان مورد بررسی قرار گرفت.


در این نشست ، تولیدکنندگان و فروشندگان فرش های دستبافت استان مرکزی در سخنان جداگانه ، مسایل ، مشکلات و موانع صنعت فرش استان مرکزی را مطرح و در خصوص راهکارهای توسعه و تقویت این صنعت بحث و تبادل نظر کردند.
نیازهای آموزشی، افزایش مهارت بافندگان ، برخورداری از تسهیلات و کمکهای دولتی، تشکیل اتحادیه با فندگان فرش، ایجاد امکانات و برخورداری از پایانه صادرات فرش در محیط بومی به عنوان مهمترین خواسته ها و نیازی دست اندکاران امور تولید و تجارت فرش استان مطرح شد .
همچنین شرکت کنندگان در این نشست، نبود کارگاه رنگ رزی در استان، پایین بودن سطح درآمد و دستمزدها، نبودن چتر بیمه و نابسامانی در بخش اموزش فرش بافی را از مهمترین مشکلات خود عنوان کردند .
دبیر اتحادیه فرش فروشان استان مرکزی در حاشیه این نشست در گفت و گو با ایرنا افزود: مدیریت و برنامه ریزی کار آموزی و کارآفرینی و حرکت آموزش به سمت تولید کننده از راهکارهای مهم توسعه و رونق بازارفرش است.
ˈ حسن جیریایی ˈ افزود: اتحادیه صنفی بافندگان واقعی که در زمینه بافت فرش دست باف تجربه فراوانی دارند به علت مشکلات مالی و نبود امکانات نمی تواننداز مزایای بیمه بهره مند شوند.
وی ادامه داد: نبود اتحادیه فرش بافان و ارزیاب گمرکی برای صادرات و فروش فرش دست باف در استان مرکزی مشکلات زیادی را برای صادرکنندگان فرش استان ایجاد کرده و موجب شده تا تولیدات فرش استان مرکزی از دیگر استانها صادر شود.
وی ادامه داد: اختصاص رشته تحصیلی متناسب با فرش دست باف در دانشگاه علمی کاربردی و ایجاد دوره های طراحی و نقاشی و موزه فرش دائمی در استان مرکزی موجب ارتقای جایگاه فرش در استان مرکزی می شود.
جیریایی انجام تبلیغات برای شناخت فرش با برند استان مرکزی برای عموم مردم در کشور ، استفاده از مواد اولیه مرغوب و حمایت از فرش با گره های فارسی باف را از مهمترین نیاز های این بخش عنوان کرد.
وی با بیان اینکه استان مرکزی یکی از قطب های تولید فرش با برند جهانی است خاطر نشان کرد: برگزاری نمایشگاه ها تخصصی فرش دست باف موجب آشنایی هرچه بیشتر مسوولان با کمبود ها، مشکلات، نیازهای و توسعه و رونق این بخش می شود.
صنعت فرش که به گفته کارشناسان از علل اصلی شکل گیری هسته شهری اراک بوده و به عنوان یکی از پایه های تجارت خارجی این خطه محسوب می شده امروز به دلایل متعدد رونق خود را از دست داده است .
شناخت جایگاه و بررسی آسیب شناسانه فرش استان مرکزی ضرورتی است که برای تدوین برنامه کارآمد و نقشه راهبری آینده این هنرصنعت به عنوان یک ظرفیت بالقوه احساس می شود.
این شرایط ایجاب می کند که دستگاه های متولی در حوزه فرش با برنامه قوی و ایجاد و تقویت زنجیره تولید فرش ، این هنر - صنعت را از شرایط نامناسب موجود خارج و جایگاه جهانی آن را که با برند ˈفرش ساروق اراکˈ شهرت داشته، احیا کنند.
فرش دستباف براساس شواهد، تاریخ و اطلاعات جمع آوری شده محصولی از ذوق و هنرمندی مردم ایران زمین است و قدمت آن به حدود دو هزار و 500 سال قبل باز می گردد.
فرش بافی در استان مرکزی قدمتی 200 ساله دارد، فرش ساروق آوازه نیکویی در جهان داشته و بیشتر کشورهای صاحب هنر، فرش ساروق را به خوبی می شناسند و امروزه هم هنوز زیراندازهای دستباف این منطقه مورد توجه کشورهای مختلف است.
براساس آمار موجود ، دردو دهه اخیر تعداد بافندگان حرفه ای فرش در این استان از 18 هزار به 14 هزار نفر کاهش یافته که زنگ خطری جدی برای این هنر- صنعت اصیل است. سالانه حدود 14 هزار متر مربع فرش دستباف در استان مرکزی تولید می شود.ک/2
716/ 556
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




06/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن