واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
واکنش علی معلم به اظهارات اخیر حاتمی کیا برای بالارفتن نباید دیگران را به زیر کشید تهران - ایرنا - علی معلم ، عضو هیات انتخاب سی و دومین جشنواره فیلم فجر در واکنش به اظهارات اخیر حاتمی کیا گفت : من فردی هستم که نه به اندازه حاتمی کیا پول گرفتم نه امکانات وی را نداشتم.
وی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: وی بچه لوس سینما بوده و جایزه هایش را هم همیشه گرفته و درنهایت هم فیلم توقیفی او در دولت دهم توسط موسسه رسانه های تصویری با چراغ سبز مدیریت وقت خریداری شد.
حاتمی کیا سی ام بهمن ماه در دانشگاه تهران در پاسخ به اظهارات علی معلم که گفته بود وی رفتار قیم مابانه دارد اظهار کرد :گفت: من قیم مابانه رفتار می کنم یا شمایی که در هر حکومتی هستید. یک روز با پاپیون هستید، یک روز با کراوات و یک روز با پیراهن سفید. شمایی که در دولت احمدی نژاد هستید و در دولت روحانی و خاتمی هم هستید. من قیم هستم یا شما؟
وی ادامه داد: حاتمی کیا که به عنوان دانای کل حرف می زند آیا برای یکبار هم که شده از همکارانش دفاع کرده است؟
حاتمی کیا از جانب خودش به صورت یکطرفه از موضع دانای کل نسبت به همه سینما حرف می زند و به نظر من خطای بزرگی است که سینماگر به این اندازه برای خود جایگاهی ویژه قائل است .
وی یادآور شد: حاتمی کیا در گذشته هم اینکار را کرده تا محصول خود را بالا بکشد اما وی باید به یاد داشته باشد که برای بالا رفتن نباید دیگران را زیر بکشد.
**هیبت اشرافی
عضو هیات انتخاب سی و دومین جشنواره فیلم فجر گفت : ˈ ظاهرا باید برای ایشان تخت پادشی درست کنند تا به دیگران فرمان دهد.ˈ
معلم تصریح کرد: ما مدت ها است که انقلاب کردیم که گروه های اشرافی از میان بروند و از اینکه حاتمی کیا هیبتی اشرافی برای خود درست کرده متاسفم.
وی می گوید درحالی که سینماگران بسیاری هستند که می توانند در باره مسائل مختلف حرف بزنند اما حاتمی کیا ظاهرا همه تریبون ها را در اختیار گرفته و راجع به جشنواره و همه چیز در جایگاه دانای کل اظهار نظر می کند.
**سکوت غم انگیز مسئولان سینمایی
عضو هیات انتخاب جشنواره سی و دوم فجر با انتقاد از دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر و سازمان سینمایی به دلیل آنچه او سکوت درباره صحبت های اخیر حاتمی کیا می داند ، تصریح کرد: غم انگیز است که مسئولان سینمایی در این باره اظهار نظری نمی کنند.
ˈ تعجب می کنم چرا دست اندر کاران جشنواره سی و دوم و مدیران سینمایی درباره هیات انتخاب ، داوری و جایزه ای که در بخش بین الملل برای حاتمی کیا اختراع شد حرفی نمی زنند؟ چرا از فشارهای وارده به هیات انتخاب و داوری چیزی نمی گویند؟ چرا راجع به تصمیم هیات انتخاب و دروغ های حاتمی کیا اظهار نظری نمی کنند؟ˈ
**ماجرای سیف الله داد
این تهیه کننده گفت: اولین کسی که به مرحوم سیف الله داد ناسزا گفت حاتمی کیا بود، بهتر است که تاریخ را از یادمان نبریم و ظاهرا ایشان فراموش کرده که این اقدام را انجام داده است.
ˈ حاتمی کیا تمام مدت از سینمای ایران طلبکار بوده و این در حالی است که بزرگترین فیلمسازان ما در بدترین شرایط فیلم ساختند.ˈ
وی ادامه گفت وگوی خود را با خبرنگار حوزه سینما ایرنا با طرح چند پرسش ادامه داد و گفت : در جشنواره سی و دوم چقدر به فیلمسازان پیشکسوت ما نقد شد؟ اما آیا آنان کلامی حرف زدند؟ چقدر از حاتمی کیا درباره فیلم های توقیفی شنیدیم؟ وی حتی یک بار هم از آثار همکارانش که سال ها در محاق توقیف مانده دفاع نکرد.
** 18 مدل اظهار نظر در روزهای اخیر
معلم تصریح کرد: حاتمی کیا یاد گرفته که مدل حرف زدنش طلبکارانه باشد و در اظهار نظرهای اخیرش نیز زیگزاگ بازی کند.
وی با بیان این جمله که حاتمی کیا در یک هفته اخیر 18 جور اظهارنظر سیاسی اجتماعی کرده تاکید کرد: خطاب وی تنها درباره من نیست، وی درباره جشنواره فیلم فجر صحبت های متعددی کرده و دست اندرکاران این رویداد و مدیران سازمان سینمایی در صورتی که صحبت های وی درست است آن را تایید کنند.
**باید چ از مسابقه فجر خارج می شد
مدیرمسئول ماهنامه دنیای تصویر با یادآوری حمایت حاتمی کیا از فیلم شیار 143 در جشنواره فیلم فجر گفت: در قوانین ورزشی، اگر یکی دوپینگ کند کنارش نمی گذارند؟ اگر جشنواره فجر قواعد را رعایت می کرد نباید فیلم چ مورد داوری قرار می گرفت زیرا حاتمی کیا به نفع دیگران وارد عمل شد و در ادامه به جشنواره فیلم فجر نیز بی حرمتی کرد.
معلم تاکید کرد: این بازی را یک فیلمساز دیگری نیز قبلا انجام داده بود و وی در حال کپی برداری از او است.
**تاسف برای مدیران جشنواره
وی تصریح کرد: برای مدیران جشنواره فیلم فجر متاسفم و با رفتار حاتمی کیا و سکوت مدیران سینمایی دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر، دیگر کسی عضویت هیات انتخاب و داوری را قبول نمی کند.
این تهیه کننده سینما گفت: حاتمی کیا به همکارانش توهین کرد و به علیرضا رضاداد اعلام می کنم که با این شرایط دیگر کسی حاضر نیست عضویت در هیات داوری و انتخاب جشنواره فیلم فجر را بپذیرد.
**حاتمی کیا مرجع تقلید سینما ؟
معلم یادآور شد: حاتمی کیا چه امتیازی دارد که کسی نباید به او حرف بزند؟ مگر وی مرجع تقلید سینما است که تعیین کند که باید به چه کسی جایزه بدهند؟
وی در پایان گفت : حاتمی کیا به صراحت از منتقدان خود به عنوان مزدور قلم به دست یاد می کند و همه رسانه ها نیز در واکنش به این صحبت ها سکوت می کنند.
فراهنگ(4)**1983**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
06/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]