محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831543368
پرورش میگو، صنعتی برای رهایی از اقتصاد تک محصولی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
پرورش میگو، صنعتی برای رهایی از اقتصاد تک محصولی بوشهر- ایرنا- دست اندرکاران پرورش میگو دراستان بوشهر براین باورند که با توجه به درآمد زایی و ارزآوری این آبزی توسعه و تقویت این صنعت می تواند اقتصاد کشور را از در آمدهای تک محصولی نفت نجات دهد و اشتغال زایی زیادی به همراه داشته باشد.
به گزارش ایرنا، رییس اتحادیه پرورش میگو دراستان بوشهر گفت: تقویت زیرساخت ها در سایت های پرورش میگو زمینه رشد و پویایی این صنعت را دراستان بوشهر فراهم می کند.
ابراهیم عباسی در نشست با فعالان بخش پرورش میگو دراستان بوشهر افزود: با توجه به ارزآوری و اشتغال زایی بالای صنعت پرورش میگو، این صنعت می تواند گامی درمسیر رهایی از اقتصاد و صادرات تک محصولی و وابستگی شدید به درآمدهای نفت باشد به همین دلیل حمایت مسوولان برای حل مشکلات فعالان این صنعت و توسعه آن ضروری است.
وی اضافه کرد: با وجود این که هم اکنون استان بوشهر حدود 70 درصد تولید میگوی پرورشی کشور را دارد، نبود برق و آب در بیشتر سایت های پرورش مهمترین مشکل اصلی فعالان این صنعت دراین استان است که مسوولان باید توجه بیشتری به این امر داشته باشند.
عباسی ادامه داد: در سفر دوم استانی هیات دولت دهم در بهمن ماه 86 مصوب شد سایت های پرورش میگو رود شور، حله و دلوار برق رسانی شوند ولی تاکنون این طرح ها اجرایی نشده است.
وی گفت: با وجود این که زمین اجرای این پروژه تامین و در سال 87 نیز 13میلیارد ریال از شرکت توانیر به شرکت برق منطقه ای فارس برای اجرای طرح های برق رسانی به این سایت های پرورش میگو پرداخت شده اما تاکنون کاری در این زمینه صورت نگرفته است.
وی اظهارکرد: در این ارتباط 120پایه برق فشار ضعیف طراحی ولی تنها برای 30 پایه بتن ریزی شده و مابقی از سال 87تاکنون رها شده است.
عباسی بیان کرد: با اجرای طرح های برق رسانی در سایت های پرورش میگو هزینه تولید این آبزی دراین مراکز پرورشی 50 درصد کاهش می یابد.
وی اظهارکرد: همچنین عمده سایت های پرورش میگو فاقد آب آشامیدنی هستند و با وجود وعده های زیاد مسوولان برای حل این مشکل و آبرسانی به این سایت ها، در عمل اقدامی نشده است.
عباسی اظهارکرد: در استان بوشهر 60 هزار هکتار اراضی ساحلی برای پرورش آبزیان شناسایی شده که در صورت فراهم کردن زیرساخت های لازم برای این صنعت امکان تولید 214هزار تن میگو در استان بوشهر فراهم می شود.
رییس اتحادیه پرورش میگو دراستان بوشهر افزود: امسال از سطح سه هزار و 100 هکتار در 10 سایت پرورش بیش از 9 هزار تن میگو تولید شد.
وی بیان کرد: با توجه به این که صنعت پرورش میگو در استان بوشهر به طور مستقیم و غیر مستقیم هفت هزار و 685 نفر اشتغال در استان ایجاد کرده است، باید از این صنعت که ارز آوری و اشتغال پایدار به دنبال دارد، حمایت شود.
عباسی گفت: این میزان اشتغال در اراضی غیر قابل کشاورزی درحالی به وجود می آید که نیازی به تاسیسات عظیمی ندارد و ضمن ایجاد ارزش افزوده اشتغال بالایی را نیز به وجود می آورد.
وی با بیان این که 99 درصد پرورش دهندگان میگو در استان بوشهر، بومی هستند ادامه داد: دولت در ایجاد سایت های پرورش میگو سرمایه گذاری های مهمی انجام داده که لازم است این سرمایه گذاری تکمیل شود.
رییس اتحادیه پرورش میگوی استان بوشهر یادآور شد: در صورت برطرف شدن این تنگناها و حمایت از این صنعت می توان ارزآوری 20 میلیون دلاری وگردش مالی یکهزار میلیارد ریالی کنونی پرورش میگو را در استان بوشهر افزایش داد.
عباسی بیان کرد: مسوولان پس از سرمایه گذاری در ایجاد زیرساخت های پرورش میگو در استان بوشهر برای نگهداری این زیرساخت ها برنامه ای ندارند.
وی اضافه کرد: تا کنون هیچ یک از بانک ها تعاملی با پرورش دهندگان برای تامین سرمایه در گردش نداشته اند و با سخت گیری های زیاد هیچ یک از پرورش دهندگان نتوانسته اند از سرمایه در گردش بانکی استفاده کنند.
عباسی گفت: صندوق توسعه بخش کشاورزی نیز با اعتبار حداقلی که در اختیار دارد در تلاش برای حل مشکل پرورش دهندگان میگو در این استان است اما اعتبار این صندوق کافی نیست.
وی ادامه داد: اگر قرار است صنعت پرورش میگو در استان بوشهر پایدار بماند و برای کشور اشتغال، ارزآوری داشته و امنیت سواحل را تضمین کند، حل مشکلات، پوپایی و پایداری این صنعت نیاز به عزم ملی دارد.
یکی از پرورش دهندگان میگو در استان بوشهر نیز گفت: برقی کردن و تامین آب شرب سایت های پرورش میگو از مهمترین مشکلات پرورش دهندگان است.
محمد قدسی افزود: با وجود این که پرورش دهندگان اقدام به پرداخت اقساط خود کرده اند ولی بانک ها در زمینه سرمایه در گردش با ما همکاری نمی کنند و در صورت خواستن تسهیلات درخواست وثیقه ملکی می کنند که این امر جز سنگ اندازی در مقابل صنعت پرورش میگو چیز دیگری نیست.
وی اضافه کرد: مسوولان درصورتی دغدغه سایز میگوی پرورشی را دارند که تنها کارخانه تامین کننده غذای میگو در استان بوشهر که بهترین غذا را تولید می کند مواد اولیه آن سه ماه در گمرک معطل مانده بود.
قدسی اضافه کرد: استان بوشهر ظرفیت تولید میگو از 60 هزار هکتار و ارز آوری قابل توجهی از زمین های غیر قابل کشاورزی را دارد اما این درصورتی حاصل می شود که مسوولان در فراهم کردن زیرساخت ها با پرورش دهندگان همکاری کنند.
مدیرمرکز تکثیر و زادآوری موند میگو نیز گفت: با توجه به گرانی نهاده ها در صنعت پرورش میگو اگر مسوولان شرایط صادرات را برای فعالان این صنعت فراهم نکنند، صنعت پرورش میگو با شکست مواجه می شود.
کریم حیدری افزود: در شرایطی که قیمت غذا، بچه میگو و کارگر بالا رفته برای احیای صنعت پرورش میگو مسوولان باید همکاری و حمایت بیشتری از فعالان این صنعت داشته باشند.
وی اضافه کرد: کیفیت پایین غذای میگو و نبود مواد اولیه برای تهیه غذا در کشور یکی از مشکلات مهم این صنعت است و در صورت حل این مشکل میزان برداشت نیز بیشتر می شود.
حیدری اظهار کرد: از14مرکز تکثیر و پرورش در استان 10 مرکز فعال هستند که ظرفیت تولید یک میلیارد و 500 میلیون قطعه بچه میگو را دارند و مابقی به دلیل بدهکاری از چرخه تولید خارج شده اند.
وی یادآور شد: با توجه به این ظرفیت استان بوشهر در زمینه تولید بچه میگو خودکفا شده و در دو سال گذشته هیچ بچه میگویی در استان وارد نشده بلکه به استا نهای همجوار نیز صادر کرده ایم.
حیدری اضافه کرد: با توجه به این امر ضروری است مسوولان برای جلوگیری از انتقال بیماری از ورود بچه میگو از استان های دیگر جلوگیری کنند.
وی بیان کرد: در صدور مجوز جدید برای راه اندازی شرکت های تکثیر و پرورش در استان از اظهار نظر این صنف نیز استفاده شود چون مجوزهایی که بدون مشورت داده می شود به ضرر صنعت تکثیر و پرورش است.
مدیرکل شیلات استان بوشهر نیز گفت: استان بوشهر در زمینه تولید بچه میگو خودکفا است و تلاش می شود زمینه رشد این مراکز در استان مهیا شود.
دهیارحاجیان افزود: برای مراکز تکثیر غیر فعال نیز تلاش می شود تسهیلاتی با سود کم برای فعال شدن دوباره این مراکز پرداخت شود.
وی در مورد صدور مجوز جدید نیز گفت: مجوز راه اندازی مرکز تکثیر و پرورش از طریق نظام مهندسی صادر می شود که براساس مکاتبات انجام شده بنا داریم که درصدور مجوز با شیلات نیز هماهنگی صورت گیرد.
استاندار بوشهرنیز گفت: هم اکنون سرمایه صندوق حمایت از کشاورزان استان بوشهر 200 میلیارد ریال است که باید با تقویت سرمایه این صندوق بخشی از مشکلات پرورش دهندگان میگو در این استان حل شود.
مصطفی سالاری افزود: پرورش دهندگان میگو از محل حمایتی سال گذشته 18 میلیارد ریال مطالبات دارند که اعتبار لازم برای این منظور در بودجه سال آینده تامین شده و در موعد مقرر پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: استان بوشهر از ظرفیت های خوبی در زمینه پرورش میگو برخوردار است بنابراین برای توسعه این صنعت اراضی مستعد پرورش میگو باید به سرمایه گذاران واگذار شود.
استاندار بوشهر برق رسانی به سایت های پرورش میگو را از دیگر مشکلات پرورش دهندگان عنوان کرد و ادامه داد: 45 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح برق رسانی به سایت های پرورش میگو اختصاص یافته است که تلاش می شود با این اعتبار مشکل این سایت ها در این زمینه برطرف شود.
وی گفت: به منظور حل مشکلات برق سایت های پرورش میگو با هماهنگی های به عمل آمده پست برق 132 کیلو ولت و خطوط فشار متوسط در این سایت ها اجرا می شود.
سالاری افزود: تولید ماهی در قفس، پرورش ماهیان گرمابی و تولید خیار دریایی از جمله محصولات دریایی است که امکان تولید آن در استان بوشهر فراهم است و باید با شناسایی راهکارهای لازم علاوه بر افزایش تولید زمینه های اشتغال افراد جویای کار را در این صنعت فراهم کنیم.
وی اضافه کرد: حضور کارشناسان خارجی در بخش تکثیر در شرایط کنونی محدود نمی شود ولی باید فعالان این بخش برای قول اخلاقی بدهند که آموزشهای لازم در این بخش را فرا بگیرند و از تکنسین های داخلی استفاده کنند.
استاندار بوشهر در باره محدودیت در ورود بچه میگو به استان بوشهر اظهار کرد: موافق قطع واردات بچه میگو به استان نیستیم چون انحصار در هر بخشی خوب نیست ولی از لحاظ ریسک احتمال ورود بیماری، دامپزشکی دقت نظر بیشتری داشته باشد.
سالاری اضافه کرد: همچنین در مورد صدور مجوز شرکت تکثیر و پرورش میگو نیز شیلات باید چارچوب کلی را به نظام مهندسی ارایه و از نظر مشورتی اتحادیه پرورش دهندگان استان نیز استفاده شود. ک/4
629/539
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
05/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]
صفحات پیشنهادی
ایجاد واحدهای صنعتی راه نجات خلخال از رکود اقتصادی است
ایجاد واحدهای صنعتی راه نجات خلخال از رکود اقتصادی است خلخال اردبیل - ایرنا - نماینده مردم شهرستان های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت راه اندازی واحدهای صنعتی کوچک و بزرگ تنها راه نجات این شهرستان از بن بست و رکود اقتصادی است به گزارش ایرنا جلیل جعفری بنه روز شنبه در آابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی/ نجات کشور از اقتصاد تک محصولی
ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی نجات کشور از اقتصاد تک محصولی محلات خمین - ایرنا - نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی گفت ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی کشور را از وابستگی تک محصولی نجات می دهد حجت الاسلام علیرضا سلیمی روز چهاراستاد دانشگاه صنعتی شریف مطرح کرد توسعه کارآفرینی راهکار برونرفت از اقتصاد نفتی/نوآوری مزیت رقابتی تولید
استاد دانشگاه صنعتی شریف مطرح کردتوسعه کارآفرینی راهکار برونرفت از اقتصاد نفتی نوآوری مزیت رقابتی تولیدیک استاد دانشگاه با اشاره به اینکه نوآوری مهمترین مزیت رقابتی شرکتهای تولیدی شده است گفت توسعه کارآفرینی در ایران معادل توسعه اقتصادی و راهکار برونرفت از اقتصاد نفتی استهیات تجاری بلژیک ازچندواحد صنعتی وتولیدی اقتصادی مازندران دیدن کرد
هیات تجاری بلژیک ازچندواحد صنعتی وتولیدی اقتصادی مازندران دیدن کرد ساری-ایرنا- هیات تجاری از اتاق بازرگانی بلژیک روز شنبه با سفر به مازندران از چند واحد تولیدی صنعتی و اقتصادی این استان دیدن کرد به گزارش خبرنگار ایرنا رییس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی مازندران در حااستاندار خراسان رضوی: توسعه مناطق ویژه و آزاد تجاری و صنعتی از جمله سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است
استاندار خراسان رضوی توسعه مناطق ویژه و آزاد تجاری و صنعتی از جمله سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است مشهد-ایرنا-استاندار خراسان رضوی گفت توسعه مناطق ویژه و آزاد تجاری و صنعتی از جمله سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی محمدحسین فروزان مهرنماینده محلات: بدون رهایی از اقتصاد تکمحصولی اقتصاد مقاومتی محقق نمیشود
یکشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۱۶ نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود در مجلس ضمن تقدیر از اقدام سران سه قوه در استقبال از ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی گفت اقتصاد مقاومتی بدون رهایی از اقتصاد تک محصولی تقویت تولید داخل رهایی از رکود صنعتی رونق کسب و کامام جمعه کاشمر: تحقق اقتصاد مقاومتی عامل رهایی کشور از وابستگی است
امام جمعه کاشمر تحقق اقتصاد مقاومتی عامل رهایی کشور از وابستگی استامام جمعه کاشمر گفت یکی از راه های رهایی کشور از وابستگی به خارج تحقق اقتصاد مقاومتی است به گزارش خبرگزاری فارس از کاشمر سید قاسم یعقوبی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه شهرستان کاشمر که در مصلای نماز جمعه این شتوسعهي مناطق ويژه و آزاد تجاري و صنعتي از جمله سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي است
۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۴ ۲۱ب ظ استاندار خراسان رضوي توسعهي مناطق ويژه و آزاد تجاري و صنعتي از جمله سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي است با حضور استاندار خراسان رضوي و در سيزدهمين جلسه ي ستاد پيگيري ويژه ي طرح هاي مهم و محرک توسعه ي استان طرح ايجاد منطقه ي آزاد تجاري و صنعتي شمال شرق کشورخطیب جمعه مارگون: اقتصاد مقاومتی الگوی رهایی از وابستگی به غرب است
خطیب جمعه مارگون اقتصاد مقاومتی الگوی رهایی از وابستگی به غرب است یاسوج - ایرنا - خطیب جمعه مارگون با اشاره به ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب گفت اقتصاد مقاومتی الگوی مناسبی برای رهایی از وابستگی اقتصادی به آمریکا و دنیای غرب است به گزارش خبرنگار ایرناامام جمعه سلماس: اقتصاد مقاومتی عامل رهایی کشور از وابستگی است
امام جمعه سلماس اقتصاد مقاومتی عامل رهایی کشور از وابستگی است سلماس ارومیه - ایرنا - امام جمعه سلماس گفت یکی از راههای رهایی کشور از وابستگی به خارج تحقق اقتصاد مقاومتی است حجت الاسلام سیدمحمد موسوی در خطبه های نماز جمعه این هفته سلماس اظهار کرد تلاش برای محقق شدن اقتصاد مقپیشنهاد شهردار کرمان برای تشکیل کارگروه اقتصادی در آموزش و پرورش
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵ ۰۵ شهردار کرمان با پیشنهاد تشکیل کارگروه اقتصادی در آموزش و پرورش اظهار کرد شهرداری و شورای شهر برای کمک به آموزش و پرورش نیاز باشد همکاری میکنند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کویر ابراهیم جهانگیری مدیرکل آموزش و پرورش استمعاون سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان خبر داد فعالیت یک هزار و 910 واحد صنعتی و نیمه صنعتی پرورش گاو شیری در ز
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان خبر دادفعالیت یک هزار و 910 واحد صنعتی و نیمه صنعتی پرورش گاو شیری در زنجانمعاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان گفت استان زنجان دارای یک هزار و 910 واحد صنعتی و نیمه صنعتی پرورش گاو شیری با تولید سالانه بیش از 183 هزار تن است رمنفیترین شاخص اقتصادی ایران/ سرمایهگذاریهای صنعتی نصف شد
منفیترین شاخص اقتصادی ایران سرمایهگذاریهای صنعتی نصف شد میزان سرمایهگذاریهای صنعتی ایران در سالهای 88 تا 91 تقریبا نصف شده است به گزارش نامه نیوز اقتصاد ایران این روزها در حالی منتظر سرمایههای جدید از کشورهای خارجی است که طی سالهای اخیر با افت قابل توجهی در بخش سرمایهلزوم راهاندازی پست برق در منطقه ویژه اقتصادی و شهرکهای صنعتی بوشهر
استانها جنوب بوشهر عوضپور لزوم راهاندازی پست برق در منطقه ویژه اقتصادی و شهرکهای صنعتی بوشهر بوشهر - خبرگزاری مهر معاون برنامهریزی استاندار بوشهر گفت راهاندازی پست برق در منطقه ویژه اقتصادی و شهرکهای صنعتی بوشهر ضروری است به گزارش خبرنگار مهر رضا عوضپور صبح چجهانگیری در سی و دومین گردهمایی علوم زمین: استخراج مواد معدنی با کیفیت راه خروج از اقتصادی تک محصولی متکی بر ن
جهانگیری در سی و دومین گردهمایی علوم زمین استخراج مواد معدنی با کیفیت راه خروج از اقتصادی تک محصولی متکی بر نفت استمعاون اول رئیسجمهور گفت برای خروج از اقتصادی تک محصولی متکی بر نفت می بایست محصول خروجی با کیفیت از معادن در اختیار واحدهای صنعتی داخلی و یا بازارهای جهانی قرار گینماینده شهرکهای صنعتی جنوب کرمان خبر داد ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در جیرفت
نماینده شهرکهای صنعتی جنوب کرمان خبر دادایجاد منطقه ویژه اقتصادی در جیرفتنماینده شرکت شهرکهای صنعتی و صنایع کوچک منطقه جنوب کرمان گفت با پیگیریهای انجام گرفته در حال راهاندازی منطقه ویژه اقتصادی در محل شهرک صنعتی شماره دو شهرستان جیرفت هستیم یحیی مالکی امروز در حاشیه برگزارجهانگیری:استخراج مواد معدنی با کیفیت، راه خروج از اقتصاد تک محصولی متکی بر نفت است
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۰۷ معاون اول رییس جمهور یکی از چالش های مهم اقتصاد ایران را اتکاء بیش از حد به درآمدهای نفتی دانست و گفت برای خروج از اقتصادی تک محصولی متکی بر نفت می بایست محصول خروجی با کیفیت از معادن در اختیار واحدهای صنعتی داخلی و یا بازارهای جهانی قرار گیرد تا نقش-
اقتصادی
پربازدیدترینها