واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مجری برنامه پایش: موضوع سفارشی نداریم تهران-ایرنا-مجری برنامه پایش با بیان اینکه این برنامه تلویزیونی مهمان و موضوع سفارشی ندارد، گفت: پایش با هدف ترویج روحیه تعاملی با مردم و مسئولین برنامه سازی می کند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، مرتضی حیدری عصر شنبه در گفت و گو با خبرنگاران گفت: هدف برنامه تلویزیونی پایش از گفت وگو با مسئولینی که به برنامه دعوت می شوند؛ به چالش کشیدن آنها نیست.
وی با اشاره به دیدگاه مسوولان و عوامل تهیه کننده این برنامه مستند تلویزیونی افزود: مهم ترین مسئله در برنامه پایش حفظ شان مهمان و سپس حل موضوع در حیطه اختیارات مهمان است.
وی با بیان اینکه این توقع را برای مخاطبان ایجاد کردیم که اگر در یک مصاحبه ای که انجام می شود حال گیری و مچ گیری نباشد، به درد نمی خورد، گفت: لزوما چالش داشتن در یک برنامه وجه مثبت و قطعی برای یک برنامه تلویزیونی نیست؛ مثلا چه کسی گفته است در مصاحبه هایی که با رییس جمهوری انجام می شود باید چالش وجود داشته باشد؛ اصلا این طور نیست، اتفاقا سه مصاحبه تلویزیونی دکتر روحانی این گونه نبود، نباید هم باشد.
حیدری خاطرنشان کرد: ما باید یاد بگیریم از مسئولین سئوالاتی بپرسیم که در حیطه مسئولیت شان باشند نه اینکه با یک سئوال باعث شویم که او مجبور به پاسخی شود که حل آن در اختیارات وی نیست.
مجری برنامه پایش اظهار کرد: مخالف مصاحبه چالشی با مقامات تراز اول کشور هستم چرا که مچ گیری از مسئولان نتیجه ای جز بی اعتماد کردن مخاطبان نسبت به آن ها ندارد هر چند که وظیفه مجریان مداحی مسئولان نیز نیست.
وی با بیان اینکه اگر مصاحبه کننده ما در یک برنامه تلویزیونی دست پر باشد نیازی به حال گیری یا مچ گیری یا توهین به شخصیت حقیقی نیست، گفت: متاسفانه طرح سوالات نادرست توسط ما و همکاران ما گاهی مسئولان را هم به اشتباه می اندازد و به سمتی می برد که درباره موضوعی اظهارنظر کنند که مربوط به آنان نیست.
وی در ادامه با اشاره به وجود تنوع در برنامه پایش گفت: در برنامه های صرفا گفت وگو محور هر چقدر هم که جذاب باشند مخاطب بیش از 15 دقیقه برای تماشای آن کشش ندارد به همین دلیل سعی کردیم تنوع در این برنامه رعایت کنیم.
حیدری همچنین با اشاره به بخش معرفی کارآفرینان در این برنامه یادآور شد: این بخش یک اتفاق تازه در تلویزیون بود و در ابتدا همه تصور می کردند که چنین اتفاقی نمی تواند رخ دهد و بهتر است که در بخش های تبلیغاتی به آن پرداخته شود اما استدلال شد که همان طور که نفرات برتر قرآنی را معرفی می کنیم کارآفرینان را هم معرفی کنیم چه بسا ارزششان بیشتر باشد.
همچنین مدیر گروه اقتصاد شبکه یک نیز در ادامه گفت: تاکنون 82 برنامه پخش کرده ایم که در همه آنها به دنبال جذب جوانان به بازار کار و دور کردن ناامیدی از آنها بوده است.
امیر سیاح با بیان اینکه پژوهش در این برنامه بیشترین سهم را دارد گفت: 26 درصد از کل هزینه برنامه صرف پژوهش می شود و ما برای تهیه پایش با شبکه ای از پژوهشگران در تماس هستیم تا صحیح ترین تحلیل ها را درباره برنامه ارائه دهیم.
محسن تربیت دوست تهیه کننده پایش نیز در این نشست گفت: موضوعات مورد بحث در این برنامه براساس خواست و پیشنهاد مردم است و مهمان های کارآفرینی که به برنامه دعوت می شوند کسانی هستند که اکثرا از هیچ، کار خود را شروع کردند و به موفقیت رسیده اند.
فراهنگ**9187**1601**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
03/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]