تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833276827
لزوم مدیریت بر کاهش ضایعات برنج و افزایش راندمان/دسترنج شالیکاران که هدر می رود
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > گیلان مهر گزارش می دهد؛
لزوم مدیریت بر کاهش ضایعات برنج و افزایش راندمان/دسترنج شالیکاران که هدر می رود
رشت – خبرگزاری مهر: با توجه به افزایش جمعیت در ایران مدیریت بر کاهش ضایعات برنج و افزایش راندمان پس از برداشت و پروسه تبدیل آن، به تامین برنج مورد نیاز کشور کمک می کند.
به گزارش خبرنگار مهر، کاهش ضایعات محصول در حد استاندارد از راهکارهای مهم دستیابی به خودکفایی برنج در کشور به شمار می رود که مسئولان باید به این مهم توجهی ویژه داشته باشند. کارخانه شالیکوبی مدرن با داشتن دستگاه های جدید و روز دنیا در تولید برنج با بهترین کیفیت و عرضه آن در بازار بسیار حائز اهمیت است چون برنج در رژیم غذایی مردم کشور از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و در ردیف کالاهای راهبردی جای گرفته و دومین ماده غذایی اکثر مردم کشور پس از گندم است از اینرو بحث فرآیند تبدیل شالی به برنج از اهمیت بسیاری برخوردار است. بنابراین هزار و 850 کارخانه برنجکوبی به لحاظ اسمی و پروانه ای در گیلان وجود دارد که از این تعداد هم اکنون هزار و 500 واحد به ظرفیت اسمی یک میلیون تن برنج سفید در استان فعال است. یک کشاورز گیلانی در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: کارخانجات شالیکوبی استان وضعیت خوبی ندارند اغلب کارخانه های شالیکوبی قدیمی و ضایعات تولیدی این واحدها خیلی زیاد است.
صنعت برنج گیلان نیاز به اصلاح و نوسازی دارد محرمعلی حسینی افزود: صنعت برنج گیلان نیاز به اصلاح و نوسازی دارد و به عبارتی باید به فناوری روز مجهز شوند. وی تاکید کرد: کشاورزان با زحمات فراوان محصول برنج را برداشت می کند اما به دلیل فرسودگی دستگاههای برنجکوبی حجم زیادی از این محصول راهبردی بصورت ضایعات هدر می رود. کشاورز دیگری به مهر می گوید: ضایعات برنج در دنیا 10 درصد ولی در ایران به ویژه گیلان 30 درصد است به عبارتی یک سوم محصول شالیکار در مرحله فرآوری هدر می رود. رستم قاسمی در ادامه نوسازی و تجهیز کارخانجات برنجکوبی به فناوری های جدید را امری ضروری دانست و افزود: برنج محصول شاخص گیلان است. وی همچنین با بیان اینکه صنایع فرآوری، تبدیلی و بسته بندی در مناطق روستایی استان باید رونق گیرد، اظهارداشت: کشاورزان به دلیل نداشتن امکانات لازم و عدم حمایت مسئولان کاه و کلش برنج را آتش می زنند. این کشاورز گیلانی گفت: با بسته بندی کاه و کلش می توان درآمدزایی خوبی برای روستانشینان ایجاد کرد. وی اذعان داشت: به دلیل عدم حمایت، کشاورز ساده ترین راه یعنی آتش زدن کاه و کلش را در پیش می گیرد. یک فعال بخش کشاورزی نیز به خبرنگار مهر گفت: نظارت بر کارخانه های شالیکوبی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است چرا که با تقویت نظارت فنی بر سیستم کارخانه های برنج می تواند از هدر روی حجم زیاد این محصول راهبردی در جامعه جلوگیری کرد. محمدرضا تقی زاده افزود: برنج مانند هر محصول زراعي ديگر در طول عمليات توليد تا مصرف دچار افت کميت يا کيفيت مي شود. وی ادامه داد: ضايعات برنج در طول عمليات کاشت تا برداشت برنج و در مرحله تبديل شلتوک به برنج سفيد به وجود مي آيند که ممکن است بطور مستقيم ناشي از عمليات تبديل بوده و يا به طور غيرمستقيم از عمليات مزرعه اي ناشي شده باشند.
نظارت بر کارخانه های شالیکوبی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است به هر ترتیب از جمله سياستگذاري هاي مربوط به کاهش ضايعات برنج در کشور می توان به اجراي سياست کاهش هزينه مبادله، اجراي سياست خريد تضميني برنج، بهبود سيستم بازاريابي برنج (حمل و نقل، انبارداري، بسته بندي و ايجاد بازار برنج)، مکانيزاسيون زراعت برنج، اصلاح و بهينه سازي صنعت شاليکوبي، استاندارد سازي فرآيند تبديل و بسته بندي برنج، اشاعه آموزش هاي کاربردي کوتاه و بلند مدت به صاحبان صنابع تبديلي برنج و حمايت از تحقيقات کاربردي و همچنين تدوين دستورالعمل ويژه ارزيابي ضايعات برنج به منظور اجتناب از چالش هاي مربوط به تفاوت در آمار و اطلاعات ضايعات برنج را مي توان نام برد. مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان در این خصوص گفت: قدمت کارخانه های برنجکوبی در استان بیش از 120 سال است. محمد علی قنبری نژاد افزود: گیلان با داشتن سطح زیر کشت 238 هزار هکتار شالیزار سالانه یک میلیون و 100 هزار تن شلتوک در این استان تولید می شود. وی همچنین با بیان اینکه 20 میلیون نفر از جمعیت ایران مصرف کننده برنج گیلان هستند، اظهارداشت: از فعالیت های مهم مدیریت صنایع جهاد کشاورزی فرآوری، بسته بندی و نگهداری مواد خام کشاورزی در بخش های زراعی، باغی، دام و طیور، شیلات و غیره است. مدیر صنایع کشاورزی گیلان گفت: براساس ماده هشت قانون جهاد کشاورزی، این وزارتخانه مکلف و موظف به اقدام در خصوص بحث فرآوری، صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی است. وی در ادامه از تولید سلانه افزون بر 715 هزار تن برنج سفید در استان خبر داد و اظهارداشت: گیلان هزار و 850 کارخانه برنجکوبی دارد که از این تعداد هزار و 500 کارخانه با ظرفیت اسمی یک میلیون تن برنج سفید فعال و بقیه از چرخه اقتصادی به دلائل مختلف خارج شده اند. قنبری نژاد اذعان داشت: بررسی ها نشان می دهد به دلیل قدمت تکنولوژی کارخانه های شالیکوبی در استان متاسفانه مقدار ضایعات برنج خیلی بالا است. وی همچنین با بیان اینکه قدمت کارخانه های برنجکوبی استان بیش از 120 سال است، گفت: هم اکنون 70 درصد کارخانجات شالیکوبی گیلان با تکنولوژی قدیمی در حال فعالیت هستند. مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: فناوری اغلب کارخانه های شالیکوبی سنتی و بروز نشده و مقدار ضایعات این کارخانجات خیلی بالا است. وی ضایعات کیفی واحدهای شالیکوبی استان را 22 تا 23 درصد اعلام کرد و اظهارداشت: بر این اساس طرحی با عنوان " اصلاح و نوسازی " تدوین و به وزارت جهاد کشاورزی ارسال شد.
70 درصد کارخانجات شالیکوبی گیلان با تکنولوژی قدیمی در حال فعالیت هستند قنبری نژاد تاکید کرد: هم اکنون این طرح به عنوان طرح ملی در سطح کشور شناخته شده، در گیلان و سایر استان های برنج خیز در حال اجراست. وی گفت: تاکنون در قالب این طرح افزون بر 20 میلیارد تومان تسهیلات تجهیز و نوسازی و سرمایه در گردش در اختیار این کارخانجات گذاشته شده است. مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: چون تعداد کارخانجات شالیکوبی در استان بسیار بالا و تسهیلات سنواتی محدود است تاکنون از نظر عملیاتی 220 واحد اصلاح و نوسازی و 250 واحد دیگر نیز در سیستم بانکی در مرحله دریافت تسهیلات هستند. وی تاکید کرد: امسال اعطای تسهیلات به 60 واحد در برنامه سازمان جهاد کشاورزی بوده تا این واحدها نیز اصلاح و نوسازی شوند. قنبری نژاد اظهارداشت: برنامه اصلاح و نوسازی به معنای اصلاح و تجهیز هر هزار و 500 واحد کارخانه نیست. وی یادآورشد: سرمایه گذاری زمانی معنادار خواهد بود که در چرخه اقتصادی بتوان هم جوابگوی سیستم بانکی و هم سرمایه گذار سود متعارف را کسب کند. مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از صدور مجوز احداث چهار واحد پاربویل برنج در استان خبر داد و افزود: از این تعداد دو واحد در سیستم بانکی در حال پیگیری تسهیلات هستند. وی اظهارداشت: هزار و 850 کارخانه برنجکوبی به لحاظ اسمی و پروانه ای در گیلان وجود دارد که از این تعداد هزار و 500 واحد به ظرفیت اسمی یک میلیون تن برنج سفید در استان فعال است. مدیر صنایع کشاورزی گیلان گفت: برای اصلاح و نوسازی کارخانجات برنجکوبی 20 میلیارد تومان تسهیلات طی چند سال اخیر به کارخانه های برنجکوبی استان اعطا شده است. وی افزود: افزون بر 220 واحد از 450 واحد که در سیستم بانکی موجود است موفق به تجهیز و نوسازی شدند. قنبری نژاد اظهارداشت: در مازندران کمتر از 150 واحد موفق به اصلاح و نوسازی شده اند و به لحاظ آماری در بحث تجهیز و نوسازی از استان گیلان عقب تر هستند. وی اذعان داشت: مازندران در بحث کارخانه های پاربویلینگ از گیلان جلوتر است به دلیل اینکه در استان مازندران بخش عمده محصولات برنج پرمحصول است.
صدور مجوز احداث 4 واحد پاربویل برنج در گیلان مدیر صنایع کشاورزی گیلان گفت: در برنج پرمحصول سیستم پاربویلینگ جواب بهتری می دهد و اقتصادی تر است بنابراین برنج گیلان اغلب کیفی ( بومی) است. وی در ادامه یکی از اهداف این سیستم را افزایش کیفیت پخت برنج دانست و افزود: پاربویلینگ باعث افزایش درصد برنج سالم و کاهش درصد ترک خوردگی این محصول می شود. قنبری نژاد تاکید کرد: در حال حاضر چهار مجوز پاربویل در گیلان صادر شده است، دو واحد در سیستم بانکی در حال پیگیری تسهیلات بوده و در سال های آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد. وی همچنین با بیان اینکه هیچ گونه محدودیتی در ارائه تسهیلات در صورت تطبیق درخواست با نیاز تسهیلاتی وجود ندارد، تصریح کرد: بیش از 900 واحد شالیکوبی در استان برای اعطای تسهیلات شناسایی شده است. مدیر صنایع کشاورزی گیلان گفت: بروکراسی کاذب اداری خاص جهاد کشاورزی نیست در بحث پرداخت تسهیلات یک طرف وزارتخانه جهاد کشاورزی و طرف دیگر بانک کشاورزی است. وی افزود: ضوابط و شرایط تسهیلات بانکی را جهاد کشاورزی تعریف نمی کند بنابراین همه بانک ها دارای مقررات مالی بوده و باید در چهار چوب این مقررات عمل کنند. قنبری نژاد عمده مشکل در بخش دریافت تسهیلات را بحث وثایق بانکی و آورده متقاضی دانست و اظهارداشت: این موضوع بزرگترین موانع جذب تسهیلات بانکی هستند. وی اذعان داشت: صاحبان کارخانه های شالیکوبی به لحاظ اقتصادی خیلی غنی نبوده و خیلی توانمندی اقتصادی ندارند. مدیر صنایع کشاورزی گیلان گفت: کارخانه های شالیکوبی (صنایع تبدیلی ) حلقه نهایی تولید برنج هستند باید حمایت شوند. وی افزود: مقررات سختگیرانه و خسته کننده بانکی برای اعطای تسهیلات به کارخانه های برنجکوبی باید از طریق شورای عالی اقتصاد و بانک ها تغییر کند. قنبری نژاد اظهارداشت: پیشنهاد جهاد کشاورزی برای اعطای تسهیلات آسان به این صنایع وثایق مکان اجرای طرح و تضمین های زنجیره ای دارندگان واحدهای شالیکوبی است. وی تاکید کرد: این پیشنهاد زمانی عملی می شود که در شورای عالی اقتصاد و بانک مصوب شود.
ضایعات سالانه برنج در استان 500 میلیارد تومان است. مدیرعامل اتحادیه کارخانجات شالیکوبی گیلان گفت: ضایعات سالانه برنج در استان 500 میلیارد تومان است. حمید غریبی بر لزوم کاهش ضایعات برنج با تغییر ساختار واحدهای شالیکوبی در استان تاکید کرد و افزود: برنج از محصولات شاخص گیلان است. وی همچنین از وجود 18 تعاونی با بیش از 900 عضو در سطح شهرستان های استان خبر داد و اظهارداشت: از سال 1385 تا 1391 میزان تسهیلات پرداختی سرمایه در گردش در سطح استان برای هزار و 850 واحد شالیکوبی دو میلیارد و 700 میلیون تومان بوده است. مدیر عامل اتحادیه کارخانجات شالیکوبی گیلان گفت: دو میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش برای هر واحد شالیکوبی حتی مکفی نیست. وی افزود: تسهیلاتی که برای تغییر ساختار داریم اگر بخواهیم فقط به 300 واحد از واحدهای تحت پوشش قرار دهیم شاید یک بیستم هم نباشد. غریبی در ادامه از نبود سیستم پاربویلینگ ( سیستم تولید نوین برنج) در استان گلایه کرد و اذعان داشت: این سیستم خارج از مرزهای ایران در کشورهای برنج خیز بیش از 30 سال متداول و مشهور است. وی گفت: در چهار واحد برنجکوبی در استان مازندران این سیستم وجود دارد و متاسفانه سیستم مزبور در گیلان وجود ندارد. مدیر عامل اتحادیه کارخانجات شالیکوبی گیلان نبود تسهیلات ارزان قیمت و بروکراسی کاذب اداری را سدی در برای اصلاح ساختار واحدهای شالیکوبی برنج دانست و گفت: بروکراسی زائد اداری بسیار خسته کننده و توان سرمایه گذار را برای ادامه هر اقدامی سلب می کند. وی بیان داشت: تسهیلات پرداختی جهاد کشاورزی فقط از طریق بانک کشاورزی صورت می گیرد، متاسفانه این بانک قانون بسیار سختی دارد. غریبی اذعان داشت: مدیران واحدهای شالیکوبی استان اغلب از سطح تحصیلات بالایی برخوردار نبوده بلکه کشاورزان غیرتمند روستاها اقدام به ساخت کارخانه کرده اند. وی تاکید کرد: بروکراسی سخت اداری مانع اصلاح ساختار واحدهای شالیکوبی برای کاهش ضایعات برنج است. مدیر عامل اتحادیه کارخانجات شالیکوبی گیلان گفت: همه مشکلات بر روی کاغذ رفع می شود اما در عمل سرمایه گذاران شاهد هیچ گونه پیشرفتی در این زمینه نبوده و نیستند. وی افزود: پرونده هزار و 850 واحد شالیکوبی در استان نه در یک معاونت بلکه در یک مدیریت صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی بررسی می شود.
هیچ گونه نظارتی بر واحدهای شالیکوبی به لحاظ فنی در استان صورت نمی گیرد غریبی تصریح کرد: طی 20 سال اخیر مدیریت صنایع کشاورزی استان یک اخطار فنی به واحدهای شالیکوبی مبنی بر افزایش ضایعات برنج به دلیل معیوب بودن و نقص سیستم فنی واحدهای برنجکوبی نداده است. وی گفت: متاسفانه هیچ گونه نظارتی بر واحدهای شالیکوبی به لحاظ فنی در استان صورت نمی گیرد مدیر عامل اتحادیه کارخانجات شالیکوبی گیلان گفت: این مدیریت نیروی کافی برای نظارت بر واحدها را ندارند. وی تاکید کرد: بخش تصدی گری صنعت برنج به اتحادیه کارخانجات شالیکوبی واگذار تا با نظارت صحیح ضایعات این محصول راهبردی به حداقل مکن کاهش یابد. غریبی در ادامه ضایعات سالانه برنج در استان را 500 میلیارد تومان ذکر کرد و یادآورشد: تسهیلات بانکی باید به کنندگان واقعی کار اعطا شود. به هر حال گزارش ها حاكي از ضايعات بالاي محصولات كشاورزي در مرحله پس از برداشت است كه در مورد توليد برنج و مسائل ضايعات آن در هنگام درو تا مصرف، مسئله بسيار نگران كننده است زيرا قسمت عمده اي از توليد برنج طي مراحل عملياتي درو و بعد از آن از چرخه توليد حذف شده و به دست مصرف كننده نمي رسد. با توجه به اينكه برنج محصول عمده استانهاي شمالي كشور بوده و از طرف ديگر به عنوان يك كالاي استراتژيك و سياسي محسوب مي شود، خود كفايي در اين زمينه بايد مد نظر قرار گيرد. تلفات و ضايعاتي که در توليد برنج در مراحل مختلف پيش مي آيد شامل ريزش دانه در مرحله درو ، شكست و يا اتلاف شلتوك در مرحله خرمنكوبي، مراحل حمل و نقل و انبار داري شلتوك، مرحله خشك كردن، تبديل شلتوك به برنج سفيد و يا مرحله انبارداري برنج سفيد قبل از مصرف و غیره است. با توجه به واقعيت ها و همچنين آمار مي توان حدود ضايعات وزني و كيفي محصول را بين 30 تا 35 درصد وزن شلتوك توليدي فرض كرد. اين در حاليست كه در كشورهاي توليد كننده برنج كه داراي مديريت و فناوري توليد مناسبي هستند، اين مقدار 15 تا 20 درصد مي رسد.
۱۳۹۲/۱۲/۲ - ۱۱:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]
صفحات پیشنهادی
دلایل کاهش راندمان راهسازی در کشور/ افزایش 2 برابری قیمت قیر
اقتصادی راه و مسکن دلایل کاهش راندمان راهسازی در کشور افزایش 2 برابری قیمت قیر معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با اشاره به دلایل کاهش راندمان راهسازی در کشور گفت با احتساب قیمت روز سالانه باید 2 میلیاد و 200 میلیارد تومان بابت خرید قیر پرداخت شود که این رقم 50 دمدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی خبر داد لزوم مدیریت منابع و افزایش درآمد کشاورز در محدوده تالاب سیران گل
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی خبر دادلزوم مدیریت منابع و افزایش درآمد کشاورز در محدوده تالاب سیران گلیمدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت مدیریت صحیح منابع و افزایش درآمد کشاورز در محدوده تالاب سیران گلی ضروری است حسن عباسنژاد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس درمعاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی تأکید کرد لزوم انجام طرحهای ساماندهی حمل و نقل برای افزایش راندمان
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی تأکید کردلزوم انجام طرحهای ساماندهی حمل و نقل برای افزایش راندمان ترافیکمعاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی بر لزوم انجام طرحهای ساماندهی حمل و نقل برای افزایش راندمان ترافیک در استان تأکید کرد هادی بهادری امروز در گفتوگو با خبفرهنگسازی کلید طلایی در کاهش ضایعات و افزایش صادرات است
میر مراد زهی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران فرهنگسازی کلید طلایی در کاهش ضایعات و افزایش صادرات است با فرهنگسازی و کاهش ضایعات در تمامی محصولات میزان ارزآوری و صادرات به کشور افزایش خواهد یافت هدایتالله میرمراد زهی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقلزوم کاهش سیر زمانی قطارها و افزایش سرعت
یکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۵۴ قائم شرکت راهآهن بر لزوم کاهش سیر زمانی قطارها و افزایش سرعت متوسط مبدا تا مقصد تاکید کرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقهخوزستان احمد خدایی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل راه آهن جنوب اظهارکرد در بخش مسافری زحمات زیادی درقیمت زمین و ساختمان رو به کاهش میرود؟!
قیمت زمین و ساختمان رو به کاهش میرود سال آینده برای بازار مسکن سال خروج از رکود و رونق معاملات خرید و فروش خواهد بود و قیمت زمین و ساختمان رو به کاهش میرود به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز سلمان خادم المله - یک کارشناس مسکن -در پیشبینی خود از بازار مسکن سال آینده رونقافزایش قیمت مرغ و ثبات قیمت برنج در هفته گذشته
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۳۹ بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در هفته منتهی به یازدهم بهمن را اعلام کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا طبق این آمار در هفته منتهی به یازدهم بهمن قیمت برنج گوشت قرمز قند و شکر چای و روغن نباتی ثابت بوده است همچنین نوزیر جهاد کشاورزی: منابع صندوق بیمه کشاورزان باید 10 برابر افزایش یابد / گزارشی از آلودگی برنج نداشتیم
وزیر جهاد کشاورزی منابع صندوق بیمه کشاورزان باید 10 برابر افزایش یابد گزارشی از آلودگی برنج نداشتیموزیر جهاد کشاورزی گفت منابع صندوق بیمه کشاورزی باید 10 برابر افزایش یابد تا در زمان بحرانهای مانند برف و سرما پاسخگوی نیاز کشاورزان باشد به گزارش خبرگزاری فارس از نوشهر محمودافزایش اندازه عکس بدون کاهش کیفیت AKVIS Magnifier 7.1.1071
AKVIS Magnifier نرم افزار قدرتمند برای افزایش رزولشون عکس ها با کمترین کاهش کیفیت می باشد مسلما نباید توقع داشت که افزایش رزولشون یک عکس بدون کاهش کیفیت تصویر همراه باشد ولی AKVIS Magnifier با متدهای پیشرفته ای که دارد کمترین کاهش کیفیت را در افزایش رزولشون یا اندازه عکس هامدیرکل پایانههای خراسان رضوی خبر داد افزایش 10 درصدی ورود زائر به مشهد در نوروز 93
مدیرکل پایانههای خراسان رضوی خبر دادافزایش 10 درصدی ورود زائر به مشهد در نوروز 93مدیرکل حمل و نقل و پایانههای خراسان رضوی با اشاره به ورود 11 میلیون مسافر به این استان در نوروز 92 گفت پیشبینی میشود نوروز امسال 10 درصد افزایش مسافر و زائر را در استان و شهر مشهد داشته باشیمکاهش 15 درصدی مرگ ومیر با قرص برنج در مازندران
استانها شمال مازندران عباسی اعلام کرد کاهش 15 درصدی مرگ ومیر با قرص برنج در مازندران ساری - خبرگزاری مهر مدیر کل پزشکی قانونی مازندران گفت در 10 ماهه نخست امسال تعداد 52 نفر به علت استفاده از قرص برنج جان خود را ازدست دادند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 درصد کاهشافزایش کارایی پیل خورشیدی با الکترود شفاف گرافنی
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸ ۴۵ محققان سنگاپوری الکترود شفاف گرافنی ساختند که میتواند کارایی پیل خورشیدی را 93 درصد بالا ببرد به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اکسید قلع ایندیوم یک فیلم شفاف رسانای الکتریکی است که در حال حاضر بعنوان الکترود شفاف در ساخت ادوات الکتدوین مدیریت محیط زیست شهری در شهرداری تهران/ اجرای طرح کاهش آلودگی هوا با حمایت دولت
اجتماعی محیط زیست تدوین مدیریت محیط زیست شهری در شهرداری تهران اجرای طرح کاهش آلودگی هوا با حمایت دولت رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران با بیان این مطلب که مردم و مسئولان باید موضوع محیط زیست را در اولویت کار خود قرار دهند اظهارداشت در شهرداری تهران مدیریت محیط زقائم مقام معاونت اقتصادی وزارت اطلاعات: افزایش امنیت روانی جامعه با مدیریت اطلاعات/ قرار نیست دولت از جیب مردم
قائم مقام معاونت اقتصادی وزارت اطلاعات افزایش امنیت روانی جامعه با مدیریت اطلاعات قرار نیست دولت از جیب مردم دریافتی داشته باشدقائم مقام معاونت اقتصادی وزارت اطلاعات گفت باید اطمینان خاطر و امنیت روانی جامعه را با مدیریت اطلاعات به سمت آرامش جامعه سوق دهیم به گزارش خبرگزاری فاسردار کمالی: حقوق سربازان افزایش می یابد/صحبت ها در مورد کاهش یا افزایش مدت سربازی صحت ندارد
سردار کمالی حقوق سربازان افزایش می یابد صحبت ها در مورد کاهش یا افزایش مدت سربازی صحت ندارد ارائه سبد کالا به سربازان و افزایش حقوق آنان بیمه سربازان مدت قطعی خدمت سربازی و پاسخ به منتقدان بالا رفتن سن ازدواج در پی سربازی اجباری از موضوعاتی است که جانشین اداره منابع انسانی ستفرآوری محصولات راهی مهم برای کاهش ضایعات 35 درصدی
یکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱ ۰۷ ضایعات تولیدات کشاورزی در ایران بسیار بالاست که ایجاد کارخانههای فرآوری محصول در نزدیکی قطبهای تولیدی یکی از مهمترین راههای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و اقتصادی شدن تولید و افزایش درآمد کشاورزان است علیمحمد برقعی - استاد دانشگاه تهران - در گفتوگافزایش تعداد پروازهای هفتگی فرودگاه خرم آباد در مسیر تهران - خرم آباد
لرستان افزایش تعداد پروازهای هفتگی فرودگاه خرم آباد در مسیر تهران - خرم آباد معاون امور عمرانی استانداری لرستان گفت تعداد پروازهای هفتگی فرودگاه خرم آباد در مسیر تهران - خرم آباد و بالعکس به 16 پرواز به صورت رفت و برگشت افزایش یافته است به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران لرستا-
گوناگون
پربازدیدترینها