واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: نماینده کمیساریای عالی در امور پناهندگان سازمان ملل متحد در تهران:
کیفیت بخشی و نگاه جامع به آموزش، از سیاست های تاثیر گذار در ایران است
نماینده کمیساریای عالی امور پناهندگان، کیفیت بخشی و نگاه جامع به آموزش را از سیاست های تاثیر گذار در ایران دانست.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران برنارد دویل نماینده کمیساریای عالی امور پناهندگان در دیدار بعدازظهر روز گذشته با دکتر علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، گفت: در کشور ما به آموزش اهمیت داده میشود و آموزش اساس هر نوع توسعه محسوب می شود.
نماینده کمیساریای عالی در امور پناهندگان سازمان ملل متحد در تهران، سیاست های حمایتی جمهوری اسلامی ایران به پناهندگان افغان را طی 30 سال گذشته دل گرم کننده دانست و تصریح کرد: در این زمینه کشور ایران متحمل هزینه های زیادی شده است.
وی همچنین یکی از مهمترین جنبه های قابل توجه دولت ایران را اجازه دادن به دانش آموزان افغان برای ثبت نام و حضور در مدارس ذکر کرد و از تحصیل 300 هزار دانش آموز افغان در مدارس ایران یاد کرد و گفت: ما از فارغ التحصیلی هزاران پناهندهی افغان در دانشگاههای ایران نیز مطلع هستیم .
برنارد دویل ، این امر را نشان دهندهی کمک های بزرگوارانهی جمهوری اسلامی ایران نسبت به پناهندگان افغان برشمرد و گفت: این کمک ها در قیاس با کمک های ما قطرهای از یک اقیانوس است.
نماینده کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل متحد، از تشکیل کمیسیون سه جانبهی کمیساریا، وزارت کشور و آموزش و پرورش ابراز خرسندی کرد و افزود: ما با تمام وجود دوستدار کمک به شما هستیم.
وی دو سیاست کیفیت بخشی و نگاه جامع به آموزش در وزارت آموزش و پرورش ایران را از جمله مباحث مهم و تاثیرگذار بیان و عدم توجه برخی کشورها به این موارد را دلیل مهم بالا بودن نرخ مردودی، ترک تحصیل و عدم تکمیل دوره ی ابتدایی توسط دانش آموزان عنوان کرد.
برنارد دویل، از اعلام آمادگی فانی وزیر آموزش و پرورش جهت استفاده از تجربیات آموزشی کشورها تشکر کرد و با اشاره به ظرفیت محدود برخی از دولت ها در زمینهی آموزشی، افزود: کمیساریا قصد دارد در آیندهای نزدیک تیمی را مامور دریافت تجربیات شما کند.
وی به سفر تیمی کمیساریا به کشورهای مختلف از جمله سوریه سخن گفت و خاطرنشان کرد: استفاده از تجربیات شما در کشورهای ترکیه، لبنان و عراق نیز قطعا سودمند خواهد بود.
کمیساریای عالی امورپناهندگان در تهران ضمن ستودنی دانستن تلاش جمهوری اسلامی ایران جهت ارتقاء سطح سواد اتباع افغان، سطح سواد و آموزش این دانش آموزان در ایران را قابل قیاس با سایر دانش آموزان آموزش دیده در کشور افغانستان ندانست.
خواهان برگشت اتباع افغان آموزش دیده هستیم
برنارد دویل تاکید کرد: ارزیابی نیروهای آموزش دیدهی اتباع افغان در ایران و همچنین نیروی انسانی آموزش دیدهی داخل افغانستان حاکی از بالا بودن سطح آموزش در ایران است. لذا خواهان برگشت این اتباع آموزش دیده به کشورشان هستیم تا نظام کشور افغانستان را مورد بازسازی قرار دهند.
کمیساریای عالی امورپناهندگان در تهران، سخن وزیر آموزش و پرورش در خصوص ورود یک وزارتخانه در داخل وزارت آموزش و پرورش جهت رسیدگی به وضع پناهندگان افغان را قابل تقدیر دانست و تصریح کرد: این کمیساریا را به عنوان یک واحد کوچک در دل وزارت آموزش و پرورش ایران پذیرا باشید.
وی تاکید کرد: کمک های ایران به اتباع پناهنده نشان از مهمان نوازی و اعتقادات دینی و اسلامی دارد.
برناد دویل افزود: آنچه در کنوانسیون های بین المللی درخصوص پناهندگان قید شده است در متن قرآن و سنت پیغمبر اکرم(ص) نیز موجود است.
نماینده کمیساریای عالی امور پناهندگان در تهران در پایان از احساس رضایت و راحتی خود در ایران سخن گفت و وزارت آموزش و پرورش ایران را بخش مهمی از تیم کمیساریا معرفی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]