واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
عضو هیئت داوران نهایی جشنواره مطبوعات تاثیرگذاری آثار رسانه ای در جامعه، مهم ترین معیار داوری است تهران- ایرنا- عضو هیئت داوران نهایی جشنواره مطبوعات به روند داوری این دوره جشنواره مطبوعات اشاره کرد و گفت: میزان تاثیرگذاری آثار رسانه ای در جامعه مهم ترین معیار داوری است
براساس گزارش روز سه شنبه معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید جلال فیاضی، فضای رقابتی جشنواره مطبوعات را فرصتی مطلوب در جهت ارتقای سطح کیفی رسانه ها و آشنایی بیشتر جامعه با توانمندیهای روزنامه نگاران دانست و تصریح کرد: جشنواره مطبوعات، فرصتی فراهم می کند تا روزنامه نگاران، آثار برتر خود را در معرض رقابت قرار داده و هم این امکان را ایجاد می کند که آثار برتر رسانه ای دیده شده و مورد تجلیل قرار گیرند.
وی با تاکید براینکه جشنواره مطبوعات باید از آنچنان سطح کیفی مطلوبی برخوردار باشد که روزنامه نگاران برجسته کشور انگیزه بیشتری برای حضور و مشارکت پیدا کنند افزود: به نظر می رسد این اتفاق تا اندازه ای در جشنواره بیستم رخ داده است.
فیاضی، الکترونیکی شدن روند برگزاری جشنواره بیستم را یکی از وجوه تمایز این دوره نسبت به ادوار گذشته برشمرد و اظهار داشت: برای اولین بار در تاریخ برگزاری جشنواره، اسامی داوران نهایی، دبیران و اعضای گروه ها و کمیته های تخصصی، در روزهای نخستین جشنواره اعلام شد و در نتیجه اهالی رسانه با آگاهی از ترکیب داوران، انگیزه بیشتری برای حضور و مشارکت در جشنواره پیدا کردند.
وی در مورد ترکیب داوران نهایی تصریح کرد: مجموع داوران نهایی، به جهت دارا بودن سابقه علمی، پژوهشی و بهره مندی از تحصیلات دانشگاهی در عرصه مطبوعات و روزنامه نگاری، از جامعیت مطلوبی برخوردار است.
فیاضی در بیان معیارهای ارزیابی آثار در جشنواره مطبوعات، میزان تاثیرگذاری آثار رسانه ای در جامعه را مهم ترین شاخص و ملاک داوری عنوان کرد و افزود: پایبندی روزنامه نگاران به اصول حرفه ای روزنامه نگاری، مورد توجه قرار دادن مسائل جدی جامعه، رعایت اصول و ادبیات مطلوب نگارشی و رعایت چارچوب ها و قوانین مطبوعاتی از دیگر معیارهای اصلی داوری در این جشنواره هستند.
این روزنامه نگار اظهار داشت:هر چقدر داوری آثار، منصفانه تر باشد و اهالی مطبوعات این احساس را داشته باشند که روند داوری بر مبنای اصول و مبانی حرفه ای، پیش می رود، هم انگیزه روزنامه نگاران برای حضور در این جشنواره و جشنواره های آتی بالاتر می رود و هم اهالی رسانه در کیفی سازی آثار خود تلاش بیشتری خواهند کرد.
عضو هیئت داوران نهایی جشنواره بیستم مطبوعات با تاکید بر اینکه جشنواره مطبوعات باید زمینه های دیده شدن بیشتر رسانه ها و اضافه شدن مطبوعات به سبد فرهنگی افراد جامعه را فراهم کند خاطر نشان کرد: جشنواره مطبوعات باید با نیاز سنجی و مخاطب سنجی مناسب، سطح کیفی رسانه ها را آنقدر بالا برد که مطبوعات به کالایی در سبد فرهنگی هر خانواده بدل شود.
وی خطاب به روزنامه نگاران و دیگر اهالی رسانه گفت: فضای رسانه ای کشور اعم از فضای مکتوب و مجازی، هر چقدر که می تواند باید سطح تماس خود را با با افراد جامعه گسترش دهد و روزنامه نگاران وظیفه دارند سطح توانایی و اطلاعات خود را برای ارتقاء و کیفیت آثار مطبوعاتی و دیگر آثار رسانه ای افزایش دهند.
فیاضی در پایان نبود روزنامه نگار مطرح بین المللی در کشور را نقصی بزرگ در فضای رسانه ای کشور عنوان کرد و افزود: جامعه روزنامه نگاری باید به این سمت برود که روزنامه نگاران ما در سطح بین المللی دیده شوند و گزارش ها و اخبار تولیدی خود را در سطح رسانه های بین المللی منتشر کنند و این چشم انداز مطلوبی برای رسانه های کشور است.
فراهنگ(1)**1355**1601**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
22/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]