تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819289722




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعظیم سیمرغ مقابل مادرانه ترین فیلم؛ عکس


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



تعظیم سیمرغ مقابل مادرانه ترین فیلم؛ عکس
من نرگس آبیار را به همان اندازه ای نمی شناسم که او مادر بودن را می شناسد.




به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز؛ برای خیلی از مادرها روزهای خسته کننده ای است، بسیاری با تربیت فرزندان خود سرگرم اند، در حالی که معلم بیرون خانه شان نوازشی فریبنده تر از مهر مادری دارد.
مادر با همه ی سختی های زندگی در چهاردیواری خانه تلاش می کند که منع را با مهر مادری به کودکش بفهماند، اما به قطر یک دیوار آن طرف تر و بیرون از خانه، بسیاری برای منافع شخصی شان با برق و زرق فریبنده، "چاه" برای "ماه" مادر حفر می کنند. مادر است، دلش شور می زند و آنها که مادر نیستند طوری "چاه" شان را شکل "راه" درست می کنند که دل هر کسی را می لرزاند. بیشتر از همه دل مادر را.
و امروز میان این همه سروصدای شبکه های ماهواره ای و زرق و برق مقابله های کورکورانه ی وطنی و هزار و یک ملعبه ی دنیایی یک شکاف باز بشود که بتوان از دل آن خورشید را دید واقعا جای شکر گذاری دارد، شکافی که شیار 143 است.
قبول که آدم ها هر یک نقشی در دنیای دور و اطرافشان بازی می کنند، اما این چند خط از خودکار مادری است که وقتی این ها را می نویسد اول مادر است، بعد نماینده مردم در شورای اسلامی شهر تهران، اول دلش برای فرزندش شور می زند بعد دلش برای دنیای خودش و حالا که این ها را می نویسد اول به فرزندش فکر می کند بعد به همه ی چیزهای دنیا، چون مادر است.

مادری که حالا خدا را شکر می کند که مادرانه ترین فیلم این سال ها را روی پرده ای نقره ای دیده است، مادری که خدا را شکر می کند که مادرترین بازیگر سینمای ایران را دیده است، مادری که اگر نه به اندازه ی مادران شهید، که به اندازه ی یک مادر، حال مادری را فهمیده است که روایتش شده شیار 143.

من نرگس آبیار را به همان اندازه ای نمی شناسم که او مادر بودن را می شناسد، از او سپاسگذارم که دومین کار سینمایی اش را به مادرانی اختصاص داده است که فرزندشان را به حکم الهی به نیل حادثه سپردند.

مریلا زارعی هم فداکاری آبیار را تکمیل کرد، او هم راه جشنواره را از شیار 143 پیمود، راهی که خیلی ها فکر می کردند به مقصد نمی رسد.  



جنگ اما از شیار 143 که عبور می کند وارد دنیای جدیدی می شود، می شود دنیایی که در آن فیلم های دفاع مقدس بدون شلیک گلوله ساخته می شوند و به جای اینکه پدران و پسران فیلم مردان جنگ رفته را بسازند نوبت مادران و دختران است که ساعت های بدون مردهای جنگ رفته شان را به تصویر بکشند.

حالا من، به زبان مادری دارم برای مادری نادیده اشک می ریزم، برای مادری که سال های سال لالایی گوی روز و شبش رادیو عراق بود، مادری که باید حرف های دشمنش را برای پیدا کردن فرزندش یکی یکی ورق می زد و بشارت این سال هایش کفنی به اندازه ی یک قنداقه بود. قنداقه ی بچه را همان بچگی بلند کردن لذت دارد، بعدش اگر مردی را به اندازه ی قنداقه ای به مادرش بدهند خیلی روی دستش سنگینی می کند. نه! این جایش را فقط مادران می فهمند.

اما در پس همه ی این اشک های داغ و لبخندهای شوق، تشکری ویژه باید از مردمی کرد که شیار 143 را از بین خیلی چیزهای دنیایی تر انتخاب کردند، مادر را به جای همه ی دنیا بر گزیدند و سیمرغ را لایق بوسیدن دست مادرانه ترین فیلم این سال ها دانستند. مردمی که باز هم ثابت کردند ارزش اعتماد دارند.   الهه راستگو   مشرق   115
 




۱۳۹۲/۱۱/۳۰ - ۰۹:۳۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن