تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868038365




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظر مقام معظم رهبری در مورد شعر هیئت


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و ادب > ادیبات ایران در آخرین نشست شعر هیئت تبیین شد:
نظر مقام معظم رهبری در مورد شعر هیئت
عبدالامیر فائق از اعضاء هیئت علمی بنیاد دعبل خزائی در آخرین نشست «شعر هیئت» و در قالب یک مقاله به تبیین نظر مقام معظم رهبری در مورد شعر هیئت پرداخت.



به گزارش خبرنگار مهر نشست پایانی از سلسله نشست‌های شعر هیئت، صبح امروز با حضور جمعی از شاعران آئینی کشور در محل سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد. در این نشست که به ارائه مقاله‌ای با عنوان «شعر هیئت از نظر مقام معظم رهبری» اختصاص داشت، عبدالامیر فائق از اعضاء هیئت علمی بنیاد دعبل خزائی به ارائه این مقاله از خود پرداخت. در بخشی از این مقاله و در ذیل موضوع «هیأت» و جایگاه آن از منظر مقام معظم رهبری اظهار شد: رهبر فرزانه­ انقلاب «هیأت» را مرکزی برای «زنده نگه‌‌داشتن عاشورا و عمق‌‌يابى ژرفاى حادثه‌‌ عاشورا» در جامعه معرفی کرده و محور و نقطه‌‌ى ثقل اصلى فعالیتهای آن را «عزادارى عاشورا» دانسته­اند. معظم­له سایر برنامه­ها را به عنوان حواشی ـ که البته وجود آنها «لازم» و «خوب» است ـ معرفی کرده­اند: «محور و نقطه‌‌ ثقل اصلى هم عزادارى عاشورا است؛ بقيّه‌‌اى كه فرموديد، اينها حواشى لازم و خوبى است، امّا آن نقطه‌‌ ثقل، احياى عاشورا، زنده نگه‌‌داشتن عاشورا و عمق‌‌يابى ژرفاى حادثه‌‌ى عاشورا است.». مقام معظم رهبری «هيأتى بودن» را نه به عنوان «تعبيرى از بى‌‌نظم بودن»، بلکه به معنای «حضور مؤمنانه، عاشقانه و برخاسته­ از اراده­ی مردم» دانسته­اند و بر حفظ این ویژگی در هیأتها تأکید ورزیده­اند: «هيأتى بودن - كه به اصطلاح تعبيرى از بى‌‌نظم بودن است - به‌‌خاطر چيست؟ به‌‌خاطر اين است كه وقتى كسى وارد هيأت امام حسين(ع) مي­شود هيچ‌‌كس به او نمي­گويد فلان جا بنشين، فلان جا ننشين؛ فلان جور بنشين، فلان جور ننشين؛ كِى بيا، كِى برو؛ كاملاً همه‌‌ تحرّكات، برخاسته‌‌ از اراده‌‌ مردم و خواست خود مردم است كه آن هم ناشى از ايمان آنها است؛ اين چيز خيلى خوبى است، اين را بايد نگه داريد؛ يعنى ارتباط هيأت را به ايمان مردم و عشق مردم، و جاذبه و گيرايى خود هيأت و خود اين كانون را براى دلهاى مردم بايد نگه داريد، اين را بايد حفظ كنيد.» همچنین فائق در بخش دیگری از مقاله خود درباره تعریف «شعر هیأت» از منظر مقام معظم رهبری آمده است: با بررسی بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی نیز می‌توان به تعریفی نسبتاً جامع از شعر هیأت دست یافت. می‌توان گفت که از منظر ایشان، شعر هیأت شعری است كه «براى تفهيم مفاهيم، عقايد و اخلاق اسلامى و يا بينش سياسى و يا هر آنچه كه امروز جامعه‌ اسلامى به آن نياز دارد و مناسب است»، توسط «ذاکران و مداحان» در «محافل و مجالس» خوانده می‌شود. به نظر می‌رسد تعریفی که با بهره‌گیری از سخنان رهبر انقلاب ارائه شد و مستند به بیانات ایشان است، تا حدود زیادی با تعریف ارائه شده از سوی هیأت علمی بنیاد دعبل خزاعی همسان باشد. در پایان این نشست برخی از شاعران آئینی از جمله محمد رضا سنگری و غلامرضا سازگار به ارائه نقطه نظرات خود در مورد این مقاله پرداختند.


۱۳۹۲/۱۱/۲۹ - ۱۵:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 227]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن