تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834204483
فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری خارجی در صنعت گردشگری ایران
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
در گفت و گو با کارشناسان تبیین شد؛ فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری خارجی در صنعت گردشگری ایران تهران-ایرنا-صنعت گردشگری که پس از صنعت نفت و خودرو به عنوان سومین صنعت در دنیا به لحاظ درآمد زایی و جذب منابع مالی شناخته می شود، در سال های گذشته در برخی از کشورها با رشدی خیره کننده روبرو بوده و عرصه ای برای سرمایه گذاری های گسترده بوده است.
یکی از عوامل عمده ی پیوند دهنده ی اقتصاد کشورها بویژه کشورهای در حال توسعه با اقتصاد جهانی، جذب سرمایه گذاری خارجی است که اگر همراه با انتقال فناوری و مدیریت نو باشد، می تواند پیشرفت کشور مقصد سرمایه گذاری را منجر شود. این مساله موجب شده است که رقابت بر سر جذب سرمایه گذاری خارجی به یکی از واقعیت های امروز اقتصاد به هم پیوسته ی جهانی شود.
در این بین بسیاری از کشورهای در حال توسعه که از فقدان منابع مالی داخلی رنج می برند، جذب منابع خارجی را برای تداوم برنامه های توسعه ی اقتصادی خود در بخش های مختلف ضروری می دانند؛ به گونه ای که در میان برخی از این کشورها رقابت سختی برای جذب سرمایه های خارجی شکل گرفته است.
طبق پیش بینی های انجام شده تا سال 2020 میلادی صنعت گردشگری به لحاظ درآمدزایی در کنار صنعت نفت قرار خواهد گرفت؛ از این رو لزوم اهمیت به این صنعت و جذب سرمایه به شدت احساس می شود.
«مهدی سقایی» عضو هیات علمی علوم جهانگردی دانشگاه «حکیم جرجانی» گرگان از این موضوع به «ژئوپلیتیک گردشگری» (جغرافیای سیاسی گردشگری) یاد کرد و جذب سرمایه ی خارجی در حوزه ی صنعت گردشگری را تلاشی در جهت توسعه ی «اقتصاد زیباشناختی» یا «اقتصاد تجربه» در سطح جهان دانست.
وی در توضیح این مطلب در گفت و گو با گروه پژوهش های خبری ایرنا اظهار داشت: از آنجا که فعالیت های گردشگری مبتنی بر سرمایه داری شکل می گیرد و به عنوان روندی از جریان سرمایه و چرخه ی مصرف محسوب می شود، فضاهای گردشگری به عنوان تولید محصولی در چارچوب ارزش مبادله ی آزاد بین گردشگر و میزبان است.
به گفته ی سقایی گردشگری یک فعالیت اقتصادی وابسته به فرایند سرمایه و اقتصاد بازار است و نقش سرمایه گذاری در توسعه ی گردشگری یک نقش حیاتی، اصلی و بنیادی است؛ به همین دلیل توسعه ی گردشگری وابستگی کامل به سرمایه گذاری های داخلی و خارجی در هر کشور دارد و بدون این سرمایه گذاری ها، حتی شکل گیری جریان گردشگری با تاثیرگذاری اقتصادی غیر ممکن است.
با توجه به تاکید کارشناسان بر اهمیت سرمایه گذاری خارجی در توسعه ی صنعت گردشگری می توان دریافت که برای رسیدن به این هدف فقط سرمایه گذاری داخلی کافی نیست و به بیان دیگر سرمایه گذاری داخلی توانایی پوشش تمامی نیاز های این بخش را ندارد.
اکنون پرسش این است که با وجود فرصت هایی که به لحاظ جاذبه های طبیعی و گردشگری در ایران وجود دارد، چگونه می توان به توسعه ی صنعت سودآور گردشگری در کشور پرداخت؟ پرسش بعد این است که در کنار سرمایه گذاری داخلی در توسعه ی صنعت گردشگری، جایگاه سرمایه گذاری خارجی در توسعه ی این صنعت چیست؟
*** قابلیت های گردشگری ایران؛ فرصتی برای جذب سرمایه ی خارجی
یکی از پایه های اساسی برای جذب سرمایه ی خارجی در حوزه گردشگری، فرصت ها و زمینه هایی است که یک کشور در حوزه ی گردشگری از آنها برخوردار است. شاید یکی از جملات کلیشه ای که همواره در زمینه ی فرصت های گردشگری ایران شنیده می شود این باشد که کشورمان اماکن تاریخی و فرهنگی و مذهبی متعددی دارد و همین مساله می تواند زمینه را برای جذب گردشگر فراهم کند. اما به واقع تا چه اندازه در معرفی فرصت های حوزه ی گردشگری ایران موفق بوده ایم؟
در این زمینه «عماد عزتی» کارشناس گردشگری و دبیر گروه اقتصادی روزنامه ی «کسب و کار» در گفت و گو با گروه پژوهش های خبری ایرنا از «چهار فصل بودن» ایران به عنوان بزرگترین پشتوانه و مزیت در معرفی فرصت های گردشگری کشور به سرمایه گذارهای خارجی یاد کرد و در ادامه گفت: اکنون بازار ورزش های زمستانی داغ است؛ کشور های معروف اروپا به دلیل نداشتن آفتاب کافی در روز، تفریح های زمستانی خود را در شب با هزینه های مضاعف برگزار می کنند؛ اما در ایران در سردترین روز زمستان نیز 10 تا 12 ساعت نور آفتاب مفید را در اختیار داریم و این یک امتیاز بزرگ است.
عزتی با اشاره به طبیعت بکر ایران به عنوان فرصتی دیگر برای توسعه ی گردشگری تفریحی و ورزشی افزود: گردشگری ورزشی نیز قابلیت بالایی در ایران دارد. ما سرزمینی با طبیعت زیبا و وسیع داریم؛ در مقابل سرمایه گذاران خارجی سرمایه و فناوری آن را دارند که برای استفاده ی بهینه از این طبیعت در صنعت گردشگری ایران سرمایه گذاری کنند. پس زمینه برای تفریح هایی از قبیل «پاراگلایدر»، هواپیماهای فوق سبک یا حتی بحث کویر نوردی مهیا است.
به گفته ی سقایی عضو هیات علمی دانشگاه حکیم جرجانی گرگان نیز وجود جاذبه های گردشگری و تنوع سرزمینی در کشورمان قابلیت بالایی به توسعه ی صنعت گردشگری ایران داده است. اما وی معتقد است که با وجود این قابلیت ها، از نظر تکمیل و عرضه ی محصول گردشگری و جذب تقاضا سهم ایران از بازارهای جهانی بسیار ناچیز است.
سقایی در ادامه تنها جاذبه های گردشگری را برای جذب سرمایه گذاری های خارجی کافی ندانست و در این زمینه گفت: تاکنون سیطره ی نگاه جاذبه محور در گردشگری کشور مانع از شکل گیری و توسعه ی محصول گردشگری جهت عرضه به بازار تقاضا بوده است؛ اکتفا کردن به جاذبه های گردشگری شرط لازم ولی ناکافی در فراهم آوردن محصول گردشگری است.
***چالش های پیش رو
به یقین در مسیر پیشرفت در هر حوزه ای برخی چالش ها نیز وجود دارد. از این رو جذب سرمایه گذاری خارجی در توسعه ی گردشگری نیز می تواند با برخی مشکل ها رو برو باشد. اما به واقع چه مسایلی مانع جذب سرمایه گذاران خارجی در بخش گردشگری ایران شده اند؟
عضو هیات علمی دانشگاه جرجانی گرگان، نخستین مشکل و چالش در این زمینه را ضعف مدیریت در حوزه ی گردشگری دانست و گفت: هنوز هم توسعه ی گردشگری به عنوان یک بخش اقتصادی دارای مزیت بالا در بین برنامه های و انتظارهای مدیران، کارشناسان و مشاوران مرتبط شکل نگرفته است.
به گفته ی سقایی به علت شناخت ناکافی از گردشگری در سطوح مدیریتی بخصوص مدیران تصمیم ساز، گردشگری بیشتر یک جریان لوکس و تریینی محسوب می شود که پرداختن به آن نه تنها نمی تواند سودمند باشد بلکه از نگاه آنها مشکل هایی را نیز در پی داشته است.
وی در این ارتباط اظهار داشت: وجود این نگرش سبب شده فرصت های بسیاری از دست برود و بازارهای گردشگری نصیب کشورهای همسایه نظیر ترکیه شود که سالیانه معادل فروش نفت ایران از گردشگری درآمد ارزی کسب می کند. فقدان این خواست اصلی سبب شده هنوز هدف از توسعه گردشگری برای سیاستگذاران مشخص نباشد و بین بهره برداری از منافع اقتصادی آن یا سایر اهداف، مرز مشخصی ترسیم نشده است.
سقایی سابقه ی نگرش به گردشگران خارجی به عنوان جاسوس، افراد خوش گذران، عوامل تهاجم فرهنگی و ... را که در بین برخی از مسوولان وجود داشته است از دیگر عوامل کمبود سرمایه گذاری خارجی در حوزه ی گردشگری در ایران دانست.
چالش مهم دیگری که از دید کارشناسان در این زمینه وجود دارد، نبود سیاست های مشخص در قبال سرمایه گذاری خارجی در بخش های اقتصادی کشور است که گردشگری هم بخشی از آن است.
به گفته ی کارشناسان الگوهای موفقی از جذب سرمایه گذاری خارجی در جهان وجود دارد که می تواند به عنوان پیشینه ی تجربی فرایند جذب سرمایه گذاری خارجی در کشور مورد استفاده قرار گیرد، اما این الگوها همواره محل مناقشه بوده و مسوولان نتوانسته اند درباره ی بهره گیری از آنها به اجماع کلی دست یابند. از این رو گذشته از ویژگی های اختصاصی جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش های مختلف اقتصادی، هنوز در کشور ما درباره ی هستی شناختی سرمایه گذاری خارجی بحث وجود دارد.
نبود هماهنگی بین مسوولان و دستگاه های متولی گردشگری، چالش دیگری در مسیر جذب سرمایه گذاری خارجی است که عماد عزتی در ادامه ی گفت و گوی خود با ایرنا از آن به عنوان مهمترین چالش یاد کرد.
عزتی این چالش را آفت حوزه ی گردشگری نامید و افزود: مسوولان مدعی اند که شرایط سرمایه گذاری مهیا است، اما در واقع چه امتیازی به سرمایه گذار می دهیم؛ آیا فقط معافیت مالیاتی کافی است؟ آیا دادن زمین کافی است؟ امنیت سرمایه برای سرمایه گذار چه داخلی و چه خارجی در اولویت است.
وی با اشاره به پروژه ی احداث یک پارک گردشگری مانند پارک ملی آفریقای جنوبی با سرمایه گذاری شرکت هایی از لهستان و هلند در نزدیکی تهران افزود: با احداث این شهرک توریستی دو هزار شغل مستقیم و هفده هزار شغل غیر مستقیم ایجاد می شد اما متاسفانه نبود هماهنگی بین گمرک، بانک مسکن، وزارت مسکن و شهرسازی و سازمان منابع طبیعی منجر به تعطیلی پروژه و خروج سرمایه گذار خارجی از ایران شد.
مشکل بعدی در این زمینه بحث فرهنگ سازی و پذیرش سرمایه گذار خارجی از سوی بومیان محل سرمایه گذاری است.
دبیر گروه اقتصادی روزنامه ی کسب و کار در این مورد به پژوهشگر ایرنا گفت: ما چشمه های آب گرم فوق العاده ای در کنار مناطق بکر طبیعی در ایران برای جذب سرمایه گذاری خارجی داریم که این به اشتغال زایی منطقه و پیشرفت آنها نیز کمک می کند، اما متاسفانه بومیان آن منطقه حاضر به پذیرش خارجی ها نیستند و آنها را اجنبی و مزاحم زندگی خود می دانند.
به باور عماد عزتی کاغذ بازی های اداری مشکل دیگری است که در مسیر توسعه ی صنعت گردشگری و جذب سرمایه گذاری خارجی وجود دارد.
اگرچه این معضل در بیشتر بخش های اداری کشور کم و بیش وجود دارد، اما شاید در بخش گردشگری به دلیل تعدد سازمان های دخیل در این امر و لزوم هماهنگی بین آنها بیشتر شاهد آن هستیم.
عزتی در این زمینه معتقد است: بوروکراسی اداری سبب تمایل پیدانکردن سرمایه گذار خارجی می شود. در ایران اگر کسی بخواهد یک آژانس مسافرتی احداث کند، مجبور به طی کردن مراتب خاصی از ثبت نام در سایت تا رفت و آمد به سازمان میراث فرهنگی و دریافت مجوزهای گوناگون وقت گیر است؛ اما جالب اینکه تمامی این مراحل در کشور ترکیه ظرف یک روز انجام می گیرد.
این کارشناس گردشگری در ادامه افزود: مسوولان این مسایل را می دانند اما به دلیل تعدد نهادهای درگیر در این زمینه کاری از دست کسی بر نمی آید. ما نتوانستیم امنیت سرمایه ی سرمایه گذار خارجی را تضمین کنیم؛ چرا که نهاد های بسیاری در ایران هستند که در مورد گردشگری تصمیم می گیرند و نبود هماهنگی بین این نهادها به نبود تضمین سود سرمایه دار خارجی منجر می شود.
در همین چارچوب مهدی سقایی با اشاره به بوروکراسی و کاغذبازی در کشور و وجود 25 دستگاه دولتی و عمومی که به طور مستقیم و غیر مستقیم در سرنوشت صنعت گردشگری تاثیر دارند به پژوهشگر ایرنا گفت: برای راه اندازی یک بنگاه کوچک گردشگری، متقاضی سرمایه گذاری حداقل باید به 14 دستگاه مختلف مراجعه کند تا شاید به سختی بتواند به اخذ مجوز و موافقت هر کدام از این دستگاهها دست یابد. این در حالی است که به عنوان مثال در ترکیه برای هتل سازی و طرح های گردشگری، زمین رایگان به سرمایه گذار داده می شود و بخش عمده ای از فعالیت های زیربنایی توسط دولت انجام می گیرد.
*** چه باید کرد؟
ضرورت جذب سرمایه ی خارجی در بخش گردشگری ایران با توجه به مشکل های موجود در این بخش، راهکارهایی مناسب و فوری می طلبد.
همانگونه که ذکر شد، نبود فرهنگ پذیرش سرمایه گذار خارجی در مناطق مختلف ایران یکی از چالش های این حوزه است که آموزش همگانی برای فرهنگ سازی در زمینه ی پذیرش گردشگر و سرمایه گذار خارجی را می طلبد.
در این ارتباط عزتی در ادامه ی گفت و گو با ایرنا گفت: سرمایه گذار خارجی در یک منطقه احتیاج به نیروی کار آشنا به آن منطقه دارد؛ از این رو از جوانان بومی همان محل برای کار استفاده می کند که این امر در کنار اشتغال زایی برای جوانان به افزایش در آمد خانوارها در آن ناحیه نیز می انجامد.
به اعتقاد عزتی باید این فرهنگ را نهادینه کنیم که جامعه تشنه و طالب سرمایه گذار باشد و نباید نگاهی منفی به این مقوله داشت؛ زیرا سرمایه ی آن فرد باعث رونق و آبادانی منطقه خواهد شد.
ایجاد اتاق های گردشگری ایران و دیگر کشورها یکی دیگر از راهکارهای پیشنهادی کارشناسان است.
عزتی در این باره به ایرنا گفت: راه حل بسیار ساده است؛ ما باید اتاق های گردشگری را مانند اتاق های بازرگانی بین کشورها و ایران ایجاد کنیم و مسوولان میانی کشورهای خارجی را با بخش خصوصی ایران که مشغول در زمینه گردشگری هستند، پیوند دهیم. با این کار می توانیم جذب سرمایه ی فوق العاده ای داشته باشیم؛ زیرا بخش خصوصی نه تنها اصفهان و شیراز را می شناسد بلکه با شناخت از ظرفیت های ناشناخته ی گردشگری مناطق دیگر ایران می تواند مناطق بکر و گمنام ایران را به سرمایه گذار خارجی بشناساند.
به اعتقاد کارشناسان اصلاح نگرش نسبت به گردشگری و به وجود آمدن خواست واقعی برای توسعه ی صنعت گردشگری در میان مسوولان کشور یکی دیگر از راهکارهای مهم در این زمینه است.
سقایی نیز با اشاره به ایجاد خواست اصلی جهت توسعه ی گردشگری و جذب سرمایه گذاری خارجی در سطوح اول مدیران تصمیم ساز به عنوان اولین و ضروری ترین راهکار به ایرنا گفت: شناخت محصول گردشگری، الگویابی، گونه شناسی مناطق گردشگری و برآورد سرمایه گذاری مبتنی بر همین اصلاح دید است که در چارچوب مطالعات پایه و در کوتاه مدت انجام می گیرد.
با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و پررنگ شدن رویکردهای اعتدالی و عقل گرا در سیاستگذاری و امور اجرایی در کشور، می توان به ترمیم صنعت گردشگری کشور در آینده امیدوار بود.
*از: مهدی مقدر (گروه پژوهش های خبری)
پژوهش**م.م**9282**2054
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
28/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]
صفحات پیشنهادی
وسوسه سرمايهگذاري در صنعت سودآور نفت و گاز ايران براي شرکتهاي خارجي
سي سي تي وي وسوسه سرمايهگذاري در صنعت سودآور نفت و گاز ايران براي شرکتهاي خارجي خبرنگار شبکه تلويزيوني انگليسي زبان چين در گزارشي از آمريکا تصريح کرد سرمايهگذاري در صنعت سودآور نفت و گاز ايران براي شرکتهاي خارجي بسيار وسوسهانگيز است به گزارش سرويس بين الملل باشگاهنمایشگاه بین المللی فرصت های سرمایه گذاری ایران در کیش گشایش یافت
نمایشگاه بین المللی فرصت های سرمایه گذاری ایران در کیش گشایش یافت کیش- ایرنا- پنجمین نمایشگاه بین المللی فرصت های سرمایه گذاری ایران شامگاه پنجشنبه در مرکز نمایشگاه های بین المللی جزیره کیش گشایش یافت به گزارش ایرنا محسن مهرعلیزاده عضو هیات مدیره و برخی معاونان و مدیران سازمانحضور هیئتهای سرمایهگذاری خارجی در کشور/ پیام شرکتهای آمریکایی به ایران
اقتصادی اقتصاد کلان حضور هیئتهای سرمایهگذاری خارجی در کشور پیام شرکتهای آمریکایی به ایران معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت شرکت های آمریکایی و اروپایی محدودیتی برای حضور در ایران ندارند و هم اکنون ما شاهد حضور گسترده هیئت های اقتصادی کشورها هستیم به گزارش خبرنگار مهرسفر هیئت اقتصادی فرانسه به ایران با هدف شناسایی فرصتهای سرمایه گذاری در کشورمان
افخم خبر داد سفر هیئت اقتصادی فرانسه به ایران با هدف شناسایی فرصتهای سرمایه گذاری در کشورمان سخنگوی دستگاه دیپلماسی گفت سفر هیئت اقتصادی فرانسوی شورای کارفرمایان فرانسه به ایران که متشکل از صاحبان صنایع و شرکتهای این کشور در زمینههای مختلف است از تاریخ 14 لغایت 16 بهمن بااولویت های سرمایه گذاری در استان اردبیل | مرجع جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1392 11 24 – به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل مجید خدابخش افزود وجود ظرفیت ها و استعدادهای ویژه از جمله کوه سبلان جلگه ها و اراضی حاصلخیز کشاورزی و آب های گرم معدنی موهبتی برای استان است که در صورت استفاده بهتر از این فرصت ها زمینه رشد و توسعه استان اردبیلکشاوری ، گردشگری و تجارت خارجی الویت های سرمایه گذاری در استان اردبیل
استاندار اردبیل اعلام کرد کشاوری گردشگری و تجارت خارجی الویت های سرمایه گذاری در استان اردبیل اردبیل - ایرنا - استاندار اردبیل می گوید که با توجه به استعدادها و قابلیت های استثنایی منطقه بخش کشاورزی گردشگری و تجارت خارجی در اولویت سرمایه گذاری ها قرار دارد و دولت در این رادعوت از سفرا برای شرکت در نمایشگاه بین المللی فرصت های سرمایه گذاری ایران در کیش
دعوت از سفرا برای شرکت در نمایشگاه بین المللی فرصت های سرمایه گذاری ایران در کیش کیش- ایرنا- دست اندرکاران پنجمین نمایشگاه بین المللی فرصت های سرمایه گذاری ایران در کیش از سرمایه گذاران و سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران برای شرکت دراین نمایشگاه دعوت کردند مدیر اجرایی پنجمین نمایشبیش از 30 فرصت سرمایه گذاری در کیش فراروی سرمایه گذاران داخلی و خارجی است
بیش از 30 فرصت سرمایه گذاری در کیش فراروی سرمایه گذاران داخلی و خارجی است کیش- ایرنا- مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش گفت بیش از 30 فرصت سرمایه گذاری در حوزه های مختلف فرودگاهی بندرگاهی اقامتی-مسکونی و خدماتی اداری در مجموعه این شرکت فراروی سرمایه گذاران داخلی و خارجی وغول بروکراسی اداری مانع اساسی برای سرمایه گذاری در گیلان / لزوم توجه به توسعه صنعت گردشگری در شمال
استانها شمال گیلان مهر گزارش می دهد غول بروکراسی اداری مانع اساسی برای سرمایه گذاری در گیلان لزوم توجه به توسعه صنعت گردشگری در شمال رشت – خبرگزاری مهر غول بروکراسی اداری مانع اساسی برای سرمایه گذاری و توسعه صنعت گردشگری در گیلان است که باید مسئولان به این مهم توجهی ویژهنمایشگاه بین المللی فرصتهای سرمایه گذاری ایران در کیش آغاز بکار کرد
استانها جنوب هرمزگان نمایشگاه بین المللی فرصتهای سرمایه گذاری ایران در کیش آغاز بکار کرد کیش - خبرگزاری مهر پنجمین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری با حضور مهرعلیزاده عضوهیئت مدیره وجمعی از مسئولان ومدیران محلی سفیر کشور تایلند درایران و با حضور 120 شرکت سازمان و موسسه داخلیرئیس ایمیدرو تشریح کرد فرصت بخش معدن ایران برای سرمایهگذاران خارجی
رئیس ایمیدرو تشریح کردفرصت بخش معدن ایران برای سرمایهگذاران خارجیایمیدرو برای نخستین بار در بیستمین اجلاس بزرگ سرمایهگذاری معدنی در معادن آفریقا به عنوان بزرگترین رویداد معدنی جهان و با حضور 600 شرکت معدنی و صنایع معدنی در شهر کیپ تاون آفریقای جنوبی شرکت کرد به گزارش خبرگزاریرشد 2 و 5 برابري تجارت و سرمايه گذاري خارجي در ايران
معاون وزير اقتصاد اعلام کرد رشد 2 و 5 برابري تجارت و سرمايه گذاري خارجي در ايران معاون وزير اقتصاد گفت ايران جزء معدود كشورهايي است كه طي سالهاي اخير از لحاظ حجم تجارت خارجي داراي رشد دو برابر و از لحاظ جذب سرمايهگذاريهاي خارجي حدود 5 برابر رشد داشته است به گزارش گروه اهمایش فرصت های سرمایه گذاری و همکاری های تجاری ایران و ترکیه در استانبول گشایش یافت
همایش فرصت های سرمایه گذاری و همکاری های تجاری ایران و ترکیه در استانبول گشایش یافت آنکارا - ایرنا - همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و همکاری های تجاری ایران و ترکیه از امروز - سه شنبه - در استانبول آغاز شد به گزارش ایرنا در این همایش یک روزه هیاتی متشکل از فرماندار تهراسرمایه گذاری هفت هزار میلیارد ریالی در شهرک های صنعتی ایران
با افتتاح 154پروژه عمرانی و صنعتی محقق شد سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد ریالی در شهرک های صنعتی ایران تهران - ایرنا - معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران از افتتاح بیش از 154 طرح عمرانی و صنعتی در ایام مبارک دهه فجر با سرمایه گذاری هفت هزارنمایشگاه بین المللی فرصت های سرمایه گذاری ایران
نمایشگاه بین المللی فرصت های سرمایه گذاری ایران پنجمین نمایشگاه بین المللی فرصت های سرمایه گذاری ایران شامگاه پنجشنبه در جزیره کیش گشایش یافت عکس سیداحمد نجفی 1171 عکس کد خبر 2627547 تاریخ خبر 0 53 18 11 1392 نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اسرمایه گذاری خارجی در ایران از نگاه تحلیلگران غربی
سرمایه گذاری خارجی در ایران از نگاه تحلیلگران غربی تهران-ایرنا-تحلیلگران در غرب بر این نظرند که گرچه هنوز بخش زیادی از تحریم ها علیه ایران باقی مانده است اما آغاز روند تدریجی لغو تحریم ها انگیزه ی بسیار بالایی را به شرکت های اقتصادی بین المللی برای سرمایه گذاری در ایران داده استمدیر فروش شرکت بزرگ هواپیمایی آلمانی: لوفتانزا چشم انتظار از سرگیری روابط تجاری با ایران/سرمایهگذاری خارجی می
مدیر فروش شرکت بزرگ هواپیمایی آلمانی لوفتانزا چشم انتظار از سرگیری روابط تجاری با ایران سرمایهگذاری خارجی میتواند ۲۰ میلیارد دلار روانه ایران کندمدیر فروش شرکت هواپیمایی لوفتانزا آلمان گفت این شرکت برای از سرگیری همکاری با ایران در حال بررسی احتمال برداشته شدن تحریم علیه این-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها