تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بر خداوند است كه هيچ گرفتارى به زيارت من نيايد مگر آن كه او را شادمان بازگردانم و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826121649




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وسوسه سرمايه‌گذاري در صنعت سودآور نفت و گاز ايران براي شرکت‌هاي خارجي


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سي سي تي وي:
وسوسه سرمايه‌گذاري در صنعت سودآور نفت و گاز ايران براي شرکت‌هاي خارجي
خبرنگار شبکه تلويزيوني انگليسي زبان چين در گزارشي از آمريکا تصريح کرد: سرمايه‌گذاري در صنعت سودآور نفت و گاز ايران، براي شرکت‌هاي خارجي بسيار وسوسه‌انگيز است.


به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني سي سي تي وي چين ؛ مجري اين شبکه ابتدا گفت: مقامات آمريکايي از توافقنامه موقت ژنو با ايران دفاع کردند و گفتند، امضاي اين توافقنامه به معناي باز شدن درهاي ايران به روي تجارت خارجي (لغو همه تحريم‌ها) نيست. با اين حال، قانونگذاران در کنگره آمريکا به شدت نگران تردد انواع هيأت‌هاي تجاري و صنعتي بين‌المللي در ايران، به‌رغم ادامه تحريم‌هاي اين کشور، هستند.


کينگ افزود: از زماني که توافقنامه موقت ژنو در اواخر ماه گذشته (ژانويه) به اجرا درآمده است تاکنون، ايران پانصد ميليون دلار از اموالش را که قبلاً در بانک‌هاي خارجي مسدود شده بود، دريافت کرده است. اگر اين پيمان موقت شش‌ماهه، کاملاً به اجرا در آيد، انتظار مي‌رود در شش ماه آينده، ايران تا هفت ميليارد دلار از اموال مسدود شده‌اش را بازپس گيرد.


اين در حالي است که اکثريت سناتورهاي آمريکايي خواهان رأي دادن به لايحه‌اي که حاوي تحريم‌هاي بيشتر و سخت‌تر عليه ايران است، شده‌اند. سناتورهاي حامي اين لايحه مي‌گويند، اين تحريم‌ها در شرايط حاضر، به اجرا درنخواهد آمد، اما اگر ايران در هر زماني، از پايبندي به مفاد توافقنامه موقت ژنو سرپيچي کند، تحريم‌هاي جديد و سخت‌تر کنگره آمريکا، به صورت خودکار، بر ايران تحميل خواهد شد.


جيمز ئي ريسش، يکي از سناتورهاي آمريکايي گفت: شخصيت‌هاي سياسي و تجاري (خارجي) به سوي ايران هجوم آورده‌اند. اين افراد آماده بازگشت به تعامل و تجارت با ايران به صورت کاملاً معمولي (گويي هيچ تحريمي عليه ايران وجود ندارد) هستند. آنگاه وظيفه چه کسي خواهد بود که غولي را که از چراغ جادو بيرون آمده است (تحريم‌هاي لغو شده را)، دوباره به داخل آن بازگرداند؟


نيتن کينگ ضمن نمايش تصاويري از برخي از بازارها و مراکز خريدِ بسيار شلوغ و پرتحرک در تهران افزود: اخيراً يک هيأت تجاري فرانسوي به ايران سفر کرده است. پيشتر نيز سياستمداراني از ايتاليا و فنلاند از ايران ديدن کرده‌اند. حتي جک استراو، وزير امور خارجه پيشين انگليس، نيز به ايران سفر و با مقامات اين کشور ديدار و گفتگو کرده است.


از سوي ديگر، مقامات دولتي آمريکايي گفته‌اند که ما نه تنها به متحدان‌مان، بلکه به دشمنان خود نيز هشدار داده‌ايم که تجارت با ايران هنوز خارج از محدوده (غيرمجاز) است. وندي شرمن، معاون امور سياسيِ وزير خارجه آمريکا گفت، ما به کشورها و شرکت‌ها هشدار داده‌ايم که اگر در تعامل با ايران شتابزده عمل کنند، اعتبار و منافع کشورها و شرکت‌هاي خود را با ريسک و مخاطره مواجه خواهند کرد.


خبرنگار این شبکه افزود: آمريکا اخيراً چند شرکت خارجي را که در صنعت نفت ايران فعاليت و سرمايه‌گذاري کرده‌اند، تحت تحريم قرار داده است. متحدان سنتي آمريکا، مانند اسرائيل، نيز تأکيد دارند که اگر تحريم‌هاي موجود عليه ايران تقويت نشود، احتمال فروپاشي سامانه تحريم‌ها عليه ايران مي‌رود. اسرائيل نيز از تحريم‌هاي بيشتر ايران توسط کنگره آمريکا حمايت مي‌کند .


کينگ در خاتمه افزود: در حالي که اکثر شرکت‌هاي خارجي فعلا در حال محک زدن اوضاع اقتصادي و تجاري در ايران بوده و کماکان منتظر امضاي پيمان نهايي هسته‌اي توسط قدرت‌هاي جهاني و ايران هستند، ايده‌ي سرمايه‌گذاري در بازار کشوري که جمعيت آن بالغ بر هفتاد و شش ميليون نفر است و به صدها ميليارد دلار سرمايه‌گذاري فقط در ميادين نفتي و گازي خود نياز دارد، حقيقتاً بسيار وسوسه‌کننده است.


انتهای پیام /






تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن