واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بیش از 14 هزار نفر از فیلم های جشنواره فجر در کرمان دیدن کردند کرمان - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، گفت: بیش از 14 هزار نفر از فیلم های بیست و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در شهر کرمان دیدن کردند.

به گزارش ایرنا، ˈاحمد سعیدیˈ شامگاه شنبه در آیین اختتامیه بیست و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در کرمان، افزود: 20 فیلم و به صورت روزانه چهار اکران در جشنواره بین المللی فیلم فجر اکران شد.
وی اظهار کرد: سینما شهر تماشا کرمان در آستانه برگزاری جشنواره فیلم فجر به سیستم دیجیتال مجهز شد که با این کار کیفیت صدا، تصویر و کاهش هزینه محقق می شود.
وی با اشاره به این سال آینده تمامی سینماهای شهر و استان کرمان به سیستم دیجیتال مجهز خواهند شد، افزود: استان کرمان در جشنواره تئاتر فجر کشور نیز حایز رتبه های برتر شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان تصریح کرد: هم اکنون بیش از 40 گروه تئاتر در استان کرمان فعال هستند و تئاتر این استان از 26 به جایگاه یک تا سه رسیده است.
وی گفت: می طلبد مسوولان و متولیان از هنر به عنوان اساس جامعه، حمایت بیشتری داشته باشند و در بودجه ریزی و برنامه ریزی کشور توجه لازم را به بخش فرهنگ و هنر کشور داشته باشند.
وی با اشاره به جنگ نرم دشمنان، افزود: برای تقابل هر چه بهتر در عرصه جنگ نرم با دشمنان باید به جامعه فرهنگی و هنری کشور توجه ویژه ای صورت گیرد.
سعیدی در بخش دیگری از سخنان خود حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن ماه را یادآور شد و ادامه داد: مردم با حضور خود موجب شدند آنچه بیگانگان مقابل انقلاب اسلامی ایران به رخ می کشیدند و از گزینه های روی میز حرف می زدند، آنها را به زیر میز کشاند اگرچه حرف های آنها توخالی است.
وی تاکید کرد: ما معتقدیم ملت، فهیم، بصیر و ولایی ایران اسلامی ملتی نیست که با این بلوف های سیاسی تزلزلی در فکر و اندیشه آنها خطور کند و از انقلاب اسلامی خود که با خون هزاران شهید و با 35 سال استقامت به دست آمده، دست بردارند.
همچنین در این آیین از سینماگران پیشکسوت استان کرمان تجلیل شد.ک/2
7440/8154/2624
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
27/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]