محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843149628
پراهمیتترین فیلمهایی که از قافله فیلم فجر جا ماندند/ حالا نوبت «آشغالهای دوست داشتنی» است
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
پراهمیتترین فیلمهایی که از قافله فیلم فجر جا ماندند/ حالا نوبت «آشغالهای دوست داشتنی» است
نگاهی به سرنوشت فیلمهایی که طی این سالها از رقابت در جشنواره بازماندهاند، میتواند نشان میدهد رویکرد محافظه کارانه دبیران جشنواره محدود و مقطعی بودهاست به گزارش نامه نیوز، هر سال تعدادی فیلم از چرخه رقابت جشنواره فیلم فجر جا میمانند، برخی به دلیل نداشتن کیفیت و تعدادی هم به واسطه محافظهکاری برگزارکنندگان مهمترین رقابت سینمای ایران. به گزارش خبر، بحث در مورد فیلمهای گروه اول محلی از اعراب ندارد. طبیعتاً از یک جشنواره با هیأت انتخابی حرفهای توقع میرود استانداردی برای آثار جشنواره قائل شده و فیلمهایی که کیفیت مناسب ندارند قبل از ورود به این عرصه کنار روند و در جایگاه خود که احتمالاً اکران فیلمهای تجاری است قرار گیرند. اما موضوع بحثبرانگیز به فیلمهای گروه دوم مربوط میشود؛ آن دسته از فیلمهایی که باید به جشنواره بیایند زیرا چیزی از کیفیت و قابلیت کم ندارند، اما ملاحظاتی این فرصت را از آنها دریغ میکند. در این میان گاه برخی فیلمها بی سر و صدا از گردونه کنار گذاشته میشوند و تکصدای اعتراضی از گوشه و کنار به گوش میرسد و زمانی در مورد تعدادی از فیلمها سروصدای بسیاری در مطبوعات ایجاد میشود و اعتراضها بالا میگیرد. امسال در مورد دو فیلم «آشغالهای دوستداشتنی» به کارگردانی محسن امیریوسفی و «بلوک 9 خروجی 2» وضعیت به همین ترتیب است و دو فیلم برخلاف قابلیتهایشان و با وجود آنکه از سوی هیأت انتخاب مورد تأیید هستند، نمیتوانند وارد جریان جشنواره شوند، به این دلیل که نگاهی توأم با محافظهکاری مایل نیست فیلمی که ممکن است حال و هوای آن برای گروهی خوشایند نباشد، راه به مهمترین جشنواره سینمایی کشور ببرد. نگاهی به سرنوشت فیلمهایی که با همین نگاهها از رقابت در جشنواره بازماندهاند، میتواند نشان دهد که این رویکرد تا چه حد پیرو افق دیدی کوتاه و نگاهی محدود و مقطعی است.
دایره زنگی
بنا به گزارش خبرآنلاین، نخستین فیلم سینمایی پریسا بختآور، با عنوان «دایره زنگی» در بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کرد. فیلم بختآور برای نمایش در جریان جشنواره با مشکلاتی مواجه شد و با وجود آنکه برای شرکت در این رویداد سینمایی پذیرفته شده بود، اما اکرانهای آن محدود شد و درنهایت نیز فیلم راهی به نامزدی در جشنواره نبرد و نتیجه آن شد که کمدی موفق بختآور که علاوه بر کارگردانی در زمینه فیلمنامه و بازیها نیز میتوانست یکی از رقبای جدی دیگر فیلمهای حاضر در جشنواره باشد اما رویکرد و نگاه به این ترتیب بود که «دایره زنگی» در جشنواره دیده نشود و چنین هم شد. فیلم از مطرح شدن در جشنوارهای بازماند که دستانش چندان هم پر نبود و قطعاً فیلم بختآور کمتر از برخی فیلمها که در این رویداد سینمایی جایزه گرفتند نبود. به هر حال پرونده «دایره زنگی» در جشنواره فجر بسته شد، اما این پایان شروعی دیگر را به همراه داشت؛ فیلم در تهران و شهرستان روی پرده رفت و گروه گسترده تماشاگران در سالنهای سینمایی به دیدن آن نشستند. استقبال از اکران «دایره زنگی» که نوروز 1387 به نمایش عمومی درآمد در حدی بود که آن را به پرفروشترین فیلم سال بدل کرد و این به خوبی نشان داد که اگر فیلم بختآور در شرایطی سالم میتوانست با دیگر فیلمها به رقابت بپردازد، امکان آن را داشت که در جشنواره فیلم فجر نیز موردتوجه قرار گیرد. فیلمی که موضوع آن نقد آسیبهای اجتماعی و مشکلات آپارتماننشینی با رویکرد زبانی طنز بود.
مرهم
علیرضا داوودنژاد از جوانی وارد سینما شد و پای خود را به عنوان فیلمسازی که نگاهی نو به سینمای آن روزها داشت و در عین حال از جریان اصلی سینما چندان دور نبود در این عرصه محکم کرد. این کارگردان دورههای مختلفی را در روند فیلمسازی خود طی کرد و اگر اوج کارش را «نیاز» فرض کنیم بعد از آن به نسبت کارهایش روندی تکراری طی کردند تا «هوو» که به نسبت دیگر فیلمهای او در دهه 80 کمی متفاوتتر بود و چارچوب قصه و داستان محکمتر به نظر میرسید. بعد از «هوو»، داوودنژاد «تیغزن» را ساخت که پیشرفتی برای او نبود، اما بعد از این فیلم بود که رنگی تازه به سینمای خود بخشید و با «مرهم» به زبانی نو در سینمایش دست پیدا کرد. نوعی از فیلم که زبان و بیان آن دلنشین بود و تازه. تازگی در سوژه فیلم نبود؛ موضوع همان اعتیاد جوانان و اینبار هم دختری جوان بود که اتفاقاً از خانه هم متواری میشود اما قصه زمانی تازگی مییابد که مادربزرگ برای نجات دختر راهی شمال میشود. شکل رفتن مادربزرگ به شمال، همراهی او با جوانان، درک او از جوانانی که سری پرسودا دارند و بیگانه نبودن با شور و حال آنان در عین حال که یک مادربزرگ واقعی و دلسوز به نظر میرسد بیش از هر چیز فیلم داوودنژاد را دلنشین کرد. علاوه بر اینها نوع کارگردانی فیلم نیز اثر داوودنژاد را متفاوت کرد. فیلم داوودنژاد پیش از نمایش در جشنواره فیلم فجر برای تعدادی از اهالی سینما و منتقدان به نمایش درآمد و با استقبال گسترده آنان مواجه شد. منتقدان سختگیر سینما تمامقد پشت «مرهم» ایستادند و این حمایت به فیلمسازان مطرح سینمای ایران هم رسید و آنان هم از فیلم دفاع کردند اما هیچیک از اینها فرصت آن را فراهم نکرد که فیلم به جشنواره بیستونهم فجر راه پیدا کند. «مرهم» در بخش خارج از مسابقه بیستونهمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و امکان رقابت و دیدهشدن ارزشهایش از سوی داوران دریغ شد، اما مخاطبان ارزشهای فیلم را نادیده نگرفتند و «مرهم» همانطور که از سوی بزرگان سینما و نقد مورد تأیید قرار گرفت، برای تماشاگران نیز در جایگاهی ویژه قرار گرفت و فیلم در بازار سینما توانست به فروش خوبی دست پیدا کند.
زندگی خصوصی آقا و خانم میم
«زندگی خصوصی آقا و خانم میم» دومین فیلم سینمایی روحالله حجازی بعد از «در میان ابرها» بود. فیلم نخست در جشنواره فیلم فجر به نسبت نخستین فیلم فیلمساز مورد توجه قرار گرفت، اما فیلم دوم که از حضور در بخش رقابتی جشنواره سیام باز مانده بود در بخش خارج از مسابقه به نمایش درآمد. «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» روایتی از زندگی زنی است که بعد از ایجاد تغییراتی در زندگی خود، در ارتباط با همسرش با چالشهایی روبهرو میشود و گویا همین رویکرد فیلم بود که اجازه نداد بازی ابراهیم حاتمیکیا در فیلم حجازی از سوی داوران دیده شود. فیلمساز از وضعیت ایجاد شده برای فیلمش در جشنواره متعجب و ناراضی بود، اما در نهایت اینها تغییری در وضعیت فیلم به وجود نیاوردند. «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» جشنواره را با دستان خالی ترک کرد. در نهایت فیلم حجازی به نمایش عمومی درآمد و در جریان اکران از حمایتهای منتقدان بهره برد. اکران فیلم سر و صدایی هم به پا نکرد، مشکلی بر سر راه فیلم به وجود نیامد و همه اینها نشان داد که محافظهکاری از نپذیرفتن فیلم در بخش رقابتی جشنواره، هیچ ارتباطی به کیفیت فیلم نداشته و همان نگاه معطوف به دور نگه داشتن جشنواره از برخی حواشی، فیلم حجازی را از کسب جوایز و دیده شدن از سوی داوران بازداشت.
هیچ
عبدالرضا کاهانی به گفته منتقدان سینما و دوستداران سینمایش در «هیچ» به اوج کار خود رسید؛ فیلمی با دو روایت از یک موضوع که هم طنز داشت و هم تلخ بود. فیلم کاهانی در بخش خارج از مسابقه بیستوهشتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و این در حالی بود که از مهدی هاشمی تا پانتهآ بهرام و نگار جواهریان و احمد مهرانفر و تقریباً تمامی بازیگران فیلم یکی از بهترین کارهای خود را در این فیلم به نمایش گذاشتند. فیلمبرداری نیز از نکات قابل توجه آن بود و البته در رأس آن کارگردانی کاهانی. تمامی این ارزشها در نگاه سرکوبگر برگزارکنندگان جشنواره چنان در هم کوفته شد که نه «هیچ» توانست آنطور که تصور میشد دیده شود و نه کارگردان مورد تشویق و حمایت قرار گیرد. فیلم در نوروز 89 به نمایش عمومی درآمد و آب از آب تکان نخورد.
حالا نوبت امیریوسفی و امینی است
امسال گردونه جشنواره چرخیده و نوبت به علیرضا امینی و محسن امیریوسفی رسیده تا از به نمایش درنیامدن فیلمشان در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر ناراضی و اندوهگین باشند. فیلم آنان از سوی کسانی که دیده شده دارای ارزشهایی است که میتواند به بخش رقابتی جشنواره راه پیدا کند، این موضوع از سوی هیأت انتخاب جشنواره هم تأیید شده و آنان هم دو فیلم را در فهرست رزرو قرار دادهاند، اما بههرحال تصور میشود عزمی جدی وجود دارد که فیلم این دو فیلمساز نتوانند در جشنواره به نمایش درآیند. مروری که بر فیلمهای جامانده از بخش رقابتی جشنواره فیلم فجر صورت گرفت نشان داد که محدود کردن در جشنواره ارتباطی به واکنش مخاطبان نداشته و تماشاگران از فیلمی که جشنواره آن را به بخش رقابتی راه نمیدهد استقبال میکنند و اتفاقاً منتقدان نیز اغلب این فیلمها را تحسین کردهاند. البته وضعیت دو فیلم «آشغالهای دوستداشتنی» و «بلوک 9 خروجی2» غمانگیزتر از فیلمهای یاد شده است و این فیلمها اصلاً امکان تک نمایش هم در جشنواره نخواهند داشت.
1392/10/30
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]
صفحات پیشنهادی
دبیر جشنواره فیلم فجر:«آشغال های دوست داشتنی» را فعلا نشان نمی دهیم
تاریخ انتشار 16 بهمن 1392 ساعت 15 10 | شماره خبر 1372278355964153697 علیرضا رضاداد تاکید کرد که فعلا برنامهای برای نمایش آشغالهای دوست داشتنی در برج میلاد نداریم دبیر سی و دومین جشنواره فیلم فجر دربارهی درخواستهایی مبنی بر نمایش یک سانس آشغالهای دوسنظر ایوبی دربارهی فیلم «آشغالهای دوست داشتنی»
نظر ایوبی دربارهی فیلم آشغالهای دوست داشتنی رییس سازمان سینمایی وزارت ارشاد گفت حضور فیلمهای معرفی شده برای شرکت در جشنوارهی فجر تنها به نظر و رای هیأت انتخاب بستگی دارد و با نظر سازمان سینمایی هیچ فیلمی کنار گذاشته نمیشود به گزارش نامه نیوز حجتالله ایوبی در پاسخ به اینکهفیلمهایی که ساخته شدند،فیلمهایی که ساخته نشدند 10نکته درباره سی و دومین جشنواره فیلم فجر
فیلمهایی که ساخته شدند فیلمهایی که ساخته نشدند10نکته درباره سی و دومین جشنواره فیلم فجرحاصل جشنوارهای که دیدیم اکران ناامید کننده ای را در سال آینده پیش رو دارد بعید است که بیشتر از پنج فیلم در گیشه سال آینده به فروش قابل توجهی دست یابند یا حداقل به سود برسند خبرگزاری فارسیعنی آقای حاتمیکیا «آشغالهای دوستداشتنی» را هم دیده؟/ حاشیهنگاریهای جشنواره
یعنی آقای حاتمیکیا آشغالهای دوستداشتنی را هم دیده حاشیهنگاریهای جشنواره فرهنگ > سینما - حمایت ابراهیم حاتمیکیا از فیلم شیار 143 حاشیه پررنگ بود پنجمین روز جشنواره فیلم فجر بود الهه خسروییگانه از قرمزی فرشی که روبروی در ورودی سالن همایش های برج میلفیلمهای جشنواره بین المللی فیلم فجر طی 60 نوبت در مشهد اکران می شوند
فیلمهای جشنواره بین المللی فیلم فجر طی 60 نوبت در مشهد اکران می شوند مشهد - ایرنا - معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت 20 فیلم در یازدهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر در مجموع طی 60 نوبت در مشهد اکران می شوند سید حمید طباطبایی روز یکشنبه طترانه علیدوستی و هنگامه قاضیانی در نخستین روز جشنواره فیلم فجر + تصاویر
ترانه علیدوستی و هنگامه قاضیانی در نخستین روز جشنواره فیلم فجر تصاویردر اولین روز جشنواره فیلم فجر 92 نشست فیلم زندگی مشترک آقای محمودی و بانو برگزار شد کل کلهای ترانه علیدوستی با پیمان قاسمخانی از نکات جالب این نشست بود ترانه علیدوستی در این سیدروح الله حجازی کارگردان ف«آشغالهای دوست داشتنی» دیپلم افتخار گرفت / صدا و سیما مراسم را قطع کرد
آشغالهای دوست داشتنی دیپلم افتخار گرفت صدا و سیما مراسم را قطع کرد فرهنگ > سینما - برنده دیپلم افتخار چهره پردازی جشنواره فیلم فجر جایزه خود را به محسن امیر یوسفی کارگردان فیلم آشغالهای دوست داشتنی اهدا کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین دیپلم افتخار چهره پردازی«آشغالهای دوست داشتنی» قطعا در جشنواره فجر اکران نمیشود
فرهنگ و هنر سینمای ایران پاسخ قائم مقام فیلم فجر به برخی خبرها آشغالهای دوست داشتنی قطعا در جشنواره فجر اکران نمیشود قائم مقام دبیر سیودومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر گفت فیلم سینمایی آشغالهای دوست داشتنی به کارگردانی محسن امیریوسفی در جشنواره فیلم فجر اکران نمیشودتوضیح دبیر جشنوارهی فیلم فجر دربارهی «آشغالهای دوست داشتنی»
توضیح دبیر جشنوارهی فیلم فجر دربارهی آشغالهای دوست داشتنی دبیر جشنوارهی فیلم فجر دربارهی آخرین وضعیت نمایش آشغالهای دوست داشتنی توضیحات کوتاهی داد به گزارش نامه نیوز علیرضا رضاداد در خصوص نمایش فیلم آشغالهای دوست داشتنی امیر یوسفی برای هیات انتخاب جشنوارهی فیلم فجر به افالگوشهای جشنواره فیلم فجر / رقابت «قصهها» با «خط ویژه» در آرای مردمی
فالگوشهای جشنواره فیلم فجر رقابت قصهها با خط ویژه در آرای مردمی فرهنگ > سینما - فیلم سینمایی قصهها به کارگردانی رخشان بنی اعتماد و خط ویژه به کارگردانی مصطفی کیایی در دونیم روز از جشنواره فیلم فجر بالاترین آرای مردمی جشنواره را به خود اختصاص دادند به گحاشیه ای کوتاه بر یک اثر موفق دفاع مقدس در جشنواره فیلم فجر
حاشیه ای کوتاه بر یک اثر موفق دفاع مقدس در جشنواره فیلم فجر تهران - ایرنا - فیلم شیار 143 در پنجمین روز سی و دومین جشنواره بین المللی فجر با استقبال تماشاگران مواجه شده و تحسین آنها را در پی داشت به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا این فیلم عصر امروز سه شنبه در سالن همایش های برج مفیلمی که دوبار در سینمای اهالی رسانه تشویق شد / حاشیههای جشنواره فیلم فجر
فیلمی که دوبار در سینمای اهالی رسانه تشویق شد حاشیههای جشنواره فیلم فجر فرهنگ > ادبیات - فیلم سینمایی شیار 143 نخستین فیلم جشنواره سی و دوم فیلم فجر بود که دوبار در سینمای اهالی رسانه مورد تشویق قرار گرفت به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین این فیلم که هیات انتخاب جشنآغاز اکران فیلم های جشنواره فجر در سینما ستاره شهر بندرعباس
آغاز اکران فیلم های جشنواره فجر در سینما ستاره شهر بندرعباس بندرعباس- ایرنا- معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان از آغاز اکران فیلم های جشنواره فجر در سینما ستاره شهر بندرعباس خبر داد به گزارش خبرنگار ایرنا مهدی نیرومند روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران باجشنواره فیلم فجر در آخرین روز به طبقه حساس رسید
جشنواره فیلم فجر در آخرین روز به طبقه حساس رسید فیلم طبقه حساس به کارگردانی کمال تبریزی در آخرین روز جشنواره نمایش داده میشود به گزارش خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران آخرین روز از سی و دومین جشنواره فیلم فجر در روز دوشنبه 21 بهمن ماه ساعت 10 فیلم طبقه حساس به کارگردامحمدرضا عارف در کاخ جشنواره فیلم فجر
محمدرضا عارف در کاخ جشنواره فیلم فجر تهران- ایرنا- محمدرضا عارف از نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از برج میلاد به عنوان کاخ سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر و محل اکران آثار جشنواره برای هنرمندان و رسانه ها دیدن کرد به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا وی در بازدیدجشنواره بین المللی فیلم فجر به دنبال اعتلای فرهنگ جهانی است
جشنواره بین المللی فیلم فجر به دنبال اعتلای فرهنگ جهانی است تهران- ایرنا- دبیر سی و دومین جشنواره فیلم فجر گفت که این جشنواره مانند انقلاب اسلامی به دنبال ایفای نقش بیشتری دراعتلای فرهنگ جهانی است به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا علیرضا رضا داد سه شنبه شب در مراسم پایانی بخش بیننامزدهای جشنواره 32 فیلم فجر معرفی شدند
نامزدهای جشنواره 32 فیلم فجر معرفی شدند دبیرخانه جشنواره سی و دوم فیلم فجر اسامی نامزدهای این جشنواره را اعلام کرد که در این فهرست نام چ رستاخیز شیار 143 قصهها و آذر شهدخت پرویز و دیگران به عنوان نامزدهای بهترین فیلم دیده میشود با نزدیک شدن به روز آخر جشنواره سی-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها