پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851926061
عشایرخسته از کوچ ، خواهان ریشه درخاک
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
عشایرخسته از کوچ ، خواهان ریشه درخاک بوشهر- ایرنا- آنگونه که قائم مقام سازمان امور عشایر کشور می گوید مشکلات زیاد کوچ روی باعث شده تا 70 درصد جمعیت عشایر کوچنده ایران خواهان استقرار دائم در زیست بوم ها در قالب طرح های اسکان عشایر باشند.
براساس آمار موجود جمعیت عشایری کشور یک میلیون و 200 هزار نفر در قالب 220 هزار خانوار است که تاکنون 76 هزار خانوار از جمعیت عشایری کشور در طرح اسکان به صورت دایمی یکجانشین شده اند.
بسته شدن برخی از ایل راه ها، مشکلات حمل و نقل، فقر مراتع، دست اندازی روستاییان به محدوده های مراتع عشایری، حوادث و سوانح جاده ای و طبیعی، مسایل آموزشی و بهداشتی و دسترسی به امکانات رفاهی و زیر بنایی در زیست بوم های اسکان عشایری باعث شده تا عشایر یکجانشینی را بر کوچ ترجیح دهند.
نقش عشایر و حضورآنان درحفاظت از مرزها در دوران گذشته و تامین بخشی از نیاز شهرنشینان بی همتاست، این افراد براساس فصل های سال و نیازهای زندگی شان طبق رسومی که در زمان های قدیم متداول بوده میان ییلاق و قشلاق حرکتی دایمی دارند.
با این وجود مشکلات متنوعی که امروز با توسعه شهرنشینی برای عشایر به وجود آمده باعث شده این افراد تمایل بیشتری به اسکان دایم و یکجا نشینی داشته باشند.
یکی از عشایر کوچ رو منطقه گندم کار بخش ارم دشتستان استان بوشهراز تیره دغانلو گفت: فقر مراتع، دست یافتن روستاییان به مراتع و محدوده های عشایری، حوادث و سوانح طبیعی از جمله خشکسالی، سیل و تصادف های جاده ای حین کوچ از مهم ترین مشکلات عشایر کوچ رو است.
کرامت بازیاری افزود: این مشکلات باعث شده امروز عشایر ضمن درخواست تامین زیرساخت های لازم و زیربنایی در زیست بوم های عشایری تمایل به اسکان و یکجا نشینی داشته باشند.
یکی دیگر از عشایر کوچ رو منطقه گندم کار نیز گفت: تبدیل راه های عبور ایل به جاده های اصلی سبب شده از آزاد راه ها و یا مسیرهای سخت گذر عبور کنیم که در این گذر از مسیرها علاوه بر این که جان خودمان به خطر می افتد دام هایمان هم تلف می شوند.
کرامت مرادی افزود: گسترش شهرسازی و واگذاری مسیرهای عبور ایل به بخش های صنعتی و کشاورزی باعث بسته شدن محل های عبور ایل یا همان ایل راه ها شده است که عشایر ناچارند جاده ها را برای عبورخود انتخاب کنند ویا به سراغ مسیرهای دیگر که بیشتر سخت گذر است، بروند.
وی بیان کرد: افزایش اطراق گاه ها در مسیر کوچ، ایجاد پایگاه های مشخص برای عبور ایل، اعلام زمان و رعایت تقویم کوچ به وسیله عشایر کوچ رو از راه های کاهش مشکلات کوچ عشایر است.
این فرد از عشایر کوچنده گفت: در سال جاری 12 کیلومتر راه دسترسی عشایری در این مناطق طراحی و احداث شده است ولی نیاز به ساماندهی مستمر دارد.
پیران رزمجو از عشایر اسکان یافته در منطقه چهوک دشتستان نیز گفت: رونق اقتصادی، تولیدی، کشاورزی، ارایه آموزش های ترویجی، مهارتی و بهداشتی از مهمترین اقدامات دولت به مردم عشایر اسکان یافته در منطقه چهوک در سال های اخیر است و این روند همچنان ادامه دارد.
نعمت الله حاتمی یکی دیگر از عشایراسکان یافته در منطقه بوشکان دشتستان نیز گفت: در سالهای 67 تا 74 از استان بوشهر به استان فارس به عنوان عشایر کوچ رو ییلاق و قشلاق می کردیم.
وی افزود: در سال 74 همزمان با اجرای طرح اسکان عشایر و احداث زیربناهای لازم از جمله آب، برق، راه، مخابرات، آموزش و امکانات رفاهی خانواده در منطقه ایل شهر که به وسیله دولت طراحی شده بود، اسکان دائم یافتم.
وی بیان کرد: هم اینک نزدیک به 150 خانوار عشایری در این منطقه اسکان یافته اندو علاوه بر رونق کسب و کار زمینه تحصیل و آموزش فرزندانمان نیز مهیا شده است.
حاتمی گفت: رونق اقتصادی، اشتغال و کشاورزی از اهداف طرح اسکان دائم عشایر است که براین اساس پارسال عشایر منطقه بوشکان از درآمد حاصل از کشاورزی خود راضی بودند.
علی نعمتی یکی دیگر از عشایر منطقه بوشکان گفت: امروزکمبود علوفه با توجه به خشکسالی های پی در پی و جابجایی دام ها با ماشین از جمله مهمترین مشکلات عشایر کوج رو است.
قائم مقام سازمان امور عشایر کشور که به بوشهر سفر کرده بود، گفت: در بودجه سال 93 اعتبار مصوب شده حوزه عشایری در مجموع 500 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی مصوب و پیش بینی شده است.
میرولی صفرزاده با بیان این که این اعتبارات بیشتر برای زیرساخت های اسکان عشایر هزینه می شود، اضافه کرد: از ابتدای برنامه اسکان عشایر در سال 1374 تاکنون حدود 76هزار خانوار عشایری در کشور اسکان دایمی پیدا کرده اند.
وی گفت : بیش از 70 درصد از جمعیت عشایری کشور تمایل به اسکان دایم دارند و ساماندهی زندگی عشایر و پرداختن به طرح اسکان دایم عشایر از مهمترین برنامه های این سازمان است.
صفرزاده اظهارکرد: براساس افق چشم انداز 1404 نظام جمهوری اسلامی برنامه ای برای کوچ و اسکان دایم عشایر در کشور برای هر استان تنظیم شده است.
وی اضافه کرد: اسکان دایم عشایر در مناطق مستعد از لحاظ آب و خاک که زمینه گرفتن مجوز آب نیز فراهم شود به شرط این که خود عشایر نیز بخواهند انجام می شود.
صفرزاده بیان کرد: در بحث اسکان دائم ابتدا باید زیربناهای اشتغال، تولید، درآمد و خدمات زیربنایی به عشایر ارایه شود و بعد آنان برای خود در مناطق مشخص شده ساختمان بسازند.
قائم مقام سازمان امور عشایر کشور گفت: چهار هزار میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق توسعه ملی در بودجه سال 93 برای تولید زنجیره گوشت قرمز دام عشایر کشور با هدف حمایت از تولید گوشت و بالا بردن درآمد عشایر کشور اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: این میزان اعتبار از طریق صندوق عشایری و به صورت تسهیلات ارزان قیمت با حمایت دولت و مجلس شورای اسلامی در اختیار شرکت تعاونی عشایری قرار می گیرد تا به عشایر پرداخت شود.
وی ادامه داد: عشایر از طریق این تسهیلات ارزان قیمت دام قابل پروار خود را پروار می کنند و پس از رسیدن به وزن مناسب از طریق تشکل های عشایری وارد بازار و مجموعه های کشتار دام می کنند.
صفرزاده افزود: در صورت اجرای کامل طرح علاوه بر پروراربندی پنج میلیون راس دام عشایر، سالانه حدود 90 هزار تن گوشت به تولید گوشت عشایر کشور اضافه می شود.
وی گفت: عشایر کشور یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت در قالب 220 هزار خانوار است که 28 درصد از دام سبک و چهار درصد از دام سنگین، 38درصد از مراتع و پنج درصد از کل تولیدات محصولات کشاورزی کشور را برعهده دارند.
صفرزاده اضافه کرد: برای حمایت های بیشتر از عشایر و ساماندهی آنها امسال 600 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده که تا کنون 15 درصد آن اختصاص یافته است.
مدیر کل امور عشایر استان بوشهر نیز گفت: در استان بوشهر پنج هزار و 300 خانوار با 30 هزار نفر عشایر در شهرستان های دشتستان، دشتی، تنگستان، دیر، جم و دیلم حضور دارند.
علی ابراهیمی افزود: تولید سالانه شش هزارو 500 تن گوشت قرمز، 14 هزار تن سایرفرآورده های دامی، 30 هزار متر مربع انواع دست بافت ها، 12 هزار تن محصولات باغی و زراعی ماحصل تلاش عشایر و تولید این قشر زحمتکش استان است.
وی اظهار کرد: عمده نیازمندی های عشایر استان بوشهر بحث اسکان، برخورداری از راه های دسترسی مناسب، امکانات رفاهی، بهداشتی و آموزشی است.
وی در باره اسکان عشایر درسطح استان بوشهرگفت: تاکنون نزدیک به یکهزار و 700 خانوار در استان بوشهر اسکان پیدا کرده اند و این روال تا برخورداری حداکثر عشایر از امکانات ساماندهی و اسکان متناسب با اعتبارات سنواتی و برنامه ای ادامه خواهد داشت.
ابراهیمی بیان کرد: در سال جاری مجموع اعتبارات استانی و ملی امور عشایر استان بوشهر 32 میلیارد ریال مصوب بوده است که تاکنون مبلغ هفت میلیارد ریال آن اختصاص یافته است.
رییس امورعشایر شهرستان دشتستان نیز گفت: 80 درصد جمعیت عشایر استان بوشهر که معادل سه هزار و 200 خانوار با جمعیت 22 هزار نفر را عشایر دشتستان تشکیل می دهند.
اسفندیار محمدی افزود: دارا بودن 600 هزار راس دام عشایر دشتستان یکی از مهمترین توانمندی های بالقوه عشایر این شهرستان است.
وی تأمین علوفه، توجه بیشتر به ساماندهی راه های عشایری، اشتغال، توسعه آموزش های ترویجی، مهارتی و حرفه ای را از مهمترین درخواست ها و مشکلات عشایر کوچ رو عونان کرد.
محمدی بیان کرد: در دشتستان یک کانون اسکان هدایت شده دائمی به نام ایل شهر به وسیله دولت از سال 74 احداث وبا تامین امکانات زیرساختی و رفاهی زمینه اسکان عشایر در این منطقه فراهم شده است.
وی اضافه کرد: این منطقه امروز با کد روستایی مستقل دارای 150 خانوار عشایری است و قابلیت پوشش 360 خانوار برای اسکان در این منطقه نیز پیش بینی شده است.
وی بیان کرد: در شهرستان دشتستان 18 منطقه اسکان یافته عشایری خودجوش وجود دارد.
محمدی گفت: عشایر کوچ رو منطقه دشتستان تابستان ها به استان های فارس و اصفهان کوچ می کنند واسکان دائم یکی از درخواست های مهم آنهاست. ک/4
7213/539 /675
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
26/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
عشایر، خسته ازکوچ، خواهان ریشه درخاک
عشایر خسته ازکوچ خواهان ریشه درخاک بوشهر- ایرنا- مشکلات زیاد کوچ روی باعث شده تا 70 درصد جمعیت عشایر کوچنده ایران خواهان استقرار دایم در زیست بوم ها در قالب طرح های اسکان عشایر باشند به گزارش ایرنا بسته شدن برخی از ایل راه ها مشکلات حمل و نقل فقر مراتع دست اندازی روستاییاندر ادامه بررسی بودجه تصویب شد مشارکت دولت با متقاضیان برای نصب نیروگاههای کوچک و پیشگرمکنهای خورشیدی
در ادامه بررسی بودجه تصویب شدمشارکت دولت با متقاضیان برای نصب نیروگاههای کوچک و پیشگرمکنهای خورشیدیبا مصوبه مجلس در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه ۹۳ دولت مجاز شد در سال آینده با مشارکت 50 درصدی نیروگاههای کوچک و پیشگرمکنهای خورشیدی را با همکاری متقاضیان نصب کنند به گزچکیده اخبار امروز اقتصادی مشکلات اولین طرح کوچک اقتصادی دولت/لزوم رشد خدمات با شناورسازی قیمت بلیت هواپیما
چکیده اخبار امروز اقتصادی خبرگزاری فارسمشکلات اولین طرح کوچک اقتصادی دولت لزوم رشد خدمات با شناورسازی قیمت بلیت هواپیماآغاز توزیع سبد کالا از امروز و نارضایتی مردم از نحوه توزیع مذاکره مجلس با دولت برای حل مشکلات سبد کالا بانک کشاورزی عاملیت انتقال بخشی از 4 2 میلیارد دلار ماتشکیل کارگروه تخصصی برای ریشهکنی آفت مگس زیتون
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۱۱ رییس سازمان حفظ نباتات کشور گفت تشکیل و تقویت کارگروه تخصصی زیتون نقش بسزایی در برنامه ریزی ریشه کنی آفت مگس زیتون دارد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قزوین باغستانی در جلسهای که با حضور روسای سازمانهای جهاد کشاورزی استانهتکمیل 17 طرح کوچک تامین آب کشور/ سد تاریک آماده بهرهبرداری شد
اقتصادی انرژی تکمیل 17 طرح کوچک تامین آب کشور سد تاریک آماده بهرهبرداری شد مشاور وزیر نیرو از افتتاح 18 طرح آبی کشور در دهه فجر امسال خبر داد و گفت 17 طرح کوچک تامین آب یک پروژه اضطراری آبرسانی و تونل انتقال آب به زاینده رود از جمله این طرح ها است به گزارش خبرنگار مهر محمجلالی: حماسهاقتصادی در گرو ریشهکنی فساد
جلالی حماسهاقتصادی در گرو ریشهکنی فساد رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تاکید کرد اگر فساد اداری اقتصادی و اجتماعی را ریشه کن کنیم حماسه اقتصادی به نحو مطلوبی محقق می شود کد خبر ۳۷۸۶۳۹ تاریخ انتشار ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰ ۰۹ - 14 February 2014 رییس مرکز پژوهش های مجلس شوراتفاوت های بابک زنجانی با سرمایه داران ریشه دار ایرانی/ آنها که تولید می کنند، آنها که دلال شده اند
تفاوت های بابک زنجانی با سرمایه داران ریشه دار ایرانی آنها که تولید می کنند آنها که دلال شده اند اقتصاد > اقتصاد کلان - این روزها مهمترین پرسش پیش روی تحلیلگران رفتار شناسی اقتصاد ایران به تفاوت های بابک زنجانی با سرمایه داران با ریشه ایرانی مربوط است به گزارش خبربهره برداری از نخستین نیروگاه مقیاس کوچک در شهرستان سپیدان فارس
بهره برداری از نخستین نیروگاه مقیاس کوچک در شهرستان سپیدان فارس شیراز - ایرنا بهره برداری از اولین نیروگاه مولد مقیاس کوچک که با سرمایه گذاری بخش خصوصی و با همکاری شرکت توزیع نیروی برق شیراز در شهرستان سپیدان ایجاد شده است طی مراسمی آغاز شد به گزارش خبرنگار ایرنا این مولدایران خواهان دریافت طلب نفتی خود از هند شد
ایران خواهان دریافت طلب نفتی خود از هند شد تهران – ایرنا - خبرگزاری رویترز به نقل از منابع هندی اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران در چارچوب توافق هسته ای ژنو یک میلیارد و ٥٠٠ میلیون دلار طلب نفتی خود از دهلی نو را مطالبه کرده است به گزارش ایرنا از این خبرگزاری منابع هندی مطلع اکوچ زودهنگام عشایر برای ورود دام به مراتع استان لرستان، تخلف محسوب می شود
کوچ زودهنگام عشایر برای ورود دام به مراتع استان لرستان تخلف محسوب می شود خرم آباد - ایرنا - مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان گفت کوچ زودهنگام عشایر به مراتع و یا داشتن دام مازاد براساس پروانه چرای دام تخلف محسوب شده و متخلفان تحت پیگرد قانونی و قضایی قرار می گیرندکوچکترین حقی از کارگران چادرملو تضییع نخواهد شد
فرماندار اردکان کوچکترین حقی از کارگران چادرملو تضییع نخواهد شد یزد - ایرنا- فرماندار اردکان گفت کوچکترین حقی از کارگران شرکت صنعتی ومعدنی چادرملوی این شهرستان تضییع نخواهد شد احمد کمالی روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا با توضیح مختصر پیرامون روند پیگیری قانونی برانماینده قم درمجلس: آبگیری سد کوچری ضروری است
نماینده قم درمجلس آبگیری سد کوچری ضروری است قم - نماینده قم درمجلس شورای اسلامی گفت درصورتی که سد کوچری طی دوماه آینده آبگیری نشود تابستان سال آینده در زمینه تامین آب قم با مشکل روبرو می شویم به گزارش ایرنا احمد امیرآبادی فراهانی عصر پنج شنبه درجلسه شورای اداری قم ابرازپیام مدیر عامل در چهل و ششمین سالروز تاسیس بورس تهران بورس تهران زمینه مشارکت پسانداز کوچک مردم و تجهیز منابع
پیام مدیر عامل در چهل و ششمین سالروز تاسیس بورس تهرانبورس تهران زمینه مشارکت پسانداز کوچک مردم و تجهیز منابع را فراهم کردمدیر عامل بورس اوراق بهادار تهران در سالروز تاسیس بورس گفت بورس در راستای مشارکت مردم با پساندازهای کوچک در فرآیند اقتصاد و تجهیز منابع برای بنگاهها شفافتوسعه بنگاههاي کوچک و متوسط، نقشه عبور از دوره گذار اقتصادي
توسعه بنگاههاي کوچک و متوسط نقشه عبور از دوره گذار اقتصادي مديرعامل بانک تجارت در نخستين کنفرانس ملي توسعه مديريت پولي و بانکي بر جايگاه بانکها درتامين مالي بنگاه هاي کوچک و متوسط SME تاکيد کرد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي بانک تجارت فلاحپتروخواری یا رانت شیمی؟/ریشه های اولین رویارویی دولت و کاسبان تحریم
پتروخواری یا رانت شیمی ریشه های اولین رویارویی دولت و کاسبان تحریم اقتصاد > انرژی - رایزنی های برخی فعالان صنعت پتروشیمی با اعضای متنفذ شورای نگهبان برای رد مصوبه بودجه ای مجلس آغاز شد احمد کشاورز برخی پتروشیمی های گازی عادت کرده بودند که خوراک ارزان از دولت بگیرنطرح برق یاران کوچک در مهدها و مراکز پیش دبستانی یزد آغاز شد
طرح برق یاران کوچک در مهدها و مراکز پیش دبستانی یزد آغاز شد یزد- ایرنا- رییس گروه مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از آغاز طرح برق یاران کوچک در مهدکودک ها و مراکز پیش دبستانی شهرستان یزد خبر داد به گزارش روز دوشنبه ایرنا از دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استاننخستین چغندرقند مقاوم به پوسیدگی ریشه در همدان تولید شد
نخستین چغندرقند مقاوم به پوسیدگی ریشه در همدان تولید شد همدان-ایرنا-عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان گفت برای نخستین بار در کشور تولید چغندرقند مقاوم به پوسیدگی ریشه در این استان تولید شد حسن ابراهیمی کولایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا-