واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون شرکت ملی پتروشیمی ایران: تعیین نرخ خوراک باهدف توسعه صنعت پتروشیمی / شیوه خصوصی سازی پتروشیمی ها اشتباه بود تهران - ایرنا - معاون مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بابیان آنکه شیوه خصوصی سازی واحدهای پتروشیمی اشتباه بود، گفت: قیمت خوراک در بودجه سال 1393با دیدگاه توسعه صنعت پتروشیمی و نه ایجاد رانت تعیین و ابلاغ شود تا روند رونق و گسترش پتروشیمی با استواری ادامه پیدا کند.
به گزارش ایرنا، محمدحسن پیوندی با بیان اینکه موضوع قیمت گذاری خوراک پتروشیمی ها نباید رسانه ای شود، افزود: شرکت های پتروشیمی وارد بورس شده اند و مردم عادی نیز سهامدار آن هستند و مصاحبه هایی که در این رابطه انجام می شود به شکل مستقیم روی سهام مردم تاثیر می گذارد و نوعی اضطراب در آنها ایجاد می کند.
وی با تاکید بر ضرورت اصلاح قانون هدفمندی یارانه ها در مقوله قیمت خوراک پتروشیمی ها، اظهار داشت: 65 درصد سبد صادراتی خلیج فارس به مدت 10 سال برای قیمت خوراک پتروشیمی ها در نظر گرفته شده اما باید توجه داشت که نه سبد صادراتی در خلیج فارس وجود دارد و نه 35 درصد تخفیف، عدد معقولی است.
معاون مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: بازه زمانی 10 ساله که در نظر گرفته شده فرصتی را برای رانت خواری فراهم می کند.
پیوندی خاطرنشان کرد: قیمت خوراک در بودجه سال 1393با دیدگاه توسعه صنعت پتروشیمی و نه رانت تعیین و ابلاغ شود تا روند رونق و توسعه پتروشیمی با استواری ادامه پیدا کند.
وی افزود: باید قیمت خوراک مورد تحلیل صحیح و دقیق قرار گیرد و با ارائه گزارشی به تصمیم گیران در رابطه با عواقب نرخ بالا و غیرمنطقی خوراک، توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی شرایط طوری فراهم شود که بخش خصوصی مشتاق به سرمایه گذاری و توسعه صنعت پتروشیمی باشد.
معاون مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با انتقاد از روند خصوصی سازی صنایع پتروشیمی، گفت: در جریان خصوصی سازی صنایع پتروشیمی بدون توجه به همه جوانب این مساله، حلقه های این صنعت را قطع کردند.
پیوندی با بیان اینکه در روند خصوصی سازی صنعت پتروشیمی بد عمل شد، اضافه کرد: قطع کردن حلقه پتروشیمی ها، مشکلات زیادی را برای شرکت ها و این صنعت ایجاد کرد.
وی خاطرنشان کرد: صنعت پتروشیمی باید به صورت یکپارچه در سازمان بورس عرضه شود و سهام آن نیز در اختیار 70 میلیون ایرانی قرار گیرد.
معاون مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: در صورت اتخاذ این رویکرد، انسجام صنعت پتروشیمی حفظ شده و فقط کارخانه و تاسیسات فروخته نمی شد بلکه ساختار مدیریت دولتی به بخش خصوصی منتقل می شد.
وی اضافه کرد: به عنوان مثال در جریان خصوصی سازی، واحد پلی پروپیلن که بر صنایع داخلی بسیار تاثیرگذار بوده و محصولات آن مشتریان زیادی در بخش تولید موکت، فرش ماشینی و قطع سازان دارد را بخش خصوصی با سرعت جذب کرد؛ اما هیچ سرمایه گذاری سراغ واحدهای آروماتیک نرفت.
اقتصام(2)2022**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
21/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]