واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اصغر فرهادی: فیلم سازی در ایران را قلبا دوست دارم تهران - ایرنا - اصغرفرهای برنده اسکار 2012 می گوید : خیلی دلم می خواهد فیلم بعدی ام در ایران باشد اما قراردادی برای کارگردانی یک اثر سینمایی از قبل دارم که خارج از کشور است و تلاش من این است که بین شروع آن کار در ایران فیلم بسازم که البته بعید است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا ، اصغر فرهادی شنبه شب با حضور در برج میلاد محل نمایش آثار فیلم فجر برای خبرنگاران و هنرمندان به رسانه ها گفت : فیلمسازی ام را به داخل و خارج از ایران تقسیم نمی کنم هر قصه ای را که دوست داشتم می سازم البته میل قلبی ام این است که اینجا کار کنم.
فرهادی درباره ساخت فیلم بعدی اش در ایران نیز توضیح داد: تصور می کنم ناچارم فیلم بعدی ام را بیرون از ایران کار کنم و بعد به ایران می آیم.
وی که برای تماشای فیلم خانه پدری به کارگردانی کیانوش عیاری به این محل آمده بود ، گفت: من در جشنواره نبودم و به دلیل گرفتاری های کاری فقط یک روز در بازار فیلم حضور یافتم که آنهم زمان کوتاهی را شامل می شد و در این مدت فقط توانستم خانه پدری را ببینم.
فرهادی در بخش دیگری از این گفت وگوی رسانه ای گفت : حضور نسل های مختلف کارگردانی در سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر از ویژگی های این رویداد سینمایی است.
وی درباره فیلم های جشنواره این گونه گفت :ˈ ترجیح می دهم راجع به فیلم های حاضر در جشنواره چیزی نشنوم زیرا این مهم موجب پیشداوری درباره آثار می شود.
کارگردان فیلم سینمایی جدایی نادر از سیمین سپس عنوان کرد: بعد از فضای سخت و بسته ای که وجود داشت حالا شوق و شور جدیدی به سینما آمده و این حال و هوا بیشتر در نزد سینماگران دیده می شود اما در فیلم ها به دلیل اینکه در سال های اخیر ساخته شده شاید این حس وجود نداشته باشد.
وی درپاسخ به این پرسش که برخی آثار سی و دومین جشنواره فیلم فجر برگرفته از آثار اوست ، گفت: من آن فیلم ها را ندیدم اما نباید هر فیلمی که قصه گو است یا معما یا درام دارد را به این موضوع متهم کرد. من این آثار را ندیدم از این رو نمی توانم بگویم این آثار به فیلم هایم چقدر نزدیک است اما به نظرم این رویکرد پیش داروی و بی انصافی است .
کارگردان فیلم سینمایی گذشته درباره اعتراضات تماشاگران در برج میلاد به برخی فیلم ها از طریق سوت و کف زدن ها در زمان اکران گفت: ممکن است یک فیلم را در سالنٰ تعداد زیادی دوست نداشته باشند اما تعداد اندکی آن را بپسندند که این رفتارها موجب آزار این عده می شود. ممکن است همه افرادی از یک فیلم متنفر باشند اما یک نفر یک فیلم را دوست داشته باشد از این رو بهتر است به آن یک نفر احترام بگذاریم.
فراهنگ(3)**1983**1601**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
19/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]