واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
کارگردان همه چیز برای فروش : جبراهل مدارا را به قیام وامی دارد/متاثر ازسینمای اروپایی شرقی هستم تهران- ایرنا- کارگردان فیلم سینمایی همه چیز برای فروش گفت: دراین فیلم می خواستم نشان دهم جبرکاری می کند که فرد اهل مداراست ممکن است برای احقاق حق خود و یا برادرش قیام کند.
به گزارش ایرنا، فیلم همه چیز برای فروش امشب (پنج شنبه ) در سالن اصلی مرکز همایش های برج میلاد برای اهالی رسانه در سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر به نمایش درآمد. نشست پرسش و پاسخ این فیلم پس از نمایش فیلم در سالن سعدی مرکز همایش ها برگزار شد.
امیرحسین ثقفی کارگردان فیلم درباره خشونت و فقر موجود در این اثر گفت: خشونت فقط فیزیکی نیست و ایستادن در برابر دروغ و تهمت هم نوعی استفاده کردن از خشونت است.
وی با بیان انکه ماجرای این فیلم واقعی است و برای یک سرباز از آذربایجان اتفاق رخ داده و دو چشم خود را به دلیل پرتاب نارنجک در ورزشگاه از دست داده است ، گفت: در تولید کار هنری دنبال تکرار نیستم چرا که اعتقادم این است تکرار هنرمند را به بلاهت می کشاند.
این کارگردان درباره شباهت آثارش با فیلم های اروپایی شرقی گفت: من سینما را خودآموز یاد گرفتم و با دیدن و تجربه کردن آثار بزرگان سینمایی وارد این حوزه شدم ، تایید می کنم که متاثر از سینمای اروپایی شرقی هستم.
در ادامه این نشست اکبر ثقفی تهیه کننده این فیلم درباره فروش این اثر در گیشه گفت: گیشه تنها یک بخش از سینما است و باید به مسائل دیگر هم توجه کنیم. باید مخاطب را تربیت کنیم تا به این نوع سینما هم علاقه مند شود. اگر همه چیز برای فروش فرصت مناسبی برای اکران پیدا کند مخاطبان خود را به فکر فرو می برد.
وی ادامه داد: به غیر از پسرم اگر کارگردان دیگری دغدغه داشته باشد و بتواند ایده خود را به خوبی اجرا کند از کار کردن با او استقبال می کنم. می توانیم از راه های دیگری هم هزینه فیلم های خود را بازگردانیم. باید بازار جهانی فیلم را راه بیندازیم و فیلم هایی در سطح بین المللی بسازیم.
صابر ابر بازیگر فیلم در دفاع از حضورش در این اثر سینمایی به سبب برخی از انتقادها گفت: صدبار دیگر اگر این نقش به من پیشنهاد شود آن را برای بازی انتخاب خواهم کرد، بعد از فیلم اول آقای ثقفی و خواندن فیلمنامه های فراوان از دیگر کارگردانان امروز با قدرت بیشتری از این فیلمنامه دفاع می کنم. چرا که کاراکترهای آقای ثقفی بسیار خاص است و حضور در این نقش ها یک فرصت برای هر بازیگری است.
وی با تاکید بر این مسله که نباید همیشه این گونه نگاه کنیم که بازیگران ما باید به دنبال تکرار خود باشند خاطرنشان کرد:به شخصه وقتی نقشی را می پذیرم و بعد مورد نقد قرار می گیرم که نقش های من تکراری است منتقدانم را به خود فیلم ارجاع می دهم چرا که هیچ شخصیتی نمی تواند شبیه دیگری باشد و این برخی خصلت های فردی و روانشناختی یکسان در میان افراد است که بازتاب آنها این گونه به ذهن مخاطبان می رساند که دو شخصیت ممکن است شبیه هم باشند.
مستانه مهاجر تدوینگر فیلم درباره تدوین این اثر گفت: برخلاف بسیاری از تدوینگران که آثار سینمایی تخت را می پسندند من ساخت ریتم و تمپو به واسطه تدوین را دوست دارم و خوشحالم که در این اثر موفق شدم با سینمایی که دوست دارم همراه باشم .
کارن همایونفر آهنگساز این اثر سینمایی گفت: نگاه فرم گرای ثقفی را دوست دارم و با وجود تجربه های فراوانی که با کارگردان بزرگ و جوان سینمای ایران در کارنامه کاری ام دارم، کار کردن با ثقفی را بیش از هر هنرمند دیگر دوست دارم چرا که موسیقی فیلم های او با اثر همراه است و برخلاف برخی کارگردانان برای پرکردن خلاء های آثار و صحنه های افت فیلم ها از موسیقی بهره نمی برد.
سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر تا 22 بهمن ماه در سراسر کشور دایراست.
فراهنگ(3)**9266**2024**1601**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
17/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]