تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گوش خود را به شنيدن خوبى‏ها عادت بده و به آنچه كه به صلاح و درستى تو نمى‏افزايد گو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819254083




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت الله مکارم شیرازی: هراس آمریکا از باورهای دینی ماست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

آیت الله مکارم شیرازی: هراس آمریکا از باورهای دینی ماست قم ایرنا ـ آیت الله ˈناصر مکارم شیرازیˈ گفت: هراس آمریکا از باورهای دینی ماست و سلاح نظامی بهانه ای بیش نیست.


به گزارش ایرنا از دفتر این مرجع تقلید، آیت الله مکارم شیرازی در دیدار روز پنجشنبه وزیر کشور با وی، اظهار داشت: آمریکا آنقدر که از باورهای دینی ما می ترسد، از سلاحهای ما هراس ندارد.
وی افزود: آمریکایی ها با صرف هزینه ای سرسام آور سرباز به عراق بردند اما بعضی از آنها بیماری روانی گرفتند و برخی خودکشی یا فرار کردند، اما رزمندگان ما با افتخار تمام هشت سال در برابر دشمن ایستادند و این مساله نیز مرهون همان اعتقادات دینی آنان بود.
وی اعتقادات مذهبی را عامل پیروزی انقلاب اسلامی ارزیابی و تصریح کرد: آنچه انقلاب را به ثمر رساند اعتقادات مذهبی مردم بود؛ چیزی که هشت سال مردم را در جبهه ها نگه داشت، همین اعتقادات بود که حادثه ای را آفرید که دنیا انتظار آن را نداشت.
آیت الله مکارم شیرازی یادآور شد: این که ملتی بدون توسل به شرق و غرب و نیروی خارجی بتواند یک حکومت 2500 ساله را در مدت 10 روز براندازد، مساله ای بی سابقه است و عاملش اعتقادات مذهبی و باورهای دینی و تقید به ارزشها بود.
وی اضافه کرد: آنچه که بقای نظام را تضمین می کند، اعتقادات است که باید حفظ و تقویت شود بنابراین هر چه در این راستا سرمایه گذاری کنیم شایسته خواهد بود و باید پایه های اعتقادی مردم، کشور و نظام را حفظ و تقویت کنیم.
این مرجع تقلید تصریح کرد: اگر خدایی ناکرده حمله ای به کشور صورت گیرد، همین بسیجی ها و نیروهای مذهبی در خط مقدم حاضر می شوند و از کشور دفاع می کنند، بنابراین باید کاری کرد که اعتقادات مردم و جوانان بویژه دانشجویان تضعیف نشود.
وی ادامه داد: این دانشجویان هستند که در آینده مصادر کشور را به دست می گیرند از این رو باید پایه های دینی آنها تقویت شود تا جوانان مؤمن بار بیایند و اگر این متزلزل شود، پشت ما خالی خواهد شد و کسی را برای دفاع از کشور نخواهیم داشت.
آیت الله مکارم شیرازی در ادامه با تاکید بر این که باید انسجام بین حوزه و دولت بیشتر شده و از حوزویان در بخش های مختلف بیشتر استفاده شود، افزود: حوزه های علمیه و مراکز فرهنگی و علمی وابسته به آن ظرفیت های بسیار خوبی دارند که می توانند در بخش های مختلف به دولت کمک کنند.
وی حفظ وحدت در داخل کشور را یک اصل مهم عنوان و تصریح کرد: در گفت وگوهای خارجی همه انتظار دارند که عزت و کرامت ما حفظ شود.
وی همچنین بخش دیگر سخنان خود را به پرونده هسته ای ایران اختصاص داد و گفت: انرژی اتمی تبدیل به یک مسأله شرافتی برای ما شده است نه تنها صنعتی و این مساله نیز باید با تدبیر حل بشود.
وی با ابراز خرسندی از پیروزی حجت الاسلام روحانی در انتخابات گفت:بحمدالله بعد از آن که آقای روحانی روی کار آمدند بارقه امیدی در دل مردم پیدا شد که امیدواریم این امید روز به روز بیشتر بشود و ضعف در آن پیدا نشود.
وی اظهار داشت: برای اینکه امید همچنان باقی بماند و روز به روز بهتر و بیشتر بشود باید مراقب برخی از آسیب های مشکل آفرین بود.
این مرجع تقلید با تاکید بر این که هرگونه جدایی بین مسوولان و در بین گروه های مردم امیدها را تضعیف می کند، بر ضرورت حفظ و تقویت وحدت در جامعه تاکید و تصریح کرد: من اخیرا در لابه لای کلمات، ادبیاتی می بینم که رو به خشونت می رود، ادبیات مسوولان باید به گونه ای باشد که انسجام را بیشتر کند نه این که باعث جدایی شود.
وی با توصیه اکید به مسوولان خاطرنشان کرد: تعبیرات اشخاصی که مسوولیت های مهمی دارند و در جلسات مهمی شرکت می کنند خیلی مهم است، این تعبیرها واقعا اثرگذار است، گاهی یک مطلبی را زیر و رو می کند، پس به دوستان سفارش کنید ادبیاتی انتخاب شود که رو به سوی انسجام بیشتر برویم.
وی در ادامه به اهمیت وحدت بین اقشار مختلف اشاره کرد و افزود: ارتباط میان حوزه و دولت و حوزه و دانشگاه باید روز به روز بیشتر باشد تا بتوانیم در مقابل دشمنان وحدت مان را حفظ کنیم.
وی بر ضرورت توجه ویژه مسؤولان کشور به شهر مقدس قم تاکید کرد و اظهار داشت: قم را نباید با دیگر شهرهای کشور مقایسه کرد زیرا قم متعلق به تمام جهان اسلام است، حوزه و مراجع با هزینه خود نیروهای مختلف مورد نیاز نظام و کشور در عرصه های مختلف را تربیت کرده و می کنند، از این رو هرگونه توجهی به قم صورت گیرد به جا و شایسته است.
در ابتدای این دیدار عبدالرضا رحمانی فضلی نیز گزارش مبسوطی از وضعیت کشور ارائه کرد.
وزیر کشور امروز پنجشنبه در سفری به شهر مقدس قم با حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی نماینده آیت الله سیستانی و آیات صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی و شبیری زنجانی از مراجع تقلید دیدار کرد.
دیدار با حضرات آیات عبدالله جوادی آملی، نوری همدانی، وحید خراسانی، جعفر سبحانی و موسوی اردبیلی و شرکت در جلسه شورای اداری استان قم از دیگر برنامه های وزیر کشور در این سفر یکروزه است.ک/3
7407 / 380/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




17/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن