واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
کارگردان نمایش در انتظار گودو : احترام گم شده تئاتر به آن بازگردانده شود تهران – ایرنا - کارگردان نمایش در انتظار گودو با بیان آنکه این اثر نمایشی با شرایط جاری جامعه ما سازگار است، از فقر امکانات تبلیغ در این هنر گلایه کرد و گفت: احترام گم شده هنرهای نمایشی باید به آن بازگردانده شود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، همایون غنی زاده امروز -چهارشنبه- در نشست خبری نمایش در انتظار گودو که در سالن کنفرانس مجموعه تئاترشهر برگزار شد، افزود: این نمایش اثر ساموئل بکت به عنوان بهترین نمایش قرن بیستم شناخته می شود.
وی ادامه داد: کار هنری ام را با به صحنه بردن این نمایش در تالار خورشید آغاز کردم و حال که این اثر در سالن اصلی مجموعه تئاترشهر به صحنه می رود بخش مهمی از آرزوی من برآورده شده است.
** در انتظار گودو تحلیل شرایط انسان جامعه مدرن است
غنی زاده با بیان آنکه داستان نمایشنامه در انتظار گودو تحلیل شرایط انسان امروز در جهان است ادامه داد: متن و شرایط حاکم بر این نمایشنامه با جامعه امروز ما بسیار همنشین و سازگار است.
غنی زاده تنبلی را بزرگترین معضل جامعه ما و با ابعادی گسترده تر جاری در بدنه هنرهای نمایشی کشور دانست و تصریح کرد خوشحالم که بازیگران حاضر در این نمایش شش ماه از زمان خود را به شکل بی وقفه و با تمرکز بر تمرین های فشرده و سخت در اختیار تئاتر ایران قرار دادند و امیدوارم که رضایت حاکم بر این گروه در ارائه یک اثر کیفی به مخاطبان نیز منتقل شود.
وی افزود: سال 1384 به عنوان نخستین اجرای تئاتری ام تصمیم گرفتم تا این نمایش را در تئاترشهر به عنوان یک جوان به صحنه ببرم و حتی ادعای اجرا در سالن اصلی را داشتم که مدیریت آن زمان هم ما را تحمل کرد و هم در دلشان به ما خندیدند اما امروز وقتی فرصت اجرای این اثر در سالن اصلی بار دیگر برای من فراهم شد سعی کردم تا قدر این شرایط را با تمام وجود بدانم و برای تولید یک نمایش با کیفیت تلاش کنم.
** برای پیدا شدن حلقه مفقوده دوست داشتن تئاتر تلاش می کنیم
غنی زاده با بیان اینکه در بودجه فرهنگی کمترین کمک به توسعه تئاتر کشور اختصاص یافته است ، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید برای توسعه زیرساخت های فضاهای نمایشی تلاش بیشتری کند.
وی با انتقاد از آنکه در یک پایتخت با جمعیت 12 میلیون نفری تنها چهار سالن با ظرفیت بیش از 500 صندلی وجود دارد گفت: وقتی سالن های محدود تئاتر حداکثر دارای 100 یا 200 صندلی هستند و مهلت اجرای آثار نمایشی محدود است مسلم است که هنرمندان آگاهانه از کیفیت نمایش شان کم می کنند تا در شرایط فروش گیشه بتوانند حداقل دستمزد بازیگران و طراحی دکور و صحنه نمایش خود را جبران کنند.
وی با بیان آنکه همه ما اینجا هستیم تا تلاش کنیم احترام رخت بربسته شده از فضای تئاتر کشور را به آن بازگردانیم و شان تئاتر ایران را به جایگاهی که مستحق آن است نزدیک کنیم خاطرنشان کرد: این مهم تنها با کار همایون غنی زاده اجرایی نمی شود و باید جامعه تئاتری و هنرمندان فعال در این عرصه با تولید آثار کیفی و در شان مخاطب تلاش خود را برای بازگردادن احترام دور شده از تئاتر کشور انجام دهند.
** محصول تئاتر نیازمند تبلیغ است
کارگردان نمایش کالیگولا با بیان آنکه محصول تلاش هنرمندان در عرصه هنرهای نمایشی یعنی تئاتر، نیازمند تبلیغ است گفت: هنر تئاتر هنوز برای بسیاری از افراد حاضر در جامعه ما شناخته شده نیست و این آسیبی است که به توسعه این هنر در جامعه لطمه وارد می کند.
وی ادامه داد: متاسفانه یک رب گوجه فرنگی و یا آبمیوه از یک نمایش بیشتر در رسانه ها و تابلوهای شهری تبلیغ می شود و هنر نمایش حتی از یک تبلیغی ساده تلویزیون محروم است.
ادامه دارد...
فراهنگ(3)**9266**1588
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]