تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803559175




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میزان تاثیرگذاری 500 مرکز علمی و پژوهشی بر هنر بررسی شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

میزان تاثیرگذاری 500 مرکز علمی و پژوهشی بر هنر بررسی شد تهران - ایرنا - استاد دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) از انتشار نتایج یک پژوهش هنری در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: براین اساس میزان تاثیر گذاری 500 مرکز عملی و پژوهشی در جهان بررسی شده است .


به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا ، مجید بزرگمهری روز سه شنبه در نشست علمی آشنایی با موسسات علمی و پژوهشی حوزه فرهنگ و هنر گفت: در این پژوهش تاثیر این موسسات در پردازش فرهنگ جهان مورد بررسی قرار گرفته است.
وی در ابتدای این نشست تخصصی که در محل پژوهشگاه فرهنگ،هنرو ارتباطات برگزار شد، گفت: اگرچه سنجش دقیق تاثیر فرهنگ و هنر بر زوایای مختلف زندگی فردی و اجتماعی بشر مشکل است اما هیچ کس نسبت به تاثیرگذاری آن تردیدی ندارد و براین اساس الگوها، سیاست ها و اولویت های فرهنگی نقش کلیدی در تعیین شکل های ساختار اجتماعی جوامع دارند.
این کارشناس روابط بین الملل، هنر را از مهمترین مولفه های فرهنگ در حیات بشری دانست و افزود: دراین راستا شناخت کانون ها، نهادها و موسساتی که به بازتولید مولفه های فرهنگی و هنری می پردازند از اهمیت بسیاری برخوردار است.
از نظر وی شناخت مراکز و موسساتی که در جهان به تحقیق، آموزش و پژوهش در حوزه هنر می پردازند گامی برای شناخت کارخانه های تولید یا بازآوری اندیشه جهان امروز است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: مهمترین اهداف این پژوهش شناخت بیشتر تاثیر فرهنگ و هنر بر ساختار اجتماعی جوامع، کمک به مراکز علمی و پژوهشی کشور دراستفاده از منابع و تجربیات سایر مراکز مشابه در جهان، آشنایی با آخرین تحولات حوزه های آموزشی و پژوهشی هنر در جهان، ایجاد امکان برای تماس با مراکز مورد نظر به صورت تخصصی و معرفی توانمندی های آموزشی و پژوهشی موجود در نقاط مختلف جهان در حوزه های هنری است.
بزرگمهری افزود: مراکز علمی و پژوهشی در این تحقیق شامل مراکز و موسساتی است که به فعالیت دانش پژوهی در حوزه هنر می پردازند ، تولید، آموزش و انجام تحقیق پیرامون آن را به عنوان هدف دارند. بنابر این دانشگاه ها، موسسات آموزشی و پژوهشی در این چارچوب قرار گرفته ولی مراکز و موسساتی که به تولید محصولات فرهنگی و هنری در حوزه های متنوع از قبیل نشر کتب، تولید محصولات سمعی و بصری موارد مشابه می پردازند در این تحقیق مورد بررسی قرار نمی گیرند.
وی ضمن بیان آماری از موسسات هنری کشورهای جهان گفت: در مجموع 495 موسسه آموزشی پژوهشی حوزه هنر در این مطالعه معرفی شده اند که از قاره آمریکا 207 موسسه، از قاره آسیا بدون درنظر گرفتن موسسات جهان اسلام 79 موسسه، از جهان اسلام 45 موسسه، اروپا 139 موسسه، آفریقا هشت موسسه و از قاره اقیانوسیه 17 موسسه معرفی شده اند.
این استاد دانشگاه در ادامه گفت: در بخش شمالی قاره آمریکا، ایالات متحده آمریکا دارای 72 موسسه آموزشی و پژوهشی معتبر در حوزه هنر است و 25 موسسه در کانادا و 35 موسسه در مکزیک فعال هستند.
به گفته این پژوهشگر حوزه بین الملل ، در بخش جنوبی و مرکزی قاره آمریکا شامل آرژانتین با 40 موسسه، برزیل 14 موسسه، کلمبیا 9 مرکز و اروگوئه و نیکاراگوئه 4 و 3 موسسه است.
وی افزود: در قاره آسیا سرزمین باستانی هندوستان بیشترین موسسات را به خود اختصاص داده است. بنابراین در کشور هند 33 موسسه آموزشی و پژوهشی، چین 23 موسسه، ژاپن 16 و کشورهای کره جنوبی و شمالی هر یک فقط یک موسسه، فیلیپین سه موسسه و تایلند و ویتنام با سه موسسه از نمونه های مهم موسسات آموزشی و پژوهشی هنر است.
بزرگمهری با بیان این که کشورهای جهان اسلام در این تحقیق به صورت مجزا مورد بررسی قرار گرفته، افزود: ایران با 16 موسسه، پاکستان و بنگلادش سه موسسه، ترکیه 10 موسسه، الجزایر 3 موسسه، مصر چهار موسسه، عربستان، کویت، یمن و سوریه چهار موسسه و کشورهای مالزی و آذربایجان یک موسسه از موسسات مهم تلقی می شود.
وی درباره مراکز قاره اروپا گفت: قدمت دانشگاه و آموزش در پهنه غربی اروپا در مقایسه با بخش شرقی آن بیشتر است و در این میان سهم انگلستان، فرانسه، ایتالیا و آلمان بیشتر است.
این کارشناس روابط بین الملل در قاره آفریقا این توضیح را نیز داد که هشت موسسه در کشورهای آفریقای جنوبی، موزامبیک، آنگولا، بروندی و غنا فعال است که البته بخشی از موسسات این قاره در قسمت موسسات جهان اسلام طبقه بندی شده اند.
بزرگمهری افزود: برخورداری از اهداف متنوع، تنوع رشته ها و رویکرد تخصصی، رویکرد بین المللی به موازات رویکرد بومی، رایگان نبودن خدمات آموزشی و پژوهشی، دانشگاهی بودن ، اتصال به دانشگاه و همچنین ارتباط نزدیک با جامعه و شهروندان علاقه مند به هنر از مهمترین ویژگی های عمومی این موسسات است.
نشست علمی آشنایی با موسسات علمی و پژوهشی حوزه فرهنگ و هنر توسط گروه مطالعات سازمان ها و نهادهای فرهنگی بین الملل پژوهشکده ارتباطات فرهنگی بین الملل پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
فراهنگ(3)**1003**1601**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن